Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe vaak moet ik een helderziende lezing krijgen?

Veel cliënten willen weten hoe vaak ze readings moeten krijgen; is het mogelijk om te veel te bellen (dat is zo)? Is het nuttiger om een regelmatig schema te hebben of gewoon af en toe te bellen? Er is niet één goed antwoord, maar er zijn wel een aantal algemene richtlijnen.

Voordelen van een schema

Het kan heel nuttig zijn als u regelmatig een helderziende "check-up" hebt. Ik heb veel klanten die een keer per maand komen, meestal binnen de eerste week, zodat we kunnen kijken naar de maand en waar ze hulp bij nodig hebben. Dit heeft ons geholpen creëren van een relatie, die eigenlijk maakt hun psychische werk effectiever. Zij hebben een vaste afspraak met zichzelf om aan hun ontwikkeling te werken en hun problemen frontaal aan te pakken. Ik help hen daarbij, en zij melden dat de steun hen vooruit helpt op een manier waarop zij dat zelf niet zouden doen. Dit lijkt een beetje op een coachingsrelatie.

Als je weet dat je regelmatig langskomt, kun je er geld voor uittrekken en van je persoonlijke groei een prioriteit maken. Hoewel adviseurs geen therapeuten zijn, zien veel klanten hun maandelijkse of wekelijks tijd doorbrengen met hun paragnosten als helend en therapeutisch. Ik heb cliënten die bijvoorbeeld chakra-balancering opnemen als onderdeel van hun maandelijkse check-in, en ook tijd voor Tarot of een paranormale lezing.

Als u echter merkt dat u zonder uw adviseur geen beslissing kunt nemen en het gevoel hebt dat u elke dag wilt bellen, is dit waarschijnlijk te vaak en ontwikkelt u een afhankelijkheid van uw adviseur. Dit is niet het punt. U bent nog steeds in staat om uw leven te creëren en beslissingen te nemen voor jezelf. Hoe goed uw helderziende ook is, kom niet in de verleiding om hem of haar al uw levenswerk te laten doen!

Werken met een adviseur op afroep

Veel cliënten willen zich niet aan een schema houden en bellen liever op afroep. Dat is natuurlijk ook prima, en dat is het mooie van hulpmiddelen zoals Keen. Als u verschillende adviseurs wilt uitproberen, of geen behoefte hebt aan de externe structuur van een schema en verplichting, dan is af en toe bellen prima. Ik heb klanten die om de zes maanden of zo bellen, en velen die één keer bellen en ik zie ze nooit meer. Voor sommigen is het raadplegen van een helderziende iets wat ze alleen in extreme omstandigheden doen, of ze vinden dat één lezing genoeg is om een hele tijd aan te werken. Weer anderen lezen graag Tarot voor zichzelf, en bellen alleen als ze

Het model op maat is geweldig en vormt waarschijnlijk het grootste deel van mijn klantenkring. Deze mensen willen niet de coaching of extra ondersteuning van een regelmatige bijeenkomst. Hoewel veel van hen baat zouden kunnen hebben bij meer regelmatig werk, doen ze wat ze financieel en emotioneel kunnen. Het ene model is niet beter dan het andere.

Wanneer regelmatige lezingen

De momenten waarop regelmatige ondersteuning het beste is, zijn onder meer wanneer u:

- Werkt aan een groot probleem, zoals een echtscheiding of grote levensverandering

- Probeert u grote veranderingen in uw leven aan te brengen

- Vindt u dat u steeds weer met dezelfde oude problemen blijft zitten

- Wilt u zowel leren als persoonlijke problemen aanpakken (I. e., Tarot leren lezen of verbeteren van paranormale begaafdheid)

Reguliere readings zullen u helpen voort te bouwen op uw inzichten en succes, en als u elke keer met dezelfde adviseur werkt, zult u een relatie opbouwen die diep en bevredigend is, en hun krachten zullen nog sterker zijn om u te helpen naarmate uw verbinding groeit. Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks lezingen zullen het meeste potentieel voor vooruitgang creëren, terwijl driemaandelijkse, halfjaarlijkse of jaarlijkse lezingen meer algemeen zullen zijn en waarschijnlijk vergeten zullen worden. Sommige modaliteiten lenen zich beter voor minder frequente readings (zoals astrologie), terwijl andere, zoals chakra balancering, beter zijn op maandelijkse basis.

Eindelijk is de situatie van ieder mens anders. Er is geen goed of fout, en je kunt onderzoeken wat voor jou werkt. Probeer regelmatig met een helderziende te werken en kijk hoe u zich daarbij voelt. Speel ook met combinaties; misschien heb je een astroloog die je twee keer per jaar ziet, en een helderziende of Tarot lezer die je maandelijks bezoekt. Ik zie cliënten in allerlei tijdsbestekken. Soms zijn ze een tijdje heel actief, en dan zie ik ze een jaar niet. Maar ze zijn altijd welkom om contact met me op te nemen, en de meeste adviseurs denken er net zo over.

Ben je klaar om een reading te krijgen? Ga naar de adviseursprofielen op Keen en vind de helderziende die bij u en uw situatie past.