Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De vijf in tarot kaarten

Wordt een bron van macht en controle duidelijk terwijl hij zijn dominantie vergroot? Komt er op dit moment in je leven energie vrij in een gecontroleerde omgeving met een bepaald doel? Zult u in staat zijn om de naam te noemen van datgene dat uw inspanningen beheerst? Een tarotkaart met een vijf erop zal in je lezing vrijkomen als deze zaken op de voorgrond staan.

Seksuele dapperheid komt vrij in dit getal dat tegelijkertijd onze lusten beheerst en tot slaaf maakt. Verslavingen en verplichtingen worden twee kanten van dezelfde medaille. Als er een kaart met het getal vijf in je tarotlezing verschijnt, heb je ofwel de touwtjes in handen of ben je volledig onderdanig.

Kracht is overheersend in alle relaties, of het nu tussen twee mensen is, of tussen individuen en instellingen, andere groepen of de cultuur in het algemeen. Sommige van onze belangrijkste emotionele reacties in het leven zijn het hebben van macht of het onder controle zijn van een ander. Wanneer we opgesloten zitten in de greep van een verslaving of in de armen van de liefde, onderwerpen we ons met lichaam en ziel aan iets of iemand. Laten we eens nader bekijken wat het betekent als een of meer vijf kaarten in je spreads verschijnen.

Nummer Vijf Kaarten In Tarot

Vijf van Zwaarden

De Vijf van Zwaarden tarot is de kaart van de goedkope overwinning, de controle winnen maar eindigen met niets dat de moeite waard is om macht over te hebben.Deze kaart bevat één centraal personage en twee onderdanige personages. Terwijl de uitgezakte man grijnst om zijn Als vijanden hun zwaarden laten vallen, is het pijnlijk duidelijk dat ze niet verslagen zijn, maar vol afschuw weglopen.

Misschien heeft de man niet eerlijk gevochten; misschien was het gevecht de energie niet waard. Hoe dan ook, de strijd is gestreden en de man is dolgelukkig met de opbrengst van de ingeleverde zwaarden. Maar het droevige tafereel geeft aan dat dit een holle, eenzame overwinning is.

Vijf van Wijzen

De Vijf van Wijzen tarot herinnert je eraan om kostbare tijd vrij te nemen om plezier te maken. Maar tijdens het uitrusten en ontspannen moet je je creativiteit op de proef stellen. Ben je geobsedeerd door het maken van het mooiste zandkasteel op het strand, wetende dat de golf het bij vloed zal verorberen? Als je nog steeds bezig bent om de torentjes van je zandkasteel precies perfect te maken, heb je de Vijf van Wijzen onder de knie. Dit is de kaart die je lijkt te vertellen dat sommige dingen waar je je mee bezighoudt alleen maar fun and games zijn - of je wordt er vrolijker van of je zoekt een manier om ze beter in je leven te integreren.

Vijf van Pentakels

De tarotkaart Vijf van Pentakels verschijnt wanneer de economische tijden slecht worden. Hij verschijnt wanneer we het vertrouwen verliezen in een relatie, een instelling of gewoon in onszelf. Het is een kaart die laat zien dat het ons ontbreekt aan vertrouwen in moeilijke tijden. Er wordt vaak aangenomen dat het een slecht voorteken is wanneer het in een lezing verschijnt. De betekenis van de kaart kan drastisch veranderen, afhankelijk van waar hij in een Tarot lezing terechtkomt. De andere kaarten eromheen hebben ook een grote invloed op de Vijf van Pentakels.

Vijf van Bekers

De Vijf van Bekers tarot is de kaart die ons eraan herinnert dat zelfs in de machteloosheid van verdriet, we nog steeds een kans hebben om onze emoties te beheersen. Het feit dat de afgebeelde persoon zijn gezicht verbergt in een soort schaamte, geeft aan dat de persoon die deze kaart ontvangt misschien medeplichtig is geweest aan een tragedie. De grootste tragedie van deze kaart zou wel eens de schuldfactor kunnen zijn. En toch geeft de kaart zijn ontvangers hoop temidden van de somberheid. Er staan nog steeds twee bekers overeind. Dit duidt op hoop voor de toekomst. De rivier is een symbool van alles wat verder gaat. De brug en de stad betekenen dat er andere tijden en plaatsen zullen zijn om het leven voort te zetten, ver weg van de huidige ellende.

Interpretatie van Tarotkaarten met nummer vijf

Als er meer dan één van deze kaarten met een vijf in je Tarot-lezing staat, ben je zeker verwikkeld in een of andere machtsstrijd. Hebt u lessen in woedebeheersing nodig? Gaat u keer op keer terug naar een minnaar die u mishandelt? Houdt u liefde achter in een relatie om uw dominantie in het partnerschap te maximaliseren?

Elke Tarot lezing plaatst kaarten op posities om uw verleden, heden of toekomst aan te geven. Als een kaart met het nummer Vijf op de plaats van het verleden ligt, is de basis van uw huidige situatie er een van gebrek aan controle, een uitbarsting of een onderdrukking van gevoelens. Wanneer een kaart met het cijfer Vijf in het heden ligt, ben je sterker dan ooit tevoren; neem de leiding over je eigen lot. In de toekomstige positie zijn Vijven een Een grote waarschuwing voor ons om nu naar de structuur van de dingen te kijken om de komende weken de controle te behouden of te voorkomen dat we de komende jaren in slavernij worden gestuurd.

Als je je aan de buitenkant van een groep voelt staan, bedenk dan wat het gebrek aan macht betekent voor het verlammen van je ambitie. De kans om het goed te maken en verlost te worden lijkt misschien onmogelijk. En toch straalt het licht van je verbondenheid met deze groep nog steeds binnenin je.

Soms passen we er gewoon niet bij, en andere keren laten we organisaties in de steek die anders met ons zouden samenwerken om een rol te vinden. Als je aan de buitenkant hebt gestaan, dan onderstrepen de twee kreupelen op deze kaart het punt van je laagste gevoelens. Nogmaals, een Vijf kaart toont twee mensen aan de buitenkant.

Interesseerd om te leren of een Nummer Vijf in jouw kaarten ligt?

De tarotkaarten met het nummer vijf zijn je beste kans om een onevenwichtige relatie te verklaren of je het gevoel te geven dat slechts één smal pad van gedrag aanvaardbaar zal zijn. Deze kaarten herinneren ons eraan dat we moeten genieten van de weinige keren dat we echte gelijkheid in relaties ervaren, omdat de aard van de dingen in evenwicht is in de richting van iemand of iets dat meer controle en macht heeft dan anderen. Veel om te verwerken? Reken maar. Dus door te spreken met een ervaren Keen adviseur. Krijg inzicht in wat de macht van vijf betekent als het in je tarot opduikt verspreid.