Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Het mercurius communiqué: mercurius in kreeft

De snelste planeet in de dierenriem is Mercurius. Zo dicht bij de zon en toch zo belangrijk voor het leven hier op aarde. Mercurius heerst over communicatie; de manier waarop we met anderen spreken en de manier waarop we in ons opnemen wat anderen zeggen, hangt samen met het dierenriemteken dat Mercurius bezoekt.

Weldra zal de kleine planeet naar dierenriem Kreeft gaan. Hij zal daar niet lang blijven, maar in een hoog tempo zal hij alle eigenschappen van het dierenriemteken Kreeft versterken. Het bezoek duurt dit jaar van 25 juni tot 9 juli. Gedurende deze tijd zullen de thema's in het leven waar dit teken de meeste invloed op heeft, terugkeren in ieders dagelijkse bezigheden. Kreeft domineert alle discussies over onroerend goed, herinneringen, sentimentele genoegens, gevoelens van veiligheid, huiselijk plezier en het laten gelden van je rechten als je wordt geprovoceerd.

Verwacht dat je over al deze onderwerpen en meer zult praten als de boodschapperplaneet het teken van de Krab binnenkomt. Lees hieronder uw sterrenbeeld om te zien hoe u zult praten.

Ram Maart 21 - 19 april

Geweldig om met een makelaar te praten over verkopen of kopen, of met een huisgenoot over het vinden van een nieuw appartement of woonsituatie. Sentimenteel liefdesscenario:Bezoek de plaats waar u bent opgegroeid of een redelijke kopie daarvan en sta erop dat uw man doet alsof het een eerste afspraakje is. Huishoudelijke zaken: Het vinden van een manier om de huur te betalen of te innen zal een geldkwestie zijn die de dagen van Mercurius' bezoek aan Kreeft domineert. Uw rechten doen gelden: Vervelende telefoontjes moeten worden rechtgezet.

Stier April 20 - Mei 20

Onderwijs speelt een belangrijke rol in uw leven terwijl Mercurius de Kreeft bezoekt. Een herhaling van iets dat je op school hebt bestudeerd of een snelle levensles - een van deze is op komst. Sentimenteel liefdesscenario:Een oud vriendje heeft nooit die ene fantasie vervuld die u was begonnen te plannen. Zal het allemaal nog werken als je het nu probeert? Huishoudelijke zaken: Sommige interieurdecoratie-ideeën vloeien voort uit vintage patronen uit uw kindertijd of de manier waarop uw ouders hebben ingericht. Uw rechten doen gelden: Er kunnen roddels de ronde doen en u zou de waarheid openlijk moeten vertellen.

Tweelingen mei 21 - juni 21

De financiën krijgen een snelle boost en u zou abrupt kunnen omkeren en alles op één plaats kunnen uitgeven. Sentimenteel liefdesscenario:U en uw partner zouden eens kloon moeten spelen: kleed u zo dicht mogelijk bij precies hetzelfde en ga een avondje uit. Huishoudelijke zaken: Misschien wilt u zich niet bezighouden met een geldkwestie, maar nu is het de beste tijd om het van uw bord te krijgen. Uw rechten laten gelden: Laat niemand u vertellen hoe u

kreeft juni 22 - 22 juli

Mercurius in je sterrenbeeld zorgt ervoor dat je er scherp uitziet en geeft je woorden een serieuze, betekenisvolle toon. Sentimenteel liefdesscenario:Je lievelingsoutfit van toen jullie elkaar voor het eerst ontmoetten, past waarschijnlijk nog steeds. Trek het aan om te zien of hij het merkt. Huishoudelijke zaken: Uw leiderschap in een gemeenschapszaak zal uw status verhogen en weinig moeite kosten. Uw rechten doen gelden: U zou alleen met de leidinggevenden moeten praten die beslissingen kunnen nemen.

Leeuw 23 juli - 22 augustus

Groot dromen is gunstig, maar verwachtingen om veel te bereiken zijn dat niet, dus geniet van de kans om wat te treuzelen. Sentimenteel liefdesscenario:Een paar drankjes in een chique cocktailbar met uw droompartner is prima. Huishoudelijke zaken: De dreigende gedachte dat u moet verhuizen zal uw beslissingen en planning beïnvloeden. Uw rechten laten gelden: U kunt maar beter iemand hebben die uw wensen kan verwoorden, want u zult niet echt de juiste woorden kunnen vinden.

Maagd August 23 - September 22

Het samenkomen in een groep gelijkgestemden om uw zaak vooruit te helpen zal worden geholpen door het bezoek van Mercurius aan Kreeft. Sentimenteel liefdesscenario:Is er een favoriet toneelstuk of band die veel mensen zal trekken? U zult in die menigte willen zijn. Huishoudelijke zaken: Geruchten die zich snel verspreiden, moeten worden opgespoord en geanalyseerd. Uw rechten doen gelden: U bent een individu, hoeveel mensen om u heen zich ook zo kleden.

Weegschaal September 23 - October 22

Voor een paar korte weken kunt u navigeren door de verraderlijke wateren van roem en glorie. Je zult plotseling ergens voor erkend worden. Sentimenteel liefdesscenario: Neem uw geliefde mee om de mensen te zien die momenteel uw grootste fans zijn. Hij zou van de weerspiegelde glorie moeten houden. Huishoudelijke zaken: Neem een vertegenwoordiger mee die uw huidige succes kan maximaliseren zodat het langer duurt en lucratiever wordt. Uw rechten doen gelden: Go diva, dit is uw tijd en u heeft het verdiend.

Schorpioen 23 oktober - 21 november

Het avontuur komt eraan ... is het tijd voor een vakantie naar een ver oord waar niemand u kent en u kunt zijn wie u maar wilt? Sentimenteel liefdesscenario:Het dragen van een masker en het hebben van een affaire gaan hand in hand op een warme zomernacht. Huishoudelijke zaken: Hopelijk hebt u vooruitgepland om tijdens uw vakantie geld uit te kunnen geven, uit te geven, uit te geven. Uw rechten laten gelden:

Boogschutter November 22 - December 21

Het zou een leuke avond voor je zijn als mensen je niet meer zouden onderbreken. Hebben ze niet begrepen dat jij het middelpunt van het feest bent? Sentimenteel liefdesscenario: Is er een plek waar jullie je kunnen opdirken en in stijl kunnen leven? Zo ja, zorg er dan voor dat je hem de hele nacht dicht bij je houdt. Huishoudelijke zaken: Wat u verschuldigd bent, zal centraal staan bij eventuele uitbreidings- of herinrichtingsplannen. Uw rechten doen gelden: Het is aan te raden een professional in te schakelen om u te helpen bij de onderhandelingen als de zaken stressvol worden.

Kapril December 22 - 19 januari

Dit is een intense tijd met een specifiek partnerschap, maar niet zozeer "maken of breken" als wel "kijk uit voordat je springt". Sentimenteel liefdesscenario: Probeer het onderwerp huwelijken te maken en kijk hoe diep hij grimast. Als u getrouwd bent, bespreek dan het vernieuwen van uw geloften. Huwelijksgoederenzaken: De gemeenschap van goederen zal een onderwerp van diepgaande discussie zijn. Uw rechten doen gelden: Een minnaar moet de grenzen kennen van wat wel en niet aanvaardbaar gedrag is. Om eerlijk te zijn, moet u duidelijk zijn en geen veronderstellingen maken over wat hij "zou moeten weten."

Waterman Januari 20 - February 18

Uw doel in deze korte periode zou moeten zijn om wat papierwerk uit het verleden door te nemen om uit te vinden wat u moet weten. Sentimenteel liefdesscenario: Een jurist die u helpt met administratieve taken zou elke dag schattiger en schattiger kunnen worden. Huishoudelijke zaken: De schoonheid zit hem tegenwoordig in de details, en het kan heel wat moeite kosten om die allemaal uit te leggen aan een aantal belangrijke mensen. Uw rechten doen gelden: Teken geen enkel contract waar u niet helemaal tevreden over bent.

Vissen Februari 19 - 20 maart

Een excursie naar een kunstmuseum zou wel eens de meest inspirerende middag van het jaar kunnen worden. Wees niet bang om je over te geven aan fantasieën om je bij de meesters aan de muren te voegen. Sentimenteel liefdesscenario: Praat met je man in de taal van je kindertijd en sta erop dat hij samen met jou naar je favoriete oude tv-programma's kijkt. Huishoudelijke zaken: U hebt een gokje gewaagd met uw woonsituatie. De uitbetaling of het verlies komt er snel aan. Je rechten laten gelden: Laat je niet opzadelen met het babysitten van iemands kind, vooral als die persoon al volwassen is.

Mercurius Communicatie Voorspellingen van 2010