Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Het mercurius communiqué: mercurius in leeuw

We interpreteren prikkels uit onze omgeving en we brengen die interpretatie over op de wereld. Ook al zwijgen we, de manier waarop we ons gedragen kan iedereen veel zeggen over wat we denken en hoe we ons voelen. De informatie die we proberen te verbergen en te vermijden te communiceren, komt vaak naar buiten wanneer we dat het minst willen.

Is er een reden waarom we op sommige momenten zo nodig kunnen worden begrepen, en op andere momenten totaal niet in staat zijn ons punt duidelijk te maken? Misschien ligt het antwoord in de sterren. Mercurius, de planeet van de communicatie, beweegt zich altijd snel door de dierenriem. Hij kan in anderhalve week op topsnelheid door een dierenriemteken bewegen. Omdat Mercurius de baas is over communicatie, valt de verandering van zijn plaats in de dierenriem samen met veranderingen in ons vermogen om te zeggen wat we willen en dat begrepen te krijgen, en ook in ons vermogen om te begrijpen wat ons wordt gecommuniceerd.

Mercurius beweegt zich op 9 juli naar het dierenriemteken Leeuw en blijft daar tot 27 juli. Leeuw is het meest op zichzelf gerichte teken in de dierenriem. Als de planeet van de communicatie zich in het teken van de dierenriem bevindt, waar alles draait om "ik-ik-ik", zijn de meeste mensen behoorlijk op zichzelf gericht. Maar uw Mercurius communiqué tijdens deze periode kan u helpen erachter te komen wat echt maakt een speciaal iemand tik. Communicatie is zowel het geven als het ontvangen van informatie. Als u gebruik maakt van de neiging van iedereen om over zichzelf te praten en te communiceren op een manier die op zichzelf gericht is, levert het rustig en opmerkzaam blijven u tastbaar bewijs op over het karakter van de persoon in wie

Door de luisteraar en waarnemer te zijn in de communicatievergelijking, zullen mensen je alles geven wat je moet weten over wie en wat ze zijn. Gebruik het bezoek van Mercurius aan Leeuw om informatie te verzamelen over wat elke belangrijke persoon in je leven over zichzelf onthult. Lees hieronder wat je sterrenbeeld is om te begrijpen wat je kunt verwachten te horen.

Ram March 21 - April 19

Je zult in staat zijn om je te concentreren op het innerlijke kind van elk mogelijk datingmateriaal waar je mee omgaat. Een man die loopt en praat als een man, maar eigenlijk een grote baby is, zal dat onthullen in enkele belangrijke handelingen van hem. Je wilt waarschijnlijk uitkijken naar een man die zijn bravoure in evenwicht kan brengen met vriendelijkheid en onbaatzuchtigheid.

Stier April 20 - Mei 20

De toekomst van je huidige en nabije woonarrangement wordt duidelijk als je gewoon let op wat een huisgenoot, huisbaas of geliefde doet in plaats van zegt. De huur van augustus betaald krijgen zou je topprioriteit moeten zijn, want er zou een beetje nazomerchaos op komst kunnen zijn. Wees niet de persoon die vrijwillig iemand anders zijn deel van een rekening betaalt; u zou wel eens vast kunnen komen te zitten zonder ooit een terugbetaling te zien.

Tweelingen mei 21 - juni 21

Té veel gelegenheden om over uzelf te praten zouden u op bekend terrein kunnen laten vastzitten in een tijd waarin de meest interessante mensen allemaal op pad zijn. Probeer het gesprek af te buigen op nieuwe kennissen of neem een post in de hoek van het feest en observeer wat soulmate-materiaal in actie. Je dorst naar kennis zal De kans bestaat dat je sneller tevreden bent met non-verbale informatie dan met wat iemand je ook maar zou kunnen vertellen.

kreeft juni 22 - juli 22

Er zal een conflict ontstaan wanneer iemand aan wie je je emotioneel verbonden voelt, begint uit te leggen wat hij of zij echt gelooft. Je kijk op de wereld staat op het spel, want misschien ben je bereid op te geven wat je gelooft voor deze persoon. Wat is sterker - uw waarden of uw ontluikende genegenheid? Mercurius in Leeuw roept twee keer zoveel vragen op als hij zal beantwoorden.

