Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De nummer zes kaarten van de tarot

Zes kaarten in het Tarot deck hebben het getal zes. Elk van de kleuren heeft een kaart met dit nummer. Na de Zwaarden, Bekers, staven en Pentakels zijn de twee Grote Arcana kaarten met dit nummer, De Toren (genummerd 16), en de meest krachtige kaart met dit nummer, De Geliefden (genummerd 6).

Zessen weerspiegelen iemands reis naar harmonie. Dit concept bestaat uit drie delen. Het eerste is dat, om een reis te maken, men moet beginnen met te vertrekken. Zessen zijn kaarten van vertrek.

Het tweede deel is de reis zelf. Zessen zijn kaarten die je eraan herinneren om in het heden te leven terwijl je door deze overgang gaat.

Het derde deel van het concept dat kaarten met dit getal samenvat, is harmonie. Wanneer een kaart met het getal zes in je Tarot lezing verschijnt, zal de uitkomst harmonieus zijn.

Elke kaart met dit getal draagt specifieke betekenissen die tot leven komen wanneer de energie wordt losgelaten. Lees verder om te zien hoe uw reis naar harmonie zal worden onthuld wanneer een Tarotkaart met het getal zes voor u wordt gelegd.

De Geliefden

De reflex bij veel mensen die een Tarot lezing krijgen is om onmiddellijk te denken dat deze kaart een liefdesrelatie voorspelt. Hoewel dit meestal het geval is, is het verre van een eenvoudig partnerschap. Deze kaart toont Adam en Eva in Eden, met de slang op de boom van kennis in de buurt. De engel die boven hen zweeft zal hen begeleiden op de onvermijdelijke reis.

We hebben allemaal idealen als het op een partnerschap aankomt. Veel relaties kennen spanningen omdat één of beide partners niet gelukkig zijn als de dingen niet zijn zoals je denkt dat ze moeten zijn. Je zult harmonie vinden als je, elke dag dat je met je geliefde bent, de dingen accepteert zoals ze zijn.

De toren

Dit is een van de meest gespannen kaarten van de Tarot. Het eist dat je je realiseert dat de reis op het punt staat te beginnen. De spanning van deze kaart zit meestal in uw verzet tegen veranderingen die onvermijdelijk komen.

De kroon op de top van de toren krijgt de volle laag van de blikseminslag. Dit hoofddeksel staat voor trots. Je kunt geen harmonie vinden als je diep in je trots blijft hangen. Als je trots eenmaal is vernietigd, zul je beseffen dat de reis naar harmonie is begonnen.

Zes van Wijzen

Wanneer u van de reis geniet, is dat een teken van het aanvaarden van veranderingen in uw wereld. Deze kaart illustreert een eenpersoons overwinningsparade. Tanden staan voor creativiteit en deze kaart geeft aan dat u op veranderingen in uw wereld reageert met een creatieve aanvaarding van uw lot.

U geniet van de reis en creëert de onvermijdelijke harmonie van het leven terwijl u gaat. De bevestiging van anderen bevestigt de dingen in het leven die geen deel uitmaken van het materiële vlak.

Zes van Bekers

Het doorwerken van het proces is vaak leuker dan het voltooien van de opdracht. Wanneer u emotioneel gehecht bent aan bepaalde ervaringen, wilt u dat de reis zoveel mogelijk mogelijkheden omvat binnen het toegewezen tijdsbestek. Deze kaart staat voor het uitstellen van harmonie met toevallige afleidingen.

Bent u samen met een man met wie u niet kunt trouwen? Neemt u voor het derde jaar op rij het semester vrij? Speeltijd is leuk, maar treuzelen brengt je uiteindelijk weg van je doelen en dromen.

Zes van Zwaarden

Soms is het dat wat uit onze wereld verdwenen is, dat verandering onvermijdelijk maakt. De reis die getint is met verdriet is misschien niet onze keuze, maar we kunnen nog steeds hopen om dat evenwicht van acceptatie en troost te vinden.

Wanneer deze kaart in uw Tarotlezing verschijnt, is de zal het afscheid meer verdriet dan zoet zijn. En toch zou het een gevangenis zijn om er tegen te vechten. De boot op deze kaart brengt je ergens naar toe. Het is tijd om verder te gaan. Uit tragedie en chaos komt de reis van vernieuwing.

Zes van Pentakels

Geldbeheer is een belangrijke bewustzijnsverhoging. Weten wanneer je moet geven en hoeveel je moet delen - dit is een niveau van wijsheid waarnaar je op weg bent. Gierige mensen kunnen niet begrijpen waarom de wereld niet van hen houdt. Mensen die hun geld verspillen, klagen als alles op is.

Deze kaart geeft aan dat u uw relatie tot uitgeven verandert, zodat u meer van de materiële wereld kunt genieten, omdat u dat op een meer verantwoorde manier zult doen.

Artikelen over het verband van de genummerde kaarten van de Tarot