Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De negen kaarten van de tarot

Er zitten 78 kaarten in het tarot deck, dus het kan een beetje overweldigend zijn om te proberen alle betekenissen in één klap te leren. Met dat in gedachten, gaan we ons in dit bericht richten op de tarot negens. Elke kaart in het tarot dek is genummerd, en terwijl het is georganiseerd in numerieke volgorde, kaarten met hetzelfde nummer hebben vergelijkbare referentiepunten. Elke kaart met het nummer negen erop (in totaal vijf) weerspiegelt elementen van isolatie, anticipatie en verhoogd bewustzijn.

Want we zullen zo meteen ingaan op de Kleine Arcana kaarten, is het belangrijk om erop te wijzen dat de Kluizenaarskaart, onder de 22 Grote Arcana, ook geassocieerd wordt met het nummer negen. De Kluizenaar is de meest introverte en solitaire kaart in het deck. Als deze kaart in uw lezing verschijnt, zult u grote vooruitgang boeken in het versnellen van uw opleiding en wijsheid door geïsoleerde studie, losgekoppeld van enige groepen - of zelfs van een traditionele mentor-leerling relatie. Uw onderzoek kan waardevol zijn voor uw verdienvermogen of leiden tot een uitbreiding van uw filosofische denkwijze. Een andere moderne interpretatie is dat het licht van de lantaarn van de Kluizenaar ook non-stop internet kan voorstellen

De nummer negen kaarten in de Kleine Arcana werpen extra licht op je verleden, heden en mogelijke toekomst, dus laten we deze kaarten eens van dichterbij bekijken in het geval dat ze in je spreiding voorkomen.

Cijfer Negen Tarotkaarten Kleine Arcana

Negen van Wijzen Tarot

De man op de afbeelding van de Negen van Wijzen heeft een strijd meegemaakt. Hij houdt zijn grote wandelstok vast, in de tarotliteratuur een toverstok genoemd, en is zich bewust van de acht staven die naast hem staan opgesteld. Zijn ze tegen hem? Heeft hij ze gegrepen? De vragen van deze scène spelen wanneer u de illustratie van deze kaart te koppelen aan uw eigen situatie - dit is hoe De negen van Wands tarotkaart wordt geïnterpreteerd in een lezing. Heb je de oorlog gewonnen na het verliezen van elke veldslag? Wanneer de zaak waarvoor je vecht zelfverbetering is, wordt het isolement van groepsbijstand in evenwicht gebracht met de sensatie van de wetenschap dat je alleen iets bereikt hebt. staven staan voor creativiteit en de creatieve oplossing voor uitdagingen zit in jezelf.

Tarot negen van Pentakels

Pentakels staan voor geld en het materiële vlak. De betekenis van de Negen van Pentakels is dat we allemaal willen rondkomen en een goed inkomen willen hebben, maar dat de verleiding om tot de rijken te behoren iets die weinigen van ons zouden kunnen afslaan. De Negen van Pentakels illustreert een persoon die zo gecharmeerd is van materiële rijkdom dat zij volledig van de wereld is afgesneden. Ben je verslaafd geraakt aan je gadgets, rekeningen betalen en het nastreven van status zoals gemeten door je bezittingen? Denk eens na over hoe dit je kan isoleren van je leven.

De Negen Bekers Tarot

Hoe bevredigend de man op de Negen Bekers kaart ook lijkt, voor alles wat hij lijkt te hebben, is hij alleen. De nette rij van negen bekers die achter hem is afgebeeld, vertegenwoordigt emoties. De Negen van Bekers betekenis is uw relatie met je eigen gevoelens. Misschien heb je het gevoel dat er een kernverbinding is tussen de liefde die je te geven hebt en het gebrek aan iemand met wie je die kunt delen. De afwezigheid van een succesvolle relatie daagt het vertrouwen uit dat je voelt door een geweldige partner te zijn.

Zwaard Negen Tarot

De Zwaarden Negen is een donkere en eenzame kaart. De eenzame figuur is ontwaakt uit een nachtmerrie en is, met zijn of haar hoofd in de handen, duidelijk vervuld van spijt over het verleden - en mogelijk angst voor de toekomst. Het dekbed dat deze persoon in het bed bedekt is versierd met astrologische motieven, wat aangeeft dat het lot zal beslissen over de diepte van zijn of haar schuldgevoel. De tarot Negen van Zwaarden Kaartbetekenis kan ook diep zelfbewustzijn zijn. Misschien een moment waarop je een tekortkoming in jezelf of je prestaties ziet, die je misschien heeft tegengehouden om vooruit te komen.

Interpretatie van Nummer Negen Tarotkaarten

Als er meer dan één kaart met het nummer negen in je lezing voorkomt, dan heb je waarschijnlijk rechtstreeks te maken met de thema's isolement, studie, bewustwording, bewustzijnsverhoging en een toename van macht in de toekomst. Als in uw lezing een kaart met het cijfer negen op de plaats van het verleden ligt, is de basis van waar u nu bent, gebaseerd op een incident of een periode in uw leven waarin u alleen was. Als een negen op de huidige positie staat, concentreer je je op je vermogen om je eigen ruimte te vinden en je problemen op te lossen door studie en meditatie. Als de toekomstige positie van je lezing een negen bevat, kijk dan of je in de komende maanden troost kunt vinden in je tijd alleen.

Interessant om te weten of Tarot Nummers Negen in je kaarten zitten?

Nu je de betekenis achter elk van de negen kaarten kent, is het tijd om uit te zoeken wat ze betekenen als ze in je kaartenspreiding voorkomen. Hoewel alle tarotkaarten een algemene boodschap hebben, zullen ze een specifieke betekenis hebben gebaseerd op jouw huidige situatie. Met dat gezegd, een tarot van Keen reader kan u een inzichtelijke reading geven die u kan helpen helderheid te krijgen, wegversperringen te verwijderen, afsluiting te krijgen en u voor te bereiden op de toekomst.