Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Het mercurius communiqué: mercurius in weegschaal

Weegschaal is de planeet van de partnerschappen. Wanneer een planeet door dit teken beweegt, wordt de nadruk gelegd op alle soorten één-op-één relaties. Liefdesrelaties zijn natuurlijk het belangrijkst, maar zakelijke partnerschappen, ouder-kind, baas-werknemer en leraar-student match-ups, worden allemaal geregeerd door het teken van de weegschaal.

Wanneer Mercurius in Weegschaal staat, wordt communicatie tussen partners van groot belang. Lees hieronder uw dierenriemteken en de tekens van de mensen met wie u een nauwe relatie hebt. Mercurius is maar kort in Weegschaal, want hij beweegt met zijn snelste planetaire beweging van het jaar. Mercurius komt op zondag 3 oktober in Weegschaal en gaat op woensdag 20 oktober over naar Schorpioen.

Ram Maart 21 - 19 april

Je hebt de kans om iemand zo intiem te leren kennen dat het zou kunnen zijn alsof je een brug oversteekt naar een compleet nieuw bestaan. Begin te praten - Mercurius beweegt snel en transformaties van het hart hebben een vonk nodig! Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor jouw persoonlijke voorspelling gebaseerd op jouw individuele kosmische eigenschappen. Je Ram-Baas: Vraag hem of haar om opslag nu je een groot project aan het afronden bent. Je Ram-geliefde: Eis meer inzet en doe alsof je ongeïnteresseerd bent tot hij levert.

Stier April 20 - Mei 20

Jij en de belangrijkste persoon in je leven zullen zien dat jullie quality time samen op een schema met weinig flexibiliteit wordt gezet. Hoe frustrerend dit in het begin ook kan zijn, je kunt je prima aanpassen aan de zekerheid ervan en misschien zelfs genieten van zo'n structuur. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor jouw persoonlijke voorspelling gebaseerd op jullie individuele kosmische eigenschappen. Uw Stierbaas: Het enige dat indruk zal maken op een superieure Stier is consistentie. Maar als degenen om je heen wankelen, zal hij of zij erg onder de indruk zijn. Je Stier Geliefde:Het herinneren van de kleinste gelegenheid die speciaal voor hem is, zal zijn zachte kant voor je doen uitkomen.

Tweelingen mei 21 - 21 juni

Een triomfantelijke overwinning van jou en je hechte partner zal door veel mensen om je heen worden gevierd. Uw succes samen kan u in feite uit elkaar trekken, want anderen willen een stukje van de glorie die jullie twee hebben gemanifesteerd. Bewaar wat ruimte voor jullie twee om samen door alle lof heen te werken. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor jouw persoonlijke voorspelling gebaseerd op jouw individuele kosmische eigenschappen. Je Tweelingen Baas: Zoet praten met hem of haar zal nog nooit zo makkelijk zijn geweest, maar de resultaten zullen tellen tegen half november. Je Tweelingen-minnaar:Een beetje poëzie en passie helpen hem al een heel eind op weg.

kreeft juni 22 - juli 22

Je behoefte om je veilig te voelen in je omgeving zal zich manifesteren in intense relaties waarbij diegenen betrokken zijn die toegang hebben tot zowel je persoonlijke ruimte als je bezittingen. Misschien moet je met een goede vriend afstemmen of je niet te opdringerig bent tegenover mensen die gewoon hun werk doen. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor jouw persoonlijke voorspelling gebaseerd op jouw individuele kosmische eigenschappen. Je baas van de Kreeft: Vind een manier om ervoor te zorgen dat hij begrijpt dat er voor de belangrijke zaken op het werk is gezorgd. Je Kreeft-minnaar: Hou hem dicht bij je en hou de massageolie in de buurt - hij zal het nodig hebben

Leeuw Juli 23 - 22 Augustus

Een paar weken van actief op stoom komen zal ervoor zorgen dat je naaste relaties het karakter van student/leraar krijgen. Je zult merken dat je je expertise inleent waar je nooit had gedacht dat het van waarde zou zijn, terwijl tegelijkertijd iemand je een manier laat zien om tot oplossingen te komen die je nooit eerder had kunnen bedenken. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor jouw persoonlijke voorspelling gebaseerd op jouw individuele kosmische eigenschappen. Je Leeuw-baas: Hij of zij zal het meest geïnteresseerd zijn in jouw vakgebied - wees klaar met antwoorden en verwacht een fikse afrekening. Je Leeuw-liefhebber: Dit is het beste moment sinds lange tijd om hem te leren hoe hij jou kan behagen.

Maagd August 23 - September 22

Je hebt plotseling het vermogen gevonden om uit te drukken wat je het dierbaarst en belangrijkst vindt. Vertel het aan je beste vriend(in) en laat het los; schrijf het op en laat het de wereld weten. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling gebaseerd op je individuele kosmische eigenschappen. Je Maagd Baas: Als je winst maakt, ben je de ster van het bedrijf - zo niet, hou je dan gedeisd. Je Maagd-minnaar: Hij zou geobsedeerd kunnen raken van het behagen van jou als je hem ervan overtuigt dat je de dingen op zijn manier ziet.

Weegschaal September 23 - Oktober 22

Met Mercurius die door je sterrenbeeld raast, heb je iets meer dan twee weken om de mensen te verdragen die zich door de menigte heen dringen om je beter te leren kennen. Een van hen zou wel eens een kandidaat voor het leven kunnen zijn. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling op basis van je individuele kosmische eigenschappen. Je Weegschaal Baas: Meestal is hij of zij helemaal in de war en zal hij of zij hypergeconcentreerd zijn op een groot project, wat betekent dat je veel werk te doen hebt. Je Weegschaal minnaar: Hij zal je laten weten wat hij wil. Zijn verbale taal zet je aan het werk.

Schorpioen Oktober 23 - November 21

Het zou wel eens moeilijk kunnen zijn om een plek te vinden waar je kunt landen, want je bent tot over je oren verliefd op een interessant persoon die op alle niveaus jouw taal spreekt. Je hebt misschien moeite om genegenheid te weerstaan. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor een persoonlijke voorspelling gebaseerd op jouw individuele kosmische eigenschappen. Je Schorpioen-baas: Als je merkt dat hij of zij veel meer hooi op zijn of haar vork neemt dan het bedrijf kan nemen, is het tijd om je stem te laten horen en richting aan te geven. Je Schorpioen-minnaar: Er zal veel geknuffeld worden terwijl Mercurius Weegschaal bezoekt. Veel. Maak geen vaste plannen.

Boogschutter November 22 - December 21

Dit zijn een paar weken van luxe en zelfs als het weer afkoelt, kun je het gevoel hebben dat je in een strandresort bent waar aan al je behoeften wordt voldaan. U en een partner hebben eindelijk de grote slag geslagen. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor uw persoonlijke voorspelling gebaseerd op uw individuele kosmische eigenschappen. Je Boogschutter Baas: Verwacht geen krediet te krijgen voor dingen die goed zijn gegaan, maar maak je ook geen zorgen dat je de schuld krijgt als je onlangs dingen hebt verknoeid. Je Boogschutter Geliefde: Hij zou in beslag genomen kunnen worden door de aandacht van zijn nieuwe vrienden en je zou gedwongen kunnen zijn om dramatisch te doen om hem eraan te herinneren dat je kijkt.

Kap Steenbok December 22 - Januari 19

De Geit en een speciaal iemand hebben hun ogen op de prijs gericht en kunnen alleen zijn samen in een kamer en krijgen meer gedaan dan wanneer tien mensen betrokken zijn bij het lange-termijn doel dat jullie twee in gedachten hebben. Mercurius in Weegschaal herinnert je eraan te blijven werken. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor uw persoonlijke voorspelling gebaseerd op uw individuele kosmische eigenschappen. Je Steenbok Baas: Een kans om te wennen aan de baan zal je de kans geven om eindelijk je mening te geven over de richting van het bedrijf. Je Steenbok geliefde: Zijn uitbarstingen van creativiteit zullen ook van toepassing zijn op je liefdesleven, dus bereid je voor op avontuur.

Waterman januari 20 - februari 18

De communicatie waar Mercurius over heerst gaat je meestal moeiteloos af, maar met zijn bezoek aan Weegschaal zul je verrast zijn dat je begrepen wordt door mensen die jouw taal niet spreken. U zult het kunnen vinden met iemand die cultureel anders is dan u en er zou een relatie kunnen ontstaan uit een terloops gesprek. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor jouw persoonlijke voorspelling gebaseerd op jouw individuele kosmische eigenschappen. Je Waterman Baas: Er is geen tekort aan missives en ideeën die van zijn of haar bureau stromen, maar je zou eindelijk een glimp kunnen opvangen van de richting die het bedrijf opgaat. Je Waterman minnaar: Je pogingen om zijn aandacht te trekken zullen worden afgeleid door nieuwe ideeën. U zult misschien met nog nieuwere benaderingen van oude problemen moeten komen om zijn aandacht te krijgen.

Vissen februari 19 - maart 20

Mercurius in Weegschaal brengt een investeerder uw kant op. Wees voorbereid om iemand te pitchen die in jou kan investeren. Heb je een product, een droom of een visie die deze persoon nog rijker zou kunnen maken? Wees klaar om te beginnen verkopen bij de eerste hint van interesse. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor uw persoonlijke voorspelling gebaseerd op uw individuele kosmische eigenschappen. Je Vissen Baas: Je zult op een "need to know" basis over de toekomst van het bedrijf verteld worden. Je Vissen Geliefde: Hij zal een vitale interesse in passie vinden en kan zich bezighouden met het inhalen van de verloren tijd als jullie in september voor een lange tijd van elkaar gescheiden waren.

Mercurius Communicatie Voorspellingen van 2010