Informatie nodig of uw partner of relatie?

Ken zijn zielsverwant potentieel door zijn huisdier

Het soort huisdier dat een man heeft kan je veel over hem vertellen, vooral als hij single is en op zoek naar een relatie. Voordat je een relatie met hem begint, heb je al een voorsprong door te zien wat voor huisdier hij heeft en hoe hij met zijn huisdier omgaat.

Lees hieronder of de man die jij op het oog hebt er een is die je aan de lijn wilt doen of achter wilt laten in een kooi.

Honden

De beste vriend van de mens wijst op een man die op zijn manier met de wereld omgaat. Honden zijn van nature roedeldieren en kijken naar hun meester voor dominantie. Een man die een hondeneigenaar is, wil geliefd zijn op zijn eigen specifieke manier. Hij kan excentriek, verlegen of gewoon goed op de hoogte zijn van wat hij wel en niet wil, maar je kunt er zeker van zijn dat hij zal verwoorden hoe hij de wereld ziet, zijn plaats daarin en ook de plaats van zijn soulmate. Als zijn hond zich goed gedraagt, ben je waarschijnlijk smoorverliefd op een man die voor je kan zorgen, maar dan wel met een lichte onderwerping van jouw wil aan de zijne. Als zijn hond wild, onvoorspelbaar of te prikkelbaar is, kijk je naar een man die leiderschapsaspiraties heeft zonder de hulpmiddelen die nodig zijn om daarin te slagen. Als je je gaat onderwerpen, kan het beter zijn aan iemand die goed is in dominantie. Je zult je moeten afvragen of dat echt soulmate-materiaal is of niet.

Katten

De man die een katachtige waardeert onafhankelijkheid en heeft een waardering voor mooie dingen. Deze man zal niet iemand zijn die zijn bezittingen snel samenvoegt met de jouwe. Hij kan in het begin een beetje te veroordelend zijn naar uw smaak, maar als u voorbij de kritische blik komt, zult u de tand des tijds doorstaan. Dit is geen man die vrij en gemakkelijk geeft, maar als hij u een geschenk geeft, wordt van u verwacht dat u het koestert. Hij vraagt echt niet veel meer, dus geniet van hem en zijn fijne harige vriend. Let op hoe de kat bezoekers behandelt. Een kat die vervelend is, gedraagt zich om indruk te maken op zijn baasje. Dit vertelt je dat de man misschien normen heeft die te hoog zijn voor iedereen om aan te voldoen en zich nooit zal binden, gebruik makend van de bewering dat je gewoon niet goed bent, en misschien zelfs je uitdaagt met een paar dingen die je kunt doen om te verbeteren in zijn inschatting. Dit is een spel dat eeuwig doorgaat. Laat hem zijn kat door zulke onmogelijke hoepels laten springen. Zoek naar een man wiens katje graag knuffelt, dat is een indicator van iemand die in staat is om van je te houden.

Vogels

Een man met een vogel is man met een gelijkmatig temperament. Hij kan een hoop gekrijs verdragen - van de vogel en van jou! Als u een dramaqueen bent, is hij waarschijnlijk een goed publiek dat uw overdreven reacties zal compenseren en uw grootse epische ensceneringen zal toejuichen.

Paarden

Een man die zich zijn eigen paarden kan veroorloven, is misschien aantrekkelijk genoeg Dit is echter een man die het beste uit zijn mogelijkheden wil halen en jullie liefdesrelatie wil maximaliseren. Als je nog niet klaar bent om kinderen te krijgen, steek dan de draak met je paardenbezittende kennis, want hij wil meestal alles wat een meisje te bieden heeft.

Vissen

Een huismus van nature, een man die tropische vissen heeft, is iemand die schoonheid waardeert tot het punt dat hij erover gaat kwijlen. Hij zal absoluut voor je zorgen, zolang je maar voldoet aan zijn normen van fysieke aantrekkelijkheid. Entertainen in huis is de enige manier om je van een goed sociaal leven te verzekeren als je ervoor kiest om van deze man je vaste partner te maken. De vis zal er goed uitzien, de gasten zullen het naar hun zin hebben en hij zal aan uw behoeften voldoen omdat u uw schoonheid in zijn wereld hebt toegelaten.

Exotische dieren

Chimpansees of af en toe een wilde lynx zijn niet bepaald huisdieren, maar ze geven wel iets aan over hun eigenaar. De behoefte om in je eigen realiteit te bestaan, buiten de mores en verwachtingen van de maatschappij, uit zich in outlaw-gedrag. Naast de vraag hoe je persoonlijke veiligheid kan worden aangetast temidden van zo'n opwindende levensstijl, is er altijd de onderstroom van bezorgdheid of de dieren zullen aanvallen.

Draagduiven

De kunst van het fokken van postduiven was ooit populair over de hele wereld. Nu is het een verloren kunst, zoals een burgeroorlog naspelen. Het beste wat je over dit type man kunt zeggen is dat ze geschiedenisfanaten zijn en van technische situaties houden. Hoewel deze man misschien niet de beste in de omgang is, zal hij loyaal en efficiënt zijn.

Boerderijdieren

Gezinnen die varkens of kippen of dergelijke als huisdier hebben, zijn meestal nogal excentriek en onderhoudend. Er kunnen ook hygiënische problemen zijn, maar de liefde voor jou en de oprechte genegenheid zijn echt, een voelbare liefde die vaak ontbreekt bij meer \"beschaafde\" mannen. Maar het is aan jou om te bepalen of het de moeite waard is om hiervoor de beschaving te verlaten.

Hamsters

Ze zijn schattig, ze zijn knuffelbaar en ze vertellen je dat hij verwacht dat je hem behandelt als een schattig en knuffelbaar wonderkind. Dit kan betekenen dat je hem steunt. Wees heel voorzichtig totdat je hebt vastgesteld wat zijn financiële behoeften zijn en zeker weet dat jij niet voor de rekening opdraait. De zeldzame hamsterbezitter die voor zijn levensonderhoud kan zorgen, zal jou waarschijnlijk behandelen als het schattige en lieve beestje in zijn leven, als je tegen zoveel genegenheid kunt.

Slangen

Hoewel dit de griezeligste huisdieren lijken die je je kunt voorstellen, laten ze in feite een man zien die behoorlijk tolerant is ten opzichte van zijn geliefde. Als je problemen hebt die je aan het oplossen bent of bagage die andere mannen als een uitdaging zien, is een man met een slang of twee misschien wel de juiste om op te kruipen. voor een klein kneepje.

Gerelateerde artikelen