Informatie nodig of uw partner of relatie?

Wat zijn favoriete sport over hem zegt

Als je begint uit te gaan met een nieuwe jongen, zal zijn interesse in sport ter sprake komen in het gesprek. Hij kan zeggen dat hij volgende week met vrienden naar een wedstrijd gaat. Of hij staart naar een wedstrijd op televisie en roept "YES YES!" terwijl jullie samen op je derde afspraakje in een restaurant zitten. Of misschien zit hij er ergens tussenin. Van casual tot gepassioneerd, zowat elke man heeft een interesse in sport. En elke man heeft een favoriete sport. Laat hem praten om erachter te komen wat zijn favoriet is. Vraag hem welke sport hij het liefst elk seizoen zou willen blijven beoefenen als alle andere sporten zouden verdwijnen.

Als hij je zijn antwoord geeft, kijk dan hieronder wat zijn keuze voor een favoriete sport zegt over hem en over jullie relatie en toekomst samen.

Basketbal

Je man houdt van stijl. Hij zal de nadruk leggen op er goed uitzien en op de juiste plaats zijn. Je relatie met hem zal veilig zijn zolang dingen voldoen aan de laatste trends - houd je look up to date en wees voorzichtig dat je niet te down to earth bent. Houd een gevoel van mysterie over jezelf in stand, laat hem geloven dat er echt iets zo bijzonders en waardevols aan je is dat hij maar beter kan blijven rondhangen en niet moet spelen om het allemaal te krijgen.

College Basketbal

Voeg een beetje meer loyaliteit toe aan de bovenstaande beschrijving voor je man. Je kunt ook een beetje extra oppervlakkigheid toevoegen, want de stijl van basketbal is snel en gemakkelijk gecombineerd met College Basketball's snelle intimiteit met iedereen die de kleuren van zijn team draagt. Begrijp dat emotionele intimiteit gemakkelijk te bereiken zijn, maar vrij oppervlakkig als je er bent.

Voetbal

Je man houdt van intensiteit. Maak je geen zorgen over zijn intellect... je hebt hem gedekt. Maar er zijn korte uitbarstingen van intense activiteit en focus in zijn leven die verbluffend kunnen zijn in hoeveel hij gedaan krijgt en wat hij echt bereikt. Dit is zijn kracht en zwakte. Als hij constructief met zijn talenten omgaat, zou je wel eens een goed leven samen kunnen hebben. Is hij een luiwammes of zelfdestructief, ga dan nu weg, want die uitbarstingen van intensiteit kunnen op een dag op jou gericht zijn.

College Football

Al het bovenstaande is van toepassing op fans van College Football met de toevoeging van extreme loyaliteit. Als je eenmaal een College Football-fanaat aan de haak hebt geslagen, zit je misschien wel voor het leven aan hem vast, dus zorg ervoor dat je verliefd op hem bent voordat je ooit overweegt de liefde met hem te bedrijven.

Fantasy Football

Al het bovenstaande en een persoonlijkheid die neigt naar het nemen van kleine gokjes. Dit is goed als hij een zakenman is, maar slecht als hij bij een vriend op de bank slaapt en je nog geld schuldig is.

Baseball

Heren die van honkbal houden zijn sentimenteel en toch sterk. Ze zijn intelligent en oplettend en zien een relatie als een groots drama met jou als de ster. Kijk eens naar een paar dingen. De liefde van een honkbalfan voor zijn thuisploeg, de ploeg waarmee hij is opgegroeid, geeft aan dat hij loyaal en hoogstwaarschijnlijk monogaam is. Sommige mannen worden verliefd op een honkbalteam dat een trendy nationale aanwezigheid heeft of uit de stad komt waar hij naartoe verhuisde om naar de universiteit te gaan. Dit zijn mannen die monogamie zien als een serie-affaire. Je hebt misschien zijn onverdeelde aandacht voor een

Fantasy Baseball

Dit is een man met een onaangeboorde creativiteit. Het probleem voor jou is dat hij die aanboort in een oefening die zinlozer is dan drie dagelijkse kruiswoordpuzzels maken. Dit is een man die moet worden geïnspireerd - misschien kunt u hem interesseren voor wat vrijwilligerswerk.

Hockey

Hockeyfans zijn dol op de keeper. De grote gelijkmaker van hun sport geeft aan dat ze geloven in rechtvaardigheid en fair play. Mannen die van hockey houden, zijn ruimdenkend en tolerant. Echter, de keeper in de sport toont een sterke obsessieve aard met betrekking tot controle. Hij zal een doel in het leven hebben en jij moet er zijn om zijn droom te ondersteunen. Als deze droom een realistisch doel is van het bouwen van zijn eigen bedrijf of het sparen van geld om zijn streven om een beroemde beeldhouwer te worden te financieren, is dit goed. Als het zijn droom is om een platina verkopende rockster te worden en hij is midden dertig zonder band of platencontract, dan is de droom een waanbeeld geworden.

Soccer

Zoals bij Hockey duidt een keeper in de sport op een man die tolerant maar toch obsessief is over zijn grootse visie. Bij Voetbal is er een beetje een patriottische inslag die zich vertaalt in relatietrouw en een sterk verlangen om zich voort te planten. Gelukkig gebruiken mannen die van voetbal houden, in tegenstelling tot hun favoriete sport, wel graag hun handen als het op fysieke intimiteit aankomt.

NASCAR

Dit is een patriot en een man met een ferme kijk op de wereld om hem heen. Sommige vrouwen houden niet van een man die zijn mening al klaar heeft. Andere vrouwen vinden het juist troostend. Als zekerheid en vaste standpunten Als je een relatie aangaat met een NASCAR-fan, weet dan dat dit een afknapper is. Als je een man vindt die voor iets staat dat een verademing is in een wereld vol vlokken, geniet dan van je tijd als je hem ziet toekijken hoe zijn helden voor de kost linksaf slaan.

Golf

Wel, misschien zit je in de relatie alleen maar om er zeker van te zijn dat er enige opwinding mogelijk is. Mannen die gepassioneerd zijn over golf, zijn ook mannen die opgewonden raken als ze hun chequeboekje in evenwicht brengen. Dit zijn mannen die de fooi van een restaurantcheque in hun hoofd kunnen uitrekenen en het gevoel hebben dat het een prestatie is om de volgende week over op te scheppen. Veel marineblauw in zijn garderobe betekent dat niets ooit zal botsen - hoewel je misschien bidt voor een botsing van welke aard dan ook na het slaapwandelen door je affaire met een fan van golf.

Gerelateerde artikelen