Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De acht kaarten: grenzen begrijpen

Het Tarot Deck geeft ons op vele manieren advies. De spreiding van de kaarten voor je is een gelaagdheid van zienswijzen op je bewustzijn. Tarotkaarten zijn gerangschikt op kleur, maar ook op numerieke volgorde. Kaarten dragen vaak illustraties van hetzelfde voorwerp, dier of type persoon.

Al deze illustraties en deelverzamelingen betekenen iets. Het universum is georganiseerd op een epische manier en de ingewikkeldheid van de Tarot levert deze energie. Als we zoeken en zoeken en verlangen dat dingen op een bepaalde manier zijn, negeren we vaak grenzen. Het is goed om je beperkingen te kennen en te accepteren wat wel en wat niet kan. Het getal Acht in het Tarot deck beschrijft grenzen, beperkingen en situaties die inherent hardnekkig zijn.

Er zijn zes kaarten in het Tarot deck met het getal acht en elk van hen beeldt een situatie uit waarin je winst kunt behalen door simpelweg de grenzen te begrijpen in een bepaalde situatie, relatie of een belangrijk gebied van je leven. Naast twee kaarten in de Grote Arcana (Kracht, genummerd 8 en De Maan, genummerd 18), is er een Acht van Zwaarden, staven, Pentakels en Bekers. Lees hieronder om de grenzen te zien die elk van deze achten betekent wanneer deze in uw Tarot lezing verschijnt.

STERKTE

Deze kaart is de basis van de andere kaarten met een acht die erop volgen. Ze vraagt je echt om je eigen kracht te kennen. Neemt u te veel hooi op uw vork? Ben je ongeorganiseerd en loop je het risico alles te verliezen wat je hebt?

De kaart toont een vrouw die een leeuw aait. Er is geen sprake van fysieke intensiteit op deze afbeelding. De innerlijke kracht van de vrouw heeft ervoor gezorgd dat de koning van de beesten zich liefdevol onderwerpt. Weten wanneer je moet toegeven is net zo belangrijk als weten wanneer je beleefd de controle over een situatie moet nemen.

Het MAAN

Dit is de kaart van het dierlijke deel van onze hersenen waar intellect en rede worden beheerst door emotie en instinct. Als deze kaart verschijnt, wordt u gedwongen om te gaan met uw onderbuikgevoelens en hoe deze uw dagelijkse routine belemmeren.

Blokkeert u uzelf voor succes omdat u zich wentelt in negatieve emoties? Inzicht in zelfbewustzijn kan je ogen openen om te zien hoe je gedrag zowel anderen als jezelf beïnvloedt. Dit is een kaart die erop aandringt dat je empathie voor anderen ontwikkelt.

ECHT VAN WANDEN

De helderblauwe hemel toont een grondeloos tafereel van acht wandelstokken, of staven, die in de lucht worden gegooid. Stijgen ze of vallen ze? We weten het niet. Maar wat we wel weten is dat het er te veel zijn om in de hand te houden. Als je je creatief voelt, heb je vaak veel goede ideeën. De Eight of Wands illustreert hoe het hebben van te veel opties vaak gewoon tot chaos kan leiden.

EIGHT OF CUPS

Dit is de kaart die erop aandringt dat je verder gaat uit een overweldigende emotionele situatie. In verbinding met de emoties die in kaart nummer 18 worden geïllustreerd, illustreert deze kaart het gezicht op de Maan dat naar een man kijkt die een stapel bekers achterlaat. Bekers zijn de Tarot indicator van emoties.

Waar anderen kunnen proberen een intimiteit tot stand te brengen die je niet wilt en ook niet zou moeten toestaan, moet je grenzen afdwingen. Het beste is om gewoon weg te lopen, naar ergens anders, als een manier om goede grenzen te stellen. De grenzen van liefde en vriendschap moeten je emoties beschermen, niet kwetsbaar maken.

ZWAARDENBEELD

De sombere leigrijze lucht onderstreept dat het negeren van grenzen kan leiden tot isolement. Zwaarden staan voor ideeën en communicatie. Vaak zullen onze harde woorden of houding ons afsnijden van andere mensen. Het maakt niet uit hoe Hoe dierbaar een idee of filosofie ook voor je mag zijn, andere mensen die het anders zien hebben recht op hun eigen mening.

De illustratie van een geblinddoekte en gebonden vrouw duidt op een gesloten geest en alle discussie beëindigd. Wanneer u eist dat mensen zich aan uw woord houden, zullen mensen misschien niet lang meer in de buurt zijn. De grenzen die u stelt, kunnen u beperken.

Acht VAN PENTACELEN

De weg naar rijkdom is door eenvoudig hard werken. Deze kaart laat je zien dat focus en doorzettingsvermogen beperkingen zijn die je algehele welzijn ten goede komen. Er zit eenvoud in deze kaart die onderstreept dat je dingen gedaan moet krijgen. Wanneer het tijd is om te werken en niet te spelen, zal de focus op de taak bij de hand positieve energie binnenbrengen. De grens van zelfdiscipline is er een van grote beloningen.

Artikelen over het verband van de genummerde kaarten van de Tarot