Informatie nodig of uw partner of relatie?

Wat zijn auto over hem zegt

Als je vriendinnen ontdekken dat je uitgaat met een man die ze niet kennen, is een van de eerste vragen die ze je zullen stellen: "In wat voor auto rijdt hij?"

Dit is een vraag die meestal wordt gesteld om iemands rijkdom aan te geven. Maar het soort auto waarin een man rijdt, zegt veel meer over hem dan zijn inkomen. Kijk of de auto van je man op deze lijst voorkomt en houd hem bij de hand als je helderziende je vertelt dat je binnenkort een man voor het eerst zult ontmoeten.

Land van herkomst

Het land van herkomst van een auto vertelt je veel over de man en zijn relatie tot zijn moeder. Het land is het moederland en een vriendin verdringt uiteindelijk de moeder.

Amerikaans

Een automerk van Amerikaanse makelij staat voor een relatie met vrouwen die is gebaseerd op vertrouwen en vrijheid. De wereld vertrouwt uiteindelijk op het Amerikaanse leiderschap en streeft ernaar de vrijheid van het merk te evenaren. Een man die in een Amerikaans automerk rijdt, voelt zich meer op zijn gemak bij een vrouw met een eigen identiteit.

Aziatisch

Aziatische auto's, voornamelijk uit Japan, staan voor een relatie met vrouwen die gebaseerd is op een vastomlijnde rol. De wereld bewondert de efficiëntie van Azië en het vermogen om zonder persoonlijke agenda's het algemeen belang te dienen. Een man die in een Aziatische auto rijdt, wil dat de vrouw in zijn leven een welomschreven rol vervult.

Europese

Europese auto's staan voor de behoefte om chic over te komen en voor een oppervlakkige affiniteit met het uiterlijk van een levensstijl in plaats van diepgang in de relatie. Van Fiat tot Beemer en van Lamborghini tot Rolls Royce (met uitzondering van Yugo): Europese auto's worden bestuurd door mannen die ofwel spelers zijn ofwel zichzelf als spelers beschouwen.

Type auto

Het type auto waarin hij rijdt, weerspiegelt hoe hij zichzelf ziet. Het maakt niet uit waar zijn auto vandaan komt, elk specifiek merk en merk auto weerspiegelt een archetype van de persoon achter het stuur. Het type auto dat hij rijdt, laat zien hoe hij over zichzelf denkt.

Sedan

Terwijl sedans strikt voor de conformisten van de wereld lijken te zijn, ziet de man achter het stuur van een sedan zichzelf als ruimdenkend en voorstander van het feit dat iedereen vrij is om na te streven wat hij leuk vindt. Hij is waarschijnlijk ijdeler over zijn intellect dan over zijn uiterlijk. Je kunt hem uitlachen omdat hij een Hawaiiaans shirt draagt of een ouderwets kapsel heeft, maar probeer hem niet te manipuleren, want hij zal woedend zijn dat je hem zo stom vond dat hij je spelletje niet snapte.

Pick-up Truck

Een man met een pick-up truck is van nature gemeenschapsminded en vindt het leuk om deel uit te maken van iets groters dan hijzelf. Dit is een toekomstige familieman en een plezier om te hebben als er iets rond het huis gerepareerd moet worden. Hij kan een beetje ingesteld in zijn manieren, hoewel, als de pick-up truck eigenaar heeft duidelijke ideeën over de manier waarop de wereld werkt en is niet geïnteresseerd in het afdwalen te ver van deze percepties, ongeacht hoe onnauwkeurig of uit aanraking ze kunnen zijn. Een pick-uptruckchauffeur op andere gedachten brengen of zijn ongelijk laten toegeven, is een hele prestatie.

Monster Truck

Zoals hierboven, maar minder gemeenschapszin en nog koppiger en zekerder dat hij altijd gelijk heeft, zelfs als de feiten duidelijk het tegendeel aantonen.

SUV

De man achter het stuur van een SUV is een man die de leiding neemt en ervoor zorgt dat u zich comfortabel en veilig voelt. Als hij erin slaagt om je je zo voelt, maak het je niet te gemakkelijk, want hij zal verwachten dat dingen, eenmaal gevestigd, altijd hetzelfde blijven. Naar een leuk, nieuw restaurant geweest? Geniet er één keer van, want SUV-man doet maar af en toe iets nieuws, dus als het niet op zijn lijstje van drie favoriete plekken staat, zal hij pas over een half decennium weer naar dat nieuwe restaurant gaan.

Convertible

Een man in een cabriolet ziet er vrij en ongehinderd uit door de wereld om hem heen. En dat is hij ook. Hij wordt ook nooit te veel gehinderd door een vaste relatie of gedachten aan de lange termijn na dit weekend. Hij is geweldig om terloops te kennen, want hij kent altijd de goede clubs, hippe bars en andere nieuwe fenomenen in de scene, maar buiten het maken van de scene, kan je niet echt op hem rekenen voor veel anders, vooral niet om zich te engageren in een echte liefdesrelatie. Maar hij heeft vaak schattige maatjes die in pick-ups en sedans rijden ...

Motorfiets

Zie hierboven, maar minder in de hippe nieuwe scene en meer in het uittekenen van zijn eigen ervaringen in de wereld. Deze man is de auteur van zijn eigen verhaal, maar hij zal waarschijnlijk nooit een uitgever vinden.

Klassieke auto

Een man die in een klassieke auto rijdt, is ijverig en kieskeurig, een hopeloze romanticus en iemand die zijn relatie als onderdeel van een groots drama beschouwt. Misschien is er wel te veel drama, want jij speelt de hoofdrol in elke relatie met hem (mogelijk achter zijn auto).

Een beater

Een man die een beater rijdt, houdt van je omdat je dat ook doet. Dit is het soort man waar je genoegen mee neemt als je je grote dromen hebt opgegeven en alleen maar van dag tot dag en van maand tot maand probeert rond te komen. Hij nam genoegen met de auto en hij nam genoegen met ook voor jou. Hij mikt misschien niet hoger als het op auto's aankomt, maar u kunt hoger mikken voor een partner.

Hybrid

Achter het stuur van de hybride zit de man die gezien wil worden als iemand die het juiste doet. Hij wil milieuvriendelijk zijn. Hij wil de juiste bands zien en de juiste mensen kennen. Hij wil echter iets te graag gelijk hebben, want hij zal u, uw vrienden en uw familie er voortdurend op wijzen waar ze het mis hebben als het gaat om de manier waarop ze hun huishouden onderhouden, hoe ze hun kinderen opvoeden en hoe ze stemmen bij de komende verkiezingen. Als je hoge eisen wilt stellen, trek dan in bij een man die hybride rijdt.

Gerelateerde artikelen