Wilt u met een medium of paragnost praten?

Kun je te veel helderziende lezingen krijgen?

Ik zie veel cliënten en houd niet echt bij hoe vaak ze bellen. Maar soms klanten zullen beginnen met het controleren van wekelijkse, dagelijkse, of zelfs vaker, en dan weet ik dat het tijd is om in te grijpen. Hoewel het geweldig is om een regelmatige relatie met je paragnost te hebben, kun je te veel paranormale lezingen krijgen.

Simone was zo'n cliënt. We hadden onze gebruikelijke maandelijkse Tarot-sessie gehad en ik verwachtte pas over een paar weken iets van haar te horen, maar de week daarna belde ze met een bijzonder uitdagende situatie op het werk. Goed genoeg; we deden een lezing, en ze was op weg. De volgende week belde ze weer voor een follow-up van de laatste reading, en daarna duurde het slechts twee dagen voordat ze terug was, in tranen, over een situatie met haar vriend. Hoewel ik altijd blij ben cliënten te helpen, was het duidelijk dat Simone van mij afhankelijk begon te worden in plaats van te vertrouwen op haar eigen probleemoplossend vermogen.

Richard begon als een aarzelende cliënt - hij geloofde niet in al deze "dingen" - maar we hadden een goede verstandhouding en hij begon een welkome verandering in zijn leven te zien. Ik begon vrij regelmatig van hem te horen, en op een dag werd het duidelijk dat hij een relatie met mij nastreefde via de chatlijn, wat helemaal niet gepast is!

Tina belde wekelijks om problemen te bespreken. Het was altijd een drama, maar aan het eind van elke sessie voelde ze zich een stuk beter. Ik merkte echter dat ze geen vooruitgang boekte, en het werd duidelijk dat wat ze echt wilde was aandacht en had geen zin om echt gebruik maken van mijn begeleiding op alle.

Er zijn rode vlaggen in elk van deze situaties. Laten we eens kijken waar je op moet letten, zodat je een gezonde relatie met je paragnost kunt onderhouden.

Afhankelijkheid

Je bent een krachtig, creatief wezen, hoe laag of slachtoffer je je soms ook mag voelen. Hopelijk helpt uw adviseur u deze realiteit in te zien, maar het is gemakkelijk om afhankelijk te worden van die stem aan de andere kant van de lijn, vooral als ze behulpzaam, meelevend en aardig zijn. Soms hebben we zulke mensen niet in ons dagelijks leven, en even contact opnemen met je adviseur kan een soort traktatie zijn aan het eind van een zware dag. Echter, je kunt niet afhankelijk worden van uw psychische-net zoals je niet moet afhankelijk zijn van je vriendje, beste vriend, of moeder. Vertrouwen op iemand voor goede begeleiding is anders dan het gevoel dat je ze nodig hebt om je dag of week door te komen. Evenzo is het niet gezond als je het gevoel krijgt dat je geen beslissing kunt nemen zonder je helderziende te raadplegen. Je hebt zelf een goed beoordelingsvermogen! Geef de macht om uw eigen leven te bepalen niet uit handen.

Romance

Psychische adviseurs op Keen zijn geen potentiële romantische partners! Het kan voelen alsof uw helderziende een speciale interesse in u heeft of dat zij de perfecte man of vrouw zijn. Maar hoewel ze waarschijnlijk wel om u geven, bent u niet speciaal. Ze hebben andere klanten en moeten de cliënt/provider grens te handhaven. En als je merkt dat een helderziende je aan het chatten is, laat hem dan vallen! Dit is niet professioneel en niet in uw belang.

Afhankelijkheid aan aandacht

Het is moeilijk voor ons om dit bij onszelf te zien. De meesten van ons zouden zweren dat we niet verslaafd zijn aan aandacht en drama, maar velen van ons zijn dat wel. Als kind leren we dat we door de dramatiek hoog te houden tijd en liefde van mama of papa krijgen, en dus brengen we dat over naar onze andere relaties. Helderzienden zijn getrainde luisteraars en de meesten zijn empathische, meelevende mensen. Het is makkelijk om hun aandacht voor jou te verwarren met de aandacht waar het innerlijke kind naar hunkert. Hoewel het klinkt misschien hard te zeggen - vergeet niet dat uw psychische wordt betaald om te luisteren naar je. Als u geen vooruitgang boekt en alleen maar om de paar dagen belt om een warm, donzig gevoel van bevestiging te krijgen... nou, velen van ons zouden het gevoel hebben dat dit niet in uw hoogste belang is.

Gewarrende/tegenstrijdige begeleiding

Als u uw helderziende elke dag belt of in korte tijd veel helderzienden raadpleegt over hetzelfde onderwerp, zult u waarschijnlijk tegenstrijdige informatie krijgen. Dit "shoppen naar het juiste antwoord" is een rode vlag. U bent niet langer op zoek naar werkelijke hulp, maar eerder op zoek naar iemand die u het antwoord geeft dat u wilt horen. Hoe meer je een probleem onder controle probeert te houden door "te weten wat er gaat gebeuren", hoe minder waarschijnlijk het is dat je de juiste informatie krijgt. Je chaos en wanhoop sluiten in feite je veld en maakt het moeilijker voor een lezer om degelijke informatie te krijgen. Je brengt jezelf alleen maar in verwarring. Als je in zo'n spiraal terechtkomt, neem dan een stap terug en bedenk dat jij de baas bent over je leven. Neem je macht terug!

Psychische begeleiding is een hulpmiddel om je te helpen groeien en effectiever door je leven te navigeren. Het is geen wondermiddel of een vervanging voor uw eigen oordeel. Met mate gebruikt, kan het werken met een helderziende een nuttige, krachtige stap zijn naar uw beste toekomst. Neem de tijd om realistische verwachtingen stellen, erachter te komen welke type van de lezing is geschikt voor u, en begrijpen van de reikwijdte van psychische gaven en wat paranormaal begaafden kunnen bieden. Deze stappen, samen met het beslissen over een gezonde paranormale consult routine, zal u helpen om het meeste uit de begeleiding van een paranormaal adviseur te halen

Begin vandaag nog met het creëren van een krachtige relatie met een adviseur. Neem contact op met een paranormaal consulent op Keen en begin vooruit te gaan naar uw beste leven.