Leeuw 23 juli - 22 augustus

Mercurius in jouw teken kan ervoor zorgen dat je je nog meer dan anders in het middelpunt van de belangstelling voelt staan. Maar kijk eens om je heen ... er kan onenigheid zijn in je publiek. Bent u dezelfde oude vermoeide regels aan het herhalen over wie u bent en wat u gelooft in plaats van deze feiten gewoon te tonen door uw dagelijkse handelingen? Mensen zijn misschien waakzamer en uw kritiek op een rivaal zou wel eens een averechtse uitwerking kunnen hebben voordat u weet wat iedereen weet.

Maagd August 23 - September 22

U kunt uw mening niet uiten, want gesprekken ontaarden in kleinigheden die geen relevante kwesties kunnen oplossen. Omarm communicatie in de vorm van kunst, film of muziek. Neem iemand niet letterlijk, anders sta je aan de zijlijn. Bestudeer signalen in lichaamstaal om te weten wanneer een mogelijke dating materiaal voelt als het openstellen van. Sondeer met non-sequititurs.

Weegschaal September 23 - October 22

Je zou een paar mensen kunnen hebben die diep graven. Laat je niet verleiden tot een narcistische cocon over jezelf te praten. Breng de groep aan het praten over hoe zij de wereld zien, over wat hun verplichtingen buiten het tijdelijke voor hen betekenen, enzovoort. Mensen zullen u interessanter vinden als u hen toestaat u alles te vertellen over wie zij zijn.

Scorpio Oktober 23 - November 21

De carrièreladder is er om te beklimmen. Er zal nu meer gepraat worden rond de plek waar je werkt of studeert over hoe je vooruit kunt komen en niemand lijkt de juiste stappen te zetten ... en toch zullen deze stappen je heel expliciet worden uitgelegd. Iedereen kan het te druk hebben met kantoor- of klaspolitiek om simpelweg de voor de hand liggende stappen voor vooruitgang te volgen.

Zagschutter November 22 - December 21

Je kans is hier om de taalbarrière te overwinnen en een persoon te leren kennen die verlegen en afstandelijk is als gevolg van enkele duidelijke culturele barrières. De doorbraak zou het begin kunnen zijn van een prachtige relatie. Als jullie in het begin een gemeenschappelijke band hebben, kan het een intensere samenwerking worden als Mercurius door Leeuw beweegt.

Kapendoorn December 22 - 19 januari

Het doorstaan van de dagelijkse sleur zal gemakkelijker zijn terwijl Mercurius in Leeuw staat, want je mening over zaken die andere mensen aangaan zal worden gevraagd. Plotseling sta je in het middelpunt van de belangstelling. Kijk of hier relaties zijn die meer permanent kunnen worden, vooral onder mensen met macht die uw onafhankelijkheid en houding bewonderen.

Waterman Januari 20 - February 18

Partnership issues bubble als u op een duidelijke, onuitgesproken manier de magere hand krijgt van een minnaar. Deze verbintenis zal niet worden aangevochten, maar de onuitgesproken afspraken tussen jullie twee kunnen wel een beurt gebruiken met een soort van permanente inkt. Leg de wet vast als het moet; u kunt er zeker van zijn dat uw partner nogal kieskeurige persoonlijke informatie ter sprake zal brengen.

Vissen februari 19 - maart 20

Een workout routine moet worden aangepast terwijl Mercurius in Leeuw staat. Er is een groeiende eentonigheid in je dieet of een ander egocentrisch verbeteringsplan. Probeer iets nieuws, radicaals en leuks om uw gezondheid te verbeteren en om de isolatiefactor weg te nemen. Sluit u aan bij een groep of les om uzelf te uiten terwijl u uzelf en uw lichaam een wereld van goed doet.

Mercurius Communicatie Voorspellingen van 2010