Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Het mercurius communiqué: mercurius retrograde in boogschutter

Wanneer we spreken, dragen de woorden slechts tot op zekere hoogte onze bedoeling uit. Hoe we onze boodschap overbrengen, hangt af van de persoon die de informatie ontvangt. Er zijn ingebouwde vooroordelen en veronderstellingen in beide partijen. Het teken van de dierenriem waaronder je geboren bent, beïnvloedt zowel de manier waarop je informatie overbrengt als ontvangt. Van even groot belang is de locatie van de planeet Mercurius terwijl je betrokken bent bij gesprekken. Dit is de planeet die alle vormen van communicatie beheerst. Wanneer u per ongeluk een e-mail naar uw hele lijst stuurt terwijl hij maar voor één persoon bedoeld was, heeft de spanning van Mercurius waarschijnlijk een rol gespeeld. Als je toevallig de oplossing hebt waar je baas naar op zoek was en hem die moeiteloos uitlegt, helpt Mercurius bij het leggen van de verbindingen die je bijval en respect opleveren.

Mercurius staat op het punt om naar het dierenriemteken Boogschutter te gaan. Dit is het astrologische teken van avontuur en vrijgevochten optimisme. Kijk uit naar optimistische beoordelingen van de toekomst die binnenkort tot bloei zullen komen. Als het jaar ten einde loopt, kan het zijn dat je op de zaken vooruitloopt en naar 2011 kijkt. Vergeet niet om aandacht te besteden aan waar u nu bent. Veel projecten en persoonlijke kwesties moeten worden opgelost en verzorgd lang voordat het nieuwe jaar aanbreekt. Mercurius' bezoek aan Boogschutter zal nogal grillig zijn; in feite kan het worden verdeeld in vijf verschillende fasen, die elk een ander effect kunnen hebben op de manier waarop je communiceert:

  • Fase 1: Mercurius in Boogschutter, 8 november - 30 november De planeet van de communicatie snelt in drie korte weken door dit pretmakende teken.

  • Fase 2: Mercurius in Steenbok, 30 november - 10 december Na de overgang naar het naburige Steenbok op 30 november, Mercurius vertraagt en gaat op vrijdag 10 december retrograde.

  • Stadium 3: Mercurius retrograde in Steenbok, 10 december - 18 december Als een planeet achteruit lijkt te bewegen in de dierenriem terwijl hij om de andere kant van de zon draait, wordt de schijnbare beweging "retrograde" genoemd. Mercurius staat van 30 november tot 18 december in Steenbok, maar omdat hij op 10 december retrograde is gegaan, zal het effect heel anders zijn dan in fase 1 of 2.

  • Fase 4: Mercurius retrograde in Boogschutter, 18 - 30 december De grote zwaai van Mercurius naar achteren stuurt hem van het beginstadium van Steenbok terug naar Boogschutter. Mercurius gaat van 18 december tot vlak voor oudejaarsavond weer terug in Boogschutter.

  • Stadium 5: Mercurius weer direct in Boogschutter, 30 december - 13 januari Op 30 december trekt Mercurius verder door Boogschutter. In tegenstelling tot zijn recente bezoek aan november, duurt dit verblijf iets langer dan twee weken. Op 13 januari bereikt hij voorgoed Steenbok.

Al met al staat Mercurius bijna zeven weken in Boogschutter te midden van deze planetaire chaos. Wat betekent dit allemaal voor jou? Lees hieronder hoe jouw sterrenbeeld tijdens elke fase wordt beïnvloed door de verschillende signalen die door de planeet van de communicatie worden uitgezonden.

Ram Maart 21 - 19 april

Fasen 1 en 5: Reizen en verkenning zijn het beste gebruik van je tijd. Fase 2: Een carrièrekwestie waarvan je dacht dat die geregeld was, komt plotseling in het middelpunt van de belangstelling te staan. Stadium 3: De teleurgestelde hoop over hoge verwachtingen weegt zwaarder dan de kleine overwinningen. Stadium 4: De vakantie-ontspanning wordt op de proef gesteld door reischaos en de hectiek van andermans schema's. Bel nu een astroloog voor

Stier April 20 - Mei 20

Fases 1 en 5: Cadeautjes en winkelen voor cadeautjes kunnen je dagen domineren, vooral met familie. Fase 2: Een paar nachtjes weg om nieuwe energie op te doen in een week waarin de meeste mensen terugkomen van een vakantie en zich opmaken voor een volgende. Stadium 3: Te veel vakantiefeestjes laten je hunkeren naar wat tijd voor jezelf. Stadium 4: U kunt zich ongewoon gevoelig voelen voor terloopse opmerkingen van vrienden en familie. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Tweelingen mei 21 - 21 juni

Fase 1 en 5: De gelukkige samenloop van je partner zorgt voor een paar opwindende weken, want je krijgt precies wat je altijd al wilde. Stadium 2: Verleiding zal de kop opsteken in de vorm van iemand waarvan je nooit gedacht had dat hij of zij interesse in je had. Stadium 3: Je zou op een koord kunnen lopen van soulmate besluiteloosheid. Stadium 4: Een liefdesrelatie die je misschien hebt verwaarloosd gedurende het jaar heeft veel aandacht nodig. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

kreeft juni 22 - juli 22

Fase 1 en 5:Iemand moet op de klok staan en werken, en het kan net zo goed jij zijn die zich aan dat schema houdt. Stadium 2: Een liefdesrelatie wordt het middelpunt van je universum als een jaar aan passie een hele week in beslag neemt. Stadium 3: Een oude geliefde nieuwe trucjes leren is niet zo eenvoudig als het klinkt. Stadium 4: Het feit dat je teruggaat naar een oude baan of geliefde betekent niet dat het een stap terug is. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Stadium 1 en 5: Een hartstochtelijk verlangen om te communiceren via je kunst, handwerk of vakantiefotografie begint te overheersen. Stadium 2: De kans om een goed salaris te verdienen is aangebroken. Stadium 3: Je agenda is een grote chaos. Vecht niet tegen de details; dring er gewoon op aan dat je krijgt wat je hebt verdiend. Stadium 4: Het maken van een puinhoop heeft plotseling invloed op de richting die je keuze van expressie neemt. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Maagd August 23 - September 22

Fases 1 en 5: Als je niet midden in een verhuizing zit, kan de chaos rond het huis je doen wensen dat je van locatie zou veranderen. Stadium 2: De opluchting van een bezoek aan een geliefde verzacht al uw spanningen. Stadium 3: Een oude vlam kan een paar weken van uw winter verwarmen. Stadium 4: Spanning thuis komt in de vorm van problemen waarvan je dacht dat ze in de zomer opgelost waren. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Weegschaal 23 september - 22 oktober

Stadium 1 en 5:Een beetje roddelen gaat je ver vooruit. Let op wat je zegt. Fase 2: Een lekkend dak kan je aandacht afleiden van de vakantievreugde. Stadium 3: Een oude vriend die vraagt of hij op de bank mag slapen, kan moeilijk van je af te schudden zijn zonder harde woorden. Stadium 4: Nadat u vaak genoeg voor uw beurt heeft gesproken om mensen te provoceren, zal uw beoordeling van beleefde onderwerpen afwijken en mensen om u heen in verlegenheid kunnen brengen. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Schorpioen 23 oktober - 21 november

Fasen 1 en 5:Iemand moet van de feestdagen profiteren en dat zou jij wel eens kunnen zijn! Stadium 2: U zult goed nieuws krijgen dat u vol vertrouwen en vrolijkheid zult kunnen verspreiden. Stap 3: Onderteken geen papierwerk als je het kunt vermijden. Stadium 4: Als je in het verleden een investering hebt gedaan en die wilt aanvullen met een diepere verbintenis, dan is dit het moment om dat te doen. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Boogschutter November 22 - December 21

Stadium 1 en 5: Mercurius in jouw sterrenbeeld geeft je de mogelijkheid om je mening te geven en geaccepteerd te worden. Fase 2: Een week wacht u om winst te maken door iets te verkopen dat u toch al niet wilde. Stadium 3: U kunt geïnspireerd raken om meer dingen van u te verkopen zonder emotionele verbinding of persoonlijke betekenis. Stadium 4: Geef iets terug aan de mensen die je op weg geholpen hebben om je te onderwijzen. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Kapril December 22 - 19 januari

Fase 1 en 5: Als je de losse eindjes aan elkaar kunt knopen, zal 2011 een veel betere start hebben. Stadium 2: Mercurius in jouw teken stelt je in staat om je mond open te doen en je te laten opmerken door een leuke jongen. Stadium 3: Je woorden zullen worden verdraaid uit jaloezie; wees beschermend over wat je zegt. Stadium 4: Door te kijken naar wat er mis ging in een relatie kun je misschien iets leren, als het niet te pijnlijk is. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Waterman januari 20 - februari 18

Fases 1 en 5:Zo veel als je ervan houdt om je onder de mensen te begeven zullen er genoeg mogelijkheden zijn om dat te doen. Stadium 2: Rond snel een paar eindejaarsprojecten af voor maximaal succes. Fase 3: Laat alles wat te veel gedaan is rusten en herzie het op een langzaam tempo. Fase 4: Als je het gevoel hebt dat je het zoveelste mooie gezichtje bent, dan is dit het moment om te herwerken wat mensen in je zien. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Vissen februari 19 - maart 20

Fase 1 en 5: Je kijkt naar het grote geheel; nu is het tijd om je te concentreren op het vooruitkomen terwijl anderen ontspannen. Fase 2: Uw populariteit zal helpen op het werk. Fase 3: Onduidelijke antwoorden zullen u achtervolgen. Wees duidelijk in uw communicatie. Stadium 4: Probeer uw prestaties op de voorgrond te houden zonder uw impact te overdrijven. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!