Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Veranderen met gratie: de levens verandering tarot spreiding

Grote overgangen in het leven overkomen ons allemaal, sommige schijnbaar tegengesteld aan wat we denken te willen en andere precies zoals we gepland hadden. Een baby krijgen, een relatie beginnen of beëindigen, een leeg nest, verandering van carrière, gezondheidscrises - er is geen einde aan de verscheidenheid aan overgangen die het leven kan bieden.

De Tarot kan ons helpen om met gratie door levensveranderingen te navigeren, gewapend met het inzicht en de begeleiding die via de kaarten van onze gidsen of hogere zelf komt. Door deze Life Change-spreiding te leren, zul je in staat zijn om mee te bewegen met de energie en de gebeurtenissen die zich voordoen, in plaats van vast te zitten in weerstand of angst.

De Zeven Kaart Life Change-spreiding

Emily had een reading geboekt om haar te helpen om te gaan met een onverwachte carrièrestap. Ze was onverwacht ontslagen en had geen idee wat ze nu moest doen. Ze had een maand de tijd om alles op een rijtje te zetten en wilde heel graag begrijpen waarom dit in haar leven was gebeurd en welke kans zich hier zou kunnen voordoen.

De Life Change spreiding was perfect voor haar situatie. De kaarten liggen als volgt voor je klaar:

Kaart 1 ben jij - welke energie je op dit moment belichaamt, welke les je misschien aan het leren bent, of zelfs wat je aan het overdragen bent.

Kaart 2 is de energie van de situatie - vergelijkbaar met kaart 1, het kan zijn wat is of wat wegvalt.

Kaart 3 is wat losgelaten moet worden.

Kaart 4 is hoe los te laten.

Kaart 5 is de energie die ontbreekt.

Kaart 6 is de beschikbare hulpbronnen.

Kaart 7 is de volgende stappen.

Laten we eens kijken hoe dit voor Emily uitpakte.

Kaart 1 in haar spreiding was de Zwaardvrouw, en ze was omgekeerd. Dit vertelde me dat ze eigenlijk had de antwoorden over waarom deze gebeurtenis had laten zien in haar leven, maar ze was misschien niet bereid om te kijken naar hen. Haar wijsheid was beschikbaar, maar werd niet aangesproken. Ook, wat waren de schaduw kwaliteiten van deze koningin? Sarcasme? Superioriteit? Weet-het-allemaal? Zelftwijfel of zelfveroordeling?

Kaart 2 was de 10 van Pentakels. Ze was verbaasd: zou haar overvloed niet op het punt staan te verdwijnen? De 10 is vaak de volledige belichaming van de kleur, maar het wijst ook op het begin van een nieuwe cyclus. Dus ja, haar bekende bron van financiële overvloed was aan het wegvallen, maar deze kaart liet zien dat was het tijd om aan een nieuwe, mogelijk nog vruchtbaardere, werkcyclus te beginnen. Ze was klaar met haar baan, en het was tijd om verder te gaan.

Kaart 3 was de 8 van Pentakels. Na Kaart 2 kon ik zien dat zij haar huidige vak en expertise moest loslaten en moedig genoeg moest zijn om een nieuw pad in te slaan. Haar carrière als lerares had haar goed gediend, maar het leek erop dat ze misschien iets anders wilde gaan doen? Ze gaf toe dat ze kunstenaar wilde worden, maar dat ze bang was geweest om haar "zekere" baan op te geven om deze droom na te jagen.

Kaart 4 was de Pagina van Bekers. Ik vertelde haar dat het tijd was om zich te openen als een kind, of een leerling, en een nieuwe emotionele, intuïtieve realiteit te omarmen. Ze zou haar intuïtie kunnen gebruiken - mogelijk door middel van haar kunstwerken - om te begrijpen waarom ze was ontslagen en wat ze zou kunnen doen om verder te gaan.

Kaart 5 was de Aas van Wijzentand, omgekeerd. Hoewel ze erkende een kunstenaar te willen zijn, liet ze zich niet echt de opwinding en de mogelijkheid voelen van een nieuw leven als schilder. Deze kaart suggereerde dat ze zou profiteren van het voelen van die energie en het delen ervan met anderen en het in de wereld zetten. Wat zou ze als kunstenares nog meer kunnen doen om werk en geld voor zichzelf te krijgen?

Kaart 6 was de Koning van Pentakels. Ik vroeg haar of er een mannelijke figuur in haar leven was tot wie ze zich kon wenden voor hulp, of dat ze een beroep kon doen op haar eigen innerlijke "goede vader" om zichzelf te helpen stabiliteit te vinden in deze tijd van verandering. Ze zei dat ze erover had gedacht haar oudere broer om een lening te vragen om haar te helpen bij de overgang, maar dat ze bang was geweest het te vragen. Hij was zo vastgeroest in zijn carrière - wat als zijn reactie op haar ontslag haar nog meer gestrest zou maken? Emily bekende ook dat ze het gevoel had dat ze langer in het onderwijs was gebleven dan ze wilde, maar misschien was dit haar kans om diep te graven en haar gaven op een andere manier met anderen te delen. Deze Koning is gul met zijn middelen en vindt een manier om anderen te helpen bloeien. Ze stemde ermee in om, met Kaart 5, na te denken over nieuwe manieren waarop ze haar gaven kon delen om ook anderen te helpen floreren.

Kaart 7 was the Fool. Neem de sprong, zei ik tegen haar. Volg je hart - nu is de tijd. Heb moed en vertrouw erop dat het leven je een fantastische kans, en je zult worden geleid en weten hoe je voor jezelf moet zorgen. Het zou eng kunnen zijn - en ze zou haar wijsheid van de Koning van Pentakels bij zich moeten houden - maar de sprong in het duister zou de moeite waard zijn.

Emily meldde zich een paar weken later. Ze had lang nagedacht over de lezing. Op de korte termijn had ze ervoor gekozen om als invalkracht les te geven, maar het was duidelijk dat ze het conventionele lesgeven achter zich moest laten. Ze had besloten verder te gaan met schilderen, maar nadat ze haar wens met vrienden had gedeeld, had ze ook de kans gekregen om één keer per week kunstlessen te geven in een plaatselijke gevangenis. Ze had ook een vrijwilligersfunctie gevonden in een plaatselijke galerie die werd geleid door een kunstenaarscollectief en was al nieuwe contacten en vrienden aan het maken. Hoewel ze haar broer nog niet om een lening had gevraagd, had ze wel contact met hem opgenomen over haar ontslag en hij was haar behulpzaam en vriendelijk geweest en had haar zelfs verteld "dat ze nu kon doen wat ze altijd al had gewild: schilder worden".

Deze zeven kaarten geven begeleiding en inzicht in hoe je door grote overgangen kunt navigeren. Ik heb deze spreiding voor mezelf en voor veel cliënten gebruikt, en het geeft de helderheid en richting die nodig is om door de mist en besluiteloosheid heen te breken die vaak gepaard gaan met grote veranderingen. Hoewel je natuurlijk elke spreiding voor jezelf kunt doen, brengt het werken met een Tarot professional

Vaart u door diepe wateren? Hebt u steun en begeleiding nodig bij een levensverandering? Waarom niet de steun van een adviseur van Keen vandaag?