Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Het mercurius communiqué: mercurius in waterman

Wanneer grote massa's samenkomen, kan één stem hen allen verenigen. Wanneer een nieuwe trend tot de verbeelding spreekt, is er één artiest achter de visie die door iedereen gedeeld wordt. Mercurius, de planeet van de communicatie, kan invloed hebben op hoe wij op aarde dingen zeggen en hoe ze door anderen worden geïnterpreteerd. Maar als die groep anderen groot is, dan staat de communicatieplaneet in wisselwerking met Waterman, het teken van de dierenriem dat de massa in zijn greep heeft. Wanneer deze twee samenwerken, is de schoonheid van iedereen die samenwerkt onder een gemeenschappelijk thema waarschijnlijk, maar dat geldt ook voor de schaduwzijde van Waterman: groepsdenken, een fenomeen waarbij iedereen handelt op grond van een veronderstelling waarvoor niemand zich verantwoordelijk voelt.

Mercurius komt Waterman binnen op 3 februari en is daar slechts tot 21 februari. Mercurius is echter krachtig als hij in een snel tempo beweegt. Er is één sterk punt van invloed dat deze kleine planeet zal dragen wanneer hij in deze periode in de dierenriem Waterman staat: Mercurius is veel invloedrijker in onze dagelijkse activiteiten als hij snel beweegt, en hij beweegt behoorlijk snel als hij een nieuwe start maakt in Waterman. Mercurius' was een lange reis. Het ging Steenbok binnen op 30 november 2010. Het vertraagde, draaide retrograde en ging terug in Boogschutter. Toen vertraagde het weer naar voren en ging half januari weer Steenbok binnen. Wat dit betekent is dat Mercurius op zoek is naar een frisse start en een nieuwe manier van uitdrukken. Mercurius' bezoek aan een fris dierenriemteken geeft communicatie een intense nadruk tijdens deze voorspellingsperiode. In andere jaren zou Mercurius van Boogschutter naar Steenbok en dan naar Waterman reizen op het standaard tempo van de planeet. Omdat hij zo lang in het teken van de Geit was, zal de reis van dit jaar door het dierenriemteken van de Waterdrager voor een wilde twee en een halve week zorgen. Alle communicatie, zelfs uw prive-gesprekken en intieme fluisteringen, lijken allemaal gewoon te rimpelen in menigte controle en groepsknuffels. Als Mercurius erbij betrokken is, gaat het om de manier waarop we het zeggen en de manier waarop we het horen. Als het om Waterman gaat, zit er een massale aantrekkingskracht achter. "Het" is uw leven en interacties tussen 3 februari en 21 februari. Lees hieronder de details over jouw teken en het teken van de persoon met wie je het meeste zult communiceren.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  De Ram kijkt vooruit maar moet het over het verleden hebben om een gemeenschappelijke basis te vinden. Uitvinden wat anderen al over je weten kan de grootste verrassing zijn, maar totdat je de doorbraak maakt ben je in een duidelijk nadeel. Bereid u er nu op voor dat anderen u vertellen over zichzelf en omarm de rol van goeroe als die aan jou is gegeven. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Stier april 20 - mei 20

  De Stier heeft zaken of bedrijfszaken aan zijn of haar hoofd en is niet in de stemming voor kletspraatjes. Elk woord dat u zegt of hoort zal worden gefilterd door één woord: carrière. Hogerop komen is een duidelijke mogelijkheid en, gegeven dat die kans zoals u weet bestaat, wee iedereen die u in de weg staat gedurende deze korte periode van tijd. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  De flirterige gesprekken waarin je verstrikt raakt zullen niet al te gemakkelijk te ontwarren zijn. Als je al in een monogame relatie zit, breng het lot of een prachtige mogelijke minnaar dan niet in verleiding, want je bent nogal moeilijk te weerstaan. U zult iemand die de twinkeling in uw ogen denkt te zien, inspireren tot een hardnekkige achtervolging. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • kreeft juni 22 - juli 22

  Passie en papierwerk domineren je nachten en dagen terwijl Mercurius Waterman bezoekt. Zoek een coöperatieve partner met wie je de energie kunt delen en vul de formulieren in. Sandwich eventuele reizen rond deadlines en u zult merken dat het het beste van twee werelden is. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke

 • Leeuw Juli 23 - 22 Augustus

  Partnerpassie piekt en de woorden die je deelt met een minnaar of aantrekkelijke goede vriend zouden die persoon in je zielsverwant kunnen veranderen. Vraag een derde partij om te bevestigen dat je niet te vurig bent. Wensen zijn de zaden die de boom van waan doen groeien, maar ze zijn ook de ranken om omhoog te klimmen naar je droom. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Maagd August 23 - September 22

  Je zult heel wat uit te leggen hebben als je je zoveel details herinnert. Je geheugen is scherp en de herinneringen zijn levendig. Maar zullen de mensen geloven wat je eraan toe te voegen hebt? Wees niet verbaasd als een charismatisch persoon volhoudt dat u zich dingen niet goed herinnert. Deze persoon heeft een agenda. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  Je kans op liefde dient zich aan in de vorm van een raadsel. Kun jij oplossen wat er tussen jou en deze aantrekkelijke persoon komt te staan zonder wanhopig over te komen? De concurrentie is hevig, dus bereid je voor om dominant en brutaal te zijn. De liefde kan zinderend zijn als er een rivaal is om te verslaan. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Schorpioen Oktober 23 - November 21

  Het huis uit gaan zal je probleem terwijl Mercurius in Waterman staat. Iemand vinden om mee te communiceren zal dat niet. Een online relatie bloeit op en er zijn tientallen mensen die de manier waarop je jezelf uitdrukt zullen bewonderen, ongeacht of ze je persoonlijk kennen of alleen online. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Boogschutter November 22 - December 21

  De kans dat je leuke roddels te horen krijgt, vooral rond Valentijnsdag, is groot. Begrijp dat deze informatie als geld is en dat je het een keer kunt uitgeven om iets anders te weten te komen van iemand die nog belangrijkere roddels heeft. Luister gewoon eerst voordat je de woorden er voorgoed uit laat glippen. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Een goede tip over waar je geld kunt verdienen zal het beste nieuws zijn dat jouw kant op komt. Mercurius' bezoek aan Waterman plaatst u in een populaire positie en de kans om financieel te profiteren is onweerstaanbaar. Als u het geld niet nodig heeft, verwacht dan een aantal gelijkgestemde vrienden te vinden die de wereld op dezelfde manier zien als u. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Mercurius in jouw sterrenbeeld kan je veel energie geven, maar zorg ervoor dat je jezelf niet te veel uitslooft. Geef tijd en energie aan een project dat nieuw is voor zal zich uitbetalen in uren van ontdekking en plezier. Of het nu liefde, carrière of een nieuwe hobby is, je kunt in een paar weken vooruitkomen waar je normaal maanden of zelfs een heel jaar voor nodig hebt. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Vissen februari 19 - 20 maart

  De kans dat je verliefd wordt neemt toe met Mercurius in Waterman, en net op tijd voor Valentijnsdag! Je zou een vroeg verjaardagscadeau kunnen ontvangen als het genegenheid is waar je naar op zoek bent. Kijk naar je hoop en dromen om de vorm van een mogelijke zielsverwant of liefdevolle levenspartner te vinden. Het kan allemaal zo snel gebeuren! Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Mercurius Communicatie Voorspellingen van 2011