Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De nummer zeven kaarten: wachten op een wonder

Als je geduldig zit te wachten op je Tarotlezing en je ziet een aantal kaarten met het getal zeven verschijnen, dan is de kans groot dat ze aangeven dat je geduldig zit te wachten op iets anders. Het getal zeven is een indicator voor zowel het ding dat we het liefst willen als de onverwachte levering.

Is een verrassingsaankomst een grotere deal dan het ding waar we naar hebben verlangd? Zevens geven het wachten aan op iets dat we ons voorstellen. Dit getal staat ook voor een komende levering van datgene waar we op wachtten - zelfs als het niet helemaal is wat we dachten dat het was.

Na de harmonie van het getal Zes, wekken Zevens het verlangen in ons op. We begrijpen allemaal dat er een hoger doel in het bestaan ligt. Zevens houden dit voor je neus en verleiden je om een doel na te streven, om je droom te volgen. Zevens weten dat als je dit doet, je alles kunt worden wat je kunt zijn en misschien zelfs van gedachten kunt veranderen over wat je zou moeten nastreven.

Lees hieronder hoe elke kaart met een zeven je dichter brengt bij wat je wilt of bij wat je je niet realiseert dat je wilt.

De Chariot

Dit is de Tarotkaart met het nummer zeven en de basis van de betekenis van dit getal in het hele kaartspel. De strijdwagen staat in rust en toch bestaat hij om te bewegen. Het wordt bereden in de strijd, maar verlangt ernaar om te paraderen in de overwinning.

De kaart toont twee sfinxen - het oude dier dat raadsels aangaf. Het raadsel van wat je wilt, verbergt eigenlijk een complexer raadsel: waarom wil je het? De Chariot die in je Tarot lezing verschijnt is een voorspeller van overwinning. En toch, het doet je afvragen waarom je precies zo graag wilt winnen.

De Ster

kaart is genummerd zeventien en draagt het Tarot-getal zeven als echo. Dit is een kaart van inspiratie die voortkomt uit wachten.

De illustratie op deze kaart is veel minder mysterieus als je bedenkt dat de vrouw die erop staat afgebeeld misschien eindelijk alle betekenis in haar leven heeft samengebracht om een doel te bereiken. Haar uitgieten van twee kruiken water is een sfinxachtig raadsel, tenzij het een opgeven is van wat ze dacht dat ze wilde, en een acceptatie van de inspiratie gegeven door de ster erboven.

Zeven van staven

Als je een doel nastreeft, kan de tegenstand hevig zijn. Tanden staan voor creativiteit en zijn daarom geen wapens die gevechten met de dood beƫindigen, maar die de eigen zelfbescherming verlengen door klappen af te weren.

Je creatieve oplossingen brengen je dichter bij een doel, maar deze kaart herinnert je eraan dat er onvoorziene hindernissen kunnen zijn. Net zoals sommige mensen hun idee over wat ze willen veranderen als ze een droom najagen, zo kunnen ook de problemen om dingen op jouw manier te krijgen je aanvankelijke agenda veranderen.

Zeven Bekers

Jezelf verliezen in je verlangen om iets te hebben wordt hier geĆÆllustreerd met vele verleidelijke dingen die ons allemaal op jacht zetten. Het kunnen eindeloze zoektochten zijn en het kunnen dwaze boodschappen zijn. Het ding dat je wenst, is misschien niet wat je beseft dat het is.

Kopjes staan voor emoties en als je op een wonder wacht, zou de plek van waaruit je droomt wel eens een betere plek kunnen zijn om te bestaan dan waar je zult zijn als je krijgt wat je wilt. Want misschien kom je er wel te laat achter dat je alleen maar dacht dat je het wilde.

Zeven van Zwaarden

Er zullen momenten zijn dat je het initiatief moet nemen en je missie moet uitvoeren om die wonder gebeuren. Uitgestelde dromen kunnen ontkende dromen zijn, maar de Zeven van Zwaarden kaart illustreert dat we misschien niet alleen het eigendom van anderen afnemen als we te snel naar datgene grijpen waar we naar hunkeren, maar ook dat we het volledige potentieel van het wonder achterlaten dat eigenlijk van ons zou moeten zijn.

Zeven van Pentakels

Dit is de kaart die benadrukt hoe men op de juiste manier wacht tot er een wonder gebeurt. Dit is de kaart met de meeste zegeningen van alle vier de kaarten met het cijfer zeven.

Als je een situatie goed in de gaten houdt zonder te overwerken, zonder te vroeg naar dingen te grijpen en zonder te verwachten dat een wonder meer is dan het is, zul je beloond worden met de vruchten van je arbeid, je geduld en het doel van je leven dat onthuld wordt.

Artikelen over het verband van de genummerde kaarten van de Tarot