Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Het mercurius communique: mercurius in vissen

Als de planeet van de communicatie zich door de dierenriem beweegt, hebben we weken waarin alles wat we zeggen zinnig is en andere tijden waarin elk gesprek lijkt te zijn getongd. De positie van Mercurius in de dierenriem beïnvloedt iedereen op aarde, afhankelijk van iemands dierenriemteken. Als Mercurius in een hemelse positie staat die harmonieus is met jouw teken, kun je snel een verleidelijke zilveren tong ontwikkelen. Wanneer deze kleine planeet echter naar een meer gespannen gebied van de dierenriem beweegt, zullen je woorden en andere vormen van

Op 21 februari beweegt Mercurius zich naar Vissen, het dierenriemteken van de mystiek. Hij zal slechts tot 9 maart in dit teken blijven, waarna hij naar de Ram gaat. Maar een kort verblijf van Mercurius geeft aan dat het op zijn snelst beweegt; dit is wanneer de planeet van communicatie op zijn krachtigst en effectiefst is. Wanneer planeten door het teken van de vis bewegen, zijn wij op aarde vatbaarder voor een diepere waardering van kunst, emoties en onuitgesproken passie. Bij Mercurius is de communicatie meer non-verbaal wanneer deze kleine planeet in Vissen staat. Je zult merken dat er veel meer gebaren worden gemaakt om zinnen af te maken en mensen zullen meer dan gewoonlijk hun telefoon tevoorschijn halen om visuals te laten zien. Al deze energie die de plaats inneemt van verbale conversatie kan vaak duidelijker zijn dan woorden, maar de keerzijde is dat er zeker Misverstanden, want de precisie van taal wordt gemist wanneer beelden niet de duizend woorden illustreren die je bedoelde uit te drukken.

Vissen is ook het dierenriemteken van dromen en alcohol. Mercurius in dit teken zorgt ervoor dat gesprekken zich in abstracte sferen begeven en afdwalen als zo veel gezapig feestgedruis. Hoewel dit geweldig is in de club op vrijdagavond na sluitingstijd, voorspelt het niet veel goeds voor vergaderingen op woensdagmiddag met een leraar of het hogere management. Hoe zal dit u beïnvloeden? Wordt u een dromer met een mompelende mond of een visionaire expressionist? Trekt u met uw lichaamstaal een geliefde aan of begrijpt u uw partner verkeerd en komt uw hele relatie op de tocht te staan? Lees hieronder hoe jouw sterrenbeeld wordt beïnvloed door deze planetaire beweging

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Het zal moeilijk zijn om je visie over hoe dingen gedaan moeten worden uit te leggen, maar omarm de helderheid waarmee je de richting ziet die de dingen op moeten gaan. De weg vinden naar het volgende niveau van succes, of het nu romantisch of professioneel is, wordt duidelijk op een manier die schokkend eenvoudig is. Je zult je afvragen waarom je daar niet eerder aan hebt gedacht.

 • Stier april 20 - mei 20

  Je zou willen dat dit bezoek van Mercurius wat langer duurde, want je zult geweldige feedback en aanbiedingen van hulp krijgen. Je kunt veel afkrijgen als anderen meehelpen, dus maak een lijst en houd mensen aan beloften. Verwacht echter niet veel na 10 maart; maak werk van het project dat iedereen aantrekt.

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  Een geliefde zal het moeilijk hebben om tot je door te dringen vanwege je intense carrièrestreven. Je moet ervoor zorgen dat deze persoon weet dat hij of zij geliefd is en doorgaan met het fantastische werk waar je mee bezig bent. Als je van plan bent om te netwerken nadat Mercurius Vissen heeft verlaten, is het nog beter voor je om zoveel mogelijk beschikbaar te hebben om toekomstige contacten te laten zien wat jou geweldig maakt.

 • kreeft juni 22 - juli 22

  Bereid je voor op wat verwarring met een vreemde taal of de gewoonten van mensen die dingen radicaal anders doen dan jij doet. Je moet je echter niet voorbereiden op falen of succes. Je moet er belachelijk leuk en aantrekkelijk uitzien als je je beste beentje voorzet. Een liefdesmagneet worden is nauwelijks te beschrijven hoe mooi sommige mensen je zullen vinden.

 • Leeuw 23 juli - 22 augustus

  Passie is intens met Mercurius in Vissen. Je zou elke dag van deze voorspellingsperiode de liefde kunnen bedrijven zonder een woord tegen je partner te zeggen. Ironisch genoeg zou dit de gelukkigste periode van lichamelijk genot kunnen zijn die je ooit hebt meegemaakt. Op de Als je niet af en toe een cadeautje meebrengt, zou je wel eens afstand kunnen scheppen ten opzichte van je geliefde.

 • Maagd August 23 - September 22

  Jouw natuurlijke partnerschapsafdeling van de dierenriem is Vissen, dus verwacht veel wisselwerking met één-op-één relaties. Een goede manier om de dingen te bekijken is dat met de duistere Vissen-energie, het afdwingen van grenzen met een hechte partner in je leven je in staat stelt om de situatie naar jouw tevredenheid te controleren.

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  Een bemoeial zijn betekent meestal dat je populair bent. Mercurius in Vissen geeft je deze speciale status. Uitnodigingen voor feestjes en avondjes uit met uw geliefde kunnen de boventoon voeren, maar dat geldt ook voor de noodzaak om te blijven werken om deze opwindende positie waarin u zich hebt bevonden te handhaven. De kans om grote stappen te maken in de liefde en carrière is hier!

 • Scorpio Oktober 23 - November 21

  Mercurius in Vissen is een goudmijn van liefde en succes voor jou. De intensiteit van wat een geliefde je gaat geven, kan zelfs voor jou te veel zijn. Als je bereid bent om liefde te begrijpen zonder dat er een woord wordt gesproken, dan zul je zeker verleid worden door de stilte die je zal omhullen.

 • Zagschutter november 22 - december 21

  Jouw idee van wat te doen rond het huis zal op ongewone obstakels stuiten. Misschien is een partner het niet met u eens, en zijn er andere relatieproblemen die niet zijn aangepakt, die plotseling tot een ruzie inspireren. Andere spanningen kunnen zich voordoen wanneer wat u wilt uitgeven en wat u moet uitgeven aan reparaties twee verschillende cijfers zijn.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Iemand zou een roddel verkeerd kunnen begrijpen en u toegang kunnen geven tot een deel van de stad waartoe u normaal gesproken geen toegang hebt. Dit is een korte kans om te netwerken en toegang te krijgen die je normaal niet zou hebben. Uw status kan stijgen wanneer u de juiste woorden uitspreekt die de gebruikelijke leden van de club maar niet lijken te kunnen uitspugen.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  De financiën kunnen troebel zijn wanneer de communicatie met uw bank u te veel in de chaos brengt om een prettige partner of tafelgenoot te zijn. Je collega's, klasgenoten en familie kunnen het zat worden om te horen over de spanning die deze miscommunicatie veroorzaakt.

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Mercurius in jouw teken verlicht de last die je gewoonlijk hebt, want mensen zullen je duidelijker kunnen volgen dan gewoonlijk. Hoe diep u ook gaat en ondanks de raaklijnen waarop u verkiest uit te weiden, zullen veel meer mensen dan gewoonlijk volg me. Dit kan je veel aantrekkelijker maken voor een mogelijke zielsverwant.

Mercurius communicatievoorspellingen van 2011