Informatie nodig of uw partner of relatie?

Het aantrekken van de juiste minnaar

Voel je jezelf aangetrokken tot hetzelfde type minnaar of relatie? Alles lijkt goed te gaan, je komt dichter bij elkaar, je denkt dat dit leuk kan worden en dan ineens gaat alles vreselijk mis! Misschien voel je je aangetrokken tot hetzelfde type persoon. Iemand die neemt maar weinig geeft, die alleen maar praat en niets doet, of misschien lijkt hij je ridder op het witte paard en dan spat de droom uit elkaar.

We moeten naar binnen kijken en zien wat er aan ons is dat dit soort relaties en mensen aantrekt. Misschien zijn er eigenschappen van onszelf die we negeren en die de relaties en mensen in ons leven weerspiegelen? De kans is groot dat die er zijn.

Eén van de eerste stappen die je kunt zetten om de geliefde te manifesteren die je werkelijk wilt, is het maken van een lijst. Het klinkt eenvoudig, en dat is het ook! Maak een lijst van de kwaliteiten die je in een minnaar verlangt. Loyaliteit, consistentie, avontuur, eerlijkheid, romantiek, enzovoort. Zet ze allemaal op een rijtje en dan nog meer. Dit is niet een lijst waar je de fysieke eigenschappen die je verlangt in beschouwing neemt. Bewaar dat voor later. Dit is gewoon een lijst van de kwaliteiten die je in een partner zoekt.

Nu je je lijst hebt gemaakt, wat is het volgende? Word die kwaliteiten. Elk van hen. Niet alleen plaatsen deze kwaliteiten je in de perfecte vibratie om hetzelfde naar je toe te trekken, maar het vergroot ook de kans dat je de persoon gaat vinden waarnaar je op zoek bent. Als je iemand wilt aantrekken die avontuurlijk is, kun je dat zeker niet doen als je te bang bent om je buiten je vier muren te wagen. Zo zul je ook niet iemand ontmoeten die extravert en vriendelijk is als je nauwelijks met iemand praat en je ogen naar beneden gericht houdt met een frons op je gezicht.

Ten tweede, wees je bewust van de emotionele en psychische uitzending die van je uitgaat. We stralen allemaal energie uit. Sommige mensen beseffen niet dat ze die energie oppikken als ze iemand tegenkomen, maar dat is wel zo. Als je blijft stilstaan bij het feit dat je pech hebt en het gevoel hebt dat we altijd ongelukkig zijn in de liefde, dan zenden we dat uit naar iedereen die we tegenkomen. Obsessief bezig zijn met een relatie in plaats van te ontspannen en van de rit te genieten, zendt een boodschap van wanhoop en angst uit. Als je in je uitzending geen wanhoop, negativiteit en andere kwaliteiten wilt uitstralen die anderen wegjagen, dan moet je de kwaliteiten belichamen die je wel wilt aantrekken en uitstralen naar anderen!

Ten derde moet je geloven en zien dat deze persoon naar je toe komt. Het maakt niet uit hoe, het maakt niet uit waar of hoe deze persoon eruit ziet, maar je moet bevestigen dat deze persoon, de juiste persoon, naar je onderweg is. Probeer je niet te veel te concentreren op het hoe of waar je je gelijke zult ontmoeten. Liefde is iets waar je geen controle over hebt. Het Universum zal beslissen wanneer, waar en hoe deze persoon naar je toe komt, maar jij kiest de persoon. Maak affirmaties om dagelijks te herhalen, soms meerdere keren per dag. Wees er zeker van dat je geliefde in aantocht is.

  • Een minnaar die perfect voor mij is komt mijn leven binnen!
  • Ik heb geluk in de liefde en de perfecte partner is van mij!
  • Het is gemakkelijk voor mij om liefde te uiten en het wordt gemakkelijk terug geuit naar mij!
  • Ik trek alleen mensen aan die het beste met me voor hebben!
  • Ik heb geluk in de liefde en er komt altijd meer dan genoeg liefde op mij af.

Het gaat erom dat je je affirmatie uitdrukt in termen van dat je deze dingen al hebt, of deze geliefde. Het gaat niet om het uitspreken van een toekomstige toestand van iets dat naar je toe komt, want dat trekt alleen maar de toestand van "komen" aan, niet van "hebben".

Wat je zegt is net zo belangrijk als wat je voelt, dus voel het ook. Als je denkt dat je pech hebt in de liefde of denkt dat je niet geliefd bent, wordt dat een krachtig gevoel. Gedachten worden gevoelens, dus je moet nieuwe gedachten creëren om nieuwe gevoelens te hebben. Zie jezelf met een geweldige partner, voel je zoals je je zou voelen als je samen met hem of haar boodschappen zou doen of samen een middag aan zee zou doorbrengen. Laat deze gevoelens over je heen komen terwijl je je affirmaties herhaalt.

Wanneer je down dat het hebben van de perfecte minnaar en de juiste relatie alles te maken heeft met wat je naar buiten brengt. Hoewel we soms het gevoel hebben dat onze relaties afhankelijk zijn van anderen, is de waarheid dat het afhangt van wat we aantrekken en toelaten in ons leven.

Gerelateerde artikelen