Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Het mercurius communiqué: mercury retrogrades in maagd - keen.com

Mercurius zal veel tijd doorbrengen in het dierenriemteken Maagd. Deze kleine planeet staat het dichtst bij de zon. Hij beweegt soms zo snel door de dierenriem dat hij minder dan twee weken in een bepaald teken verblijft. Maar als hij eenmaal in Maagd is, gaat hij langzamer en draait hij retrograde. Dit is de term voor het fenomeen van de planeet die achteruit lijkt te bewegen in de dierenriem. Na een paar weken van dat, zal Mercurius lijken om vooruit te gaan voor het oppakken van de snelheid weer. Uiteindelijk zal hij in de eerste week van oktober naar Weegschaal gaan. Dat Mercurius twee volledige maanden in één teken van de dierenriem staat en delen van twee andere maanden is een zeldzame astrologische gebeurtenis. Dit langdurige bezoek zal gevolgen hebben voor ons allemaal op aarde.

Mercurius heerst over communicatie. Waar hij zich in de dierenriem bevindt, heeft invloed op de manier waarop we berichten naar buiten brengen en hoe we ontvangen wat ons wordt verteld. Als hij een specifiek dierenriemteken bezoekt, worden de kenmerken van dat teken weerspiegeld in onze dagelijkse manier van communiceren. Deze planeet is vooral sterk in Maagd, omdat hij dit teken regeert. Dit is meestal geweldig voor de meesten van ons op aarde, zoals Mercurius ruimt kanalen van de communicatie wanneer het in een teken dat het overziet. Maar als gevolg van de retrograde periode, kijk voor de details in al uw gewone activiteiten te worden verknoeid. Maagd is de dierenriem teken dat aandacht besteedt aan de details, en vaak ten koste van het grote geheel. Wanneer Mercurius retrograde gaat daar, chaos is compleet.

De gebruikelijke waarschuwingen over een Mercurius retrograde van toepassing ongeacht de dierenriemteken waarin de boodschapper lijkt de planeet zijn achterwaartse beweging te maken. Begin niet aan een nieuw project. Vermijd het ondertekenen van overeenkomsten, vooral nieuwe voorwaarden. De positieven van een Mercurius retrograde betrekken uw inspanningen om te gaan over oude dingen ... herziening, vernieuwing en heronderzoek van oude mogelijkheden. In het teken Maagd, alles wat kleine details en informatie-overload betreft zal een goudmijn zijn onder de juiste omstandigheden.

Mercurius komt Maagd binnen op 27 juli. Hij gaat op 20 augustus retrograde en lijkt tot 12 september achteruit te gaan. Daarna beweegt hij zich door Maagd, waarbij hij onderweg in snelheid toeneemt. De boodschapperplaneet verlaat Maagd op 3 oktober. Lees hieronder hoe deze drie verschillende fasen van het bezoek van Mercurius uw communicatie in de komende twee maanden en meer zullen beïnvloeden ...

Ram Maart 21 - April 19

Voor en Na Retrograde: Kijk om in vorm te komen met een nieuwe reeks plannen om uit te oefenen op een manier die je leuk vindt. Dump de saaie loopband en neem een high-energy dansles. Tijdens Retrograde: Ga terug op uw dieet winsten en verliezen om te zien of je kunt ter plaatse een patroon van het eten dat ongezond zou kunnen zijn geweest. U kunt plannen voor de toekomst door het onderzoeken van het verleden.

Stier April 20 - Mei 20

Voor en Na Retrograde: Flirt met een mogelijke passie partner door het voordragen van poëzie rijmt op een grappige manier. Het houden van het licht en speels maakt aanhaken meer waarschijnlijk. Tijdens Retrograde: Zoek uit wat een oude geliefde aan het doen is, misschien met behulp van een sociale netwerksite. Je moet niet per se contact te maken, gewoon opnieuw in het verleden om te zien hoe ver

Tweelingen May 21 - June 21

Before and After Retrograde: Dit is niet per se de beste tijd in je leven om een nieuw liefdesbelang na te jagen. Tijdens Retrograde: Een opknapproject rond het huis zou kunnen leiden tot nieuwe ontdekkingen met betrekking tot enkele zeer oude verzamelobjecten die u bezit.

kreeft Juni 22 - 22 Juli

Voor en Na Retrograde:Een kans om mee te helpen aan een zaak zou u in contact kunnen brengen met enkele behoorlijk coole mensen. Tijdens Retrograde: Een flirterige buurman kan je in het verleden geïnspireerd hebben. Het is misschien tijd om uit te vinden hoe ver hij wil gaan met een flirt.

Leeuw 23 juli - 22 augustus

Voor en Na Retrograde: Kijk eens naar de manier waarop de economie je relatiekeuzes beïnvloedt. Beperkt u waar liefde kan gebeuren vanwege de financiën? Tijdens Retrograde: Onderzoek je eigen uitgavenpatroon en kijk waar je de romantiek de schuld kunt geven in plaats van je eigen koopzucht.

Maagd August 23 - September 22

Voor en Na Retrograde:Je heersende planeet Mercurius maakt je welbespraakt en in staat om specifieke gelegenheden te spotten voordat anderen een kans hebben om te grijpen naar wat de toekomst in petto heeft. Tijdens Retrograde: Het plezieren van een persoon uit het verleden zal je inzicht geven in waar je vandaan komt en waar je naartoe gaat.

Weegschaal September 23 - Oktober 22

Voor en Na Retrograde: Omarm een nieuwe manier van kijken naar dingen. Als je een teleurgestelde optimist, probeer cynisch en meer analytisch te zijn. Tijdens Retrograde: Als je bent opgevoed in een bepaald geloofssysteem, is dit een geweldige kans om de patronen van je geloof opnieuw te bekijken.

Scorpio October 23 - November 21

Voor en Na Retrograde: Ga erop uit en ontmoet veel nieuwe mensen. Een groot concert of casino lonkt met stimulatie en gespreksstof. Tijdens Retrograde: Zoek wat oude vrienden op en organiseer een informele reünie. Uw kans om te zien waar u staat in het leven in relatie tot anderen zal aangenaam duidelijk worden.

Boogschutter November 22 - December 21

Voor en Na Retrograde: Verwacht dat sommige zakelijke kansen op de voorgrond treden terwijl Mercurius in Maagd staat. Uw liefdesleven is of aangenaam statisch of een non-issue terwijl u een nieuwe prestatie nastreeft. Tijdens Retrograde: Sta open voor kritiek maar wees stil bij kritiek.

Kapril December 22 - 19 januari

Voor en Na Retrograde: Dit zijn prima tijden voor een zomer- of vroege herfstvakantie. Zoek elk excuus om de weg op te gaan en coole nieuwe mensen te ontmoeten. Tijdens Retrograde: Dit is een prima tijd om een toekomstige vakantie te onderzoeken. Als u aan het sparen bent voor een reis volgend jaar, dan is dit een goed moment om de lokale taal en gebruiken te bestuderen.

Waterman Januari 20 - February 18

Voor en Na Retrograde: Dit is een uitstekende tijd om een investeerder te vinden voor uw grote project. Als het je doel is om het te maken als je eigen baas, dan liggen de financiