Wilt u met een medium of paragnost praten?

Waarom gebruiken sommige helderzienden hulpmiddelen zoals tarot, runen, of kristallen?

De eerste keer dat ik een helderziende lezing had op een Renaissance Fair, gebruikte de vrouw Tarotkaarten, kristallen, en had handpalmen gelezen, wat ik haar vroeg om te doen. Maar ik was vooral geïntrigeerd door de kristallen: hoe werkten die? Werkten ze? Ik was te verlegen om het te vragen, maar het jaar daarop, toen de beurs weer bij mij in de buurt kwam, zocht ik haar weer op en dit keer liet ik haar kristallen voor me trekken. De lezing was heel anders dan toen ze mijn handpalm las, maar het was nog steeds fascinerend en nauwkeurig.

Jaren later, toen ik mijn eigen psychische gaven aan het ontwikkelen was, verdiepte ik me in Nordic Runes. Ik verslond boeken over sjamanen en wijze mensen die wichelde met behulp van botten, dierlijke ingewanden, of theebladeren. Het was allemaal zo fascinerend. Hoewel ik uiteindelijk Tarot, spirit guide readings, en astrologie als mijn belangrijkste focus heb gebruikt, heeft mijn verkenning van al deze methodes me geholpen mijn paranormale gaven aan te scherpen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Het is belangrijk om te onthouden dat hulpmiddelen zoals deze paragnosten helpen om hun vermogens te kanaliseren, maar geen invloed hebben op de kwaliteit van de reading - alleen hoe je de informatie krijgt.

Verschillende slagen voor verschillende mensen

Paragnosten ontwikkelen hun vaardigheden op verschillende manieren, net zoals ik dat heb gedaan. De methode die we gebruiken om onze informatie te verkrijgen, heeft niet echt invloed op u als cliënt - tenzij u een bepaalde interesse (of afkeer) hebt van een bepaalde methode (zoals die ingewanden!). Helderziende gaven worden uitgedrukt in een paar belangrijke manieren-clairvoyance, clairaudience, clairsentience, en claircognizance. De methoden die een adviseur gebruikt, zijn die welke het beste stimuleren of werken met hun specifieke paranormale kracht.

Bij wijze van voorbeeld, mijn eerste paranormaal begaafde was voornamelijk helderziend. Haar "visie" werd gestimuleerd door de beeldspraak van de Tarotkaarten. Het lezen van palmen maakte meer gebruik van haar helderziendheid, maar de lijnen en patronen op een handpalm waren ook een visueel patroon dat ze kon lezen. Hetzelfde geldt voor de kristallen - hoewel ze de aanduidingen van verschillende stenen en edelstenen kende, "spraken" de kristallen ook tot haar via haar helderziendheid.

Mijn collega Loni ontvangt informatie via gevoelens en weten. Veel van het werk dat zij met haar cliënten doet, is via psychometrie - het lezen van de energie van voorwerpen. Ze richt zich op het zuiveren van ruimtes en voorwerpen van energie, maar ze kan ook lezen voor cliënten door iets vast te houden dat hen dierbaar is. Zou ze kunnen lezen zonder deze voorwerpen? Ja, maar ze zou niet zo nauwkeurig zijn.

Ik heb nog een collega, Johan, die ongelooflijk helderziend is en ook nog kunstenaar. Hij channelde visioenen van een stel orakelkaarten en maakte die vervolgens om met zijn cliënten te gebruiken. De beelden die hij channelde waren archetypisch en spraken tot hem, waardoor hij voor zijn cliënten kon divineren op een manier die voor hem specifiek goed werkt.

Astrologen leren de wetenschap van de sterren - vergelijkbaar met degenen die handlezen beoefenen of numerologie-maar het zeven van de informatie en het uitspreken van wat het meest bruikbaar is, is een puur intuïtieve praktijk. Hun feitelijke kennis stimuleert hun intuïtief weten en hun cliënten dienen op een manier die zowel de linker- als de rechterhersenhelft tevreden stelt.

Is er een manier die het beste werkt?

Ik heb veel collega's die geen enkel soort hulpmiddel gebruiken, en persoonlijk vertrouw ik niet op hulpmiddelen wanneer ik toegang krijg tot spirituele gidsen. Het hangt gewoon allemaal af van de persoon en de situatie. Soms spelen de behoeften van de klant ook een rol. Ik heb bijvoorbeeld klanten die houden van de beelden van Tarot en die hun eigen inzichten krijgen als we bezig zijn met een reading. Zij zouden niet zo genieten van astrologie of een "pure" psychische reading. Maar andere klanten hebben het "vlees" van astrologische gegevens nodig om de lezing verankerd te laten voelen in "feiten". De kwaliteit van de informatie verandert niet, alleen de methode van aanlevering.

En, ik moet bekennen, het leren van verschillende modaliteiten en het gebruik van een verscheidenheid aan hulpmiddelen houdt mijn werk fris en leuk voor mij, en veel andere beoefenaars voelen hetzelfde. Maar er is geen beter of slechter als het gaat om het wel of niet gebruiken van hulpmiddelen. Het ene type adviseur is niet meer paranormaal begaafd dan het andere. Ik zou u willen uitnodigen om veel verschillende soorten lezingen te proeven om te zien wat u het beste bevalt. Het mooie van een site als Keen is dat er zoveel goede beoefenaars onder één paraplu zitten, zodat je je teen in veel verschillende stijlen kunt steken.

Ben je klaar om een reading te proberen? Neem een kijkje in onze lijst van adviseurs op Keen en zie wat zij te bieden hebben. Bel vandaag nog!