Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe vind ik een helderziende die het beste bij mij en mijn situatie past?

Of u nu nieuw bent op het gebied van paranormale lezingen of niet, er zijn altijd een aantal beste praktijken om in gedachten te houden bij het zoeken naar de juiste intuïtieve adviseur. Naast het in acht nemen van de verschillende paranormale gaven die een lezer bezit of de onderwerpen waarin hij of zij is gespecialiseerd, is het net zo belangrijk om de nodige zorgvuldigheid te betrachten, zodat u geen tijd en geld verspilt tijdens het zoekproces.

Het vinden van de juiste paragnost is vergelijkbaar met het kiezen van de juiste arts of de juiste therapeut. Niet alleen hun vaardigheden en achtergrond zijn van belang, maar ook de chemie die u heeft met uw helderziende. Zonder de juiste verbinding, zal de communicatie haperen, en je kan niet de volledige breedte van de informatie en inzicht dat u aanvankelijk op zoek waren te ontvangen. Om ervoor te zorgen dat u het meeste waar voor uw geld krijgt, is hier een checklist om ervoor te zorgen dat u een helderziende vindt die het beste bij u past.

Begrijp uw behoeften

Voordat u de juiste helderziende vindt, moet u de tijd nemen om na te denken over de reden waarom u paranormaal advies wilt inwinnen. Wees duidelijk over uw intentie en denk na over het resultaat waar u naar op zoek bent. Bent u het instellen van doelen en wil je hulp langs de weg? Bent u op zoek naar manieren om te genezen van pijn uit het verleden? Is er een relatie die je zou willen verbeteren? Wat de reden ook is, Concentreer u op wat u wilt leren, zodat u de reading kunt gebruiken als hulpmiddel om dit te bereiken.

Stel realistische verwachtingen

Voordat u op zoek gaat naar een paranormaal begaafde, moet u begrijpen dat paranormaal begaafden in niets lijken op hoe de media en de populaire cultuur hen afschilderen. Paranormale begaafdheid lijkt veel op het hebben van een sterke intuïtie, maar met variaties in de manier waarop informatie wordt waargenomen. We zijn allemaal intuïtief op een bepaalde manier, maar sommige hebben aangescherpt die vaardigheid meer dan anderen. Begrijp dat een paragnost verbinding maakt met energie en informatie ontvangt om u te helpen het hoe en waarom van uw reis te begrijpen.

Doe uw onderzoek

U hoeft niet meer naar een winkel te gaan voor een paranormale lezing. Tegenwoordig kunt u een paragnost vinden die werkt via internet chat of e-mail en . Zorg er echter voor dat u een consulent kiest die het type reading biedt dat u nodig hebt en dat u de juiste technologie hebt om toegang te krijgen tot de sessie, opnames, downloads, enz. Dat is waarom paranormale marktplaatsen zoals Keen zo nuttig zijn om u te helpen in contact te komen met een perfecte paragnost. U kunt zoeken op vaardigheden, specialiteiten, paragnosten die specifieke talen spreken, en service bieden tegen elke prijs die u zoekt. Klanten die Keen gebruiken, kunnen ook feedback achterlaten na hun lezingen, zodat u de ervaringen van anderen kunt lezen en kunt zien of zij misschien de juiste helderziende voor u zijn.

Weet in welke modaliteiten u geïnteresseerd bent

Als het gaat om het kiezen van een helderziende, is het eerste element dat u moet overwegen hun vaardigheden. Helderzienden hebben vele manieren om toegang te krijgen tot informatie om u te begeleiden. Misschien vindt u sommige meer comfortabel, interessant of boeiend dan andere. Hier is een korte lijst:

- Waarzeggerij instrumenten: Tarot, Runes, Astrologie, Handlijnkunde, Kristallen

- Modaliteiten: Verleden Levens Lezing, Energiewerk

- Werken met andere wezens: Geestengidsen, Channeling, Mediumschap, Engelen

Gebruik deze methoden om als gids te werken. Als je bijvoorbeeld niet geïnteresseerd bent in engelen, heeft het geen zin om een engelenbeoefenaar te kiezen, ook al vind je hem of haar als persoon aardig. De paragnost zal zich richten op de taal en de beeldspraak van engelen en hoe je engelen in je leven kunt integreren - niet al te handig als dit je afschrikt! Evenzo, als je niet gelooft in vorige levens, kies dan geen paranormaal begaafde die gespecialiseerd is in opruimen vorige leven blokkades en karma. Uw geloof in het proces is essentieel. De meeste paragnosten gebruiken verschillende technieken, dus zoek er een die bij u past.

Voorkeur voor het formaat van de reading

Bent u op zoek naar een eenmalige sessie of een pakket van sessies om u te helpen een bepaald doel te bereiken? Wilt u gewoon inspringen wanneer u daar zin in heeft, met de vrijheid om zo lang of zo weinig te praten als u wilt? Begrijpen hoe uw helderziende werkt is de sleutel tot het krijgen van uw behoeften. Op Keen, kunt u inspringen en toegang krijgen tot de lezers wanneer ze beschikbaar zijn om te chatten. Andere paragnosten werken alleen op afspraak en bieden misschien geen eenmalige sessies aan. Iedereen is anders en er is geen goed of fout.

Persoonlijkheidskenmerken

Paragnosten zijn net als alle andere zakenmensen - ze verkopen zichzelf op een specifieke manier. Onderschat niet hoe belangrijk persoonlijkheid is bij het opbouwen van het vertrouwen dat u nodig hebt. En, hoewel dit volledig buiten de controle van de helderziende ligt, als u voornamelijk via de telefoon met hen gaat werken en hun stemgeluid u gek maakt, zal het een uitdaging zijn om verder te gaan.

Uw Investering

Ten slotte moet u zich bewust zijn van wat u bereid bent te betalen. Bij Keen betaalt u per minuut. Andere paragnosten rekenen per sessie, per uur of voor een pakket. U bent verantwoordelijk voor het vasthouden aan uw budget, niet de helderziende. Zorg dat u weet hoeveel tijd u zich kunt veroorloven en stel uw grenzen zodat u zich kunt concentreren op de inhoud van de reading in plaats van op de klok die voorbijtikt.

Relatievorming

Het ontwikkelen van een relatie met een paragnost kan een fantastische aanvulling zijn op uw ondersteunende gemeenschap. Ik heb cliënten die ik al jaren zie, met ups en downs, en we hebben warme vriendschappen met behoud van professionele grenzen. Je kunt verborgen aspecten van jezelf, je relaties en je levensdoel aanboren door samen te werken met een ervaren intuïtief. Cliënten zeggen vaak dat onze sessies magisch lijken - en dat zijn ze ook!

Het vinden van een paranormaal consulent is een plezierige ervaring, maar nog meer wanneer jullie twee eindelijk contact met elkaar hebben. Ontdek uw perfecte adviseur op Keen vandaag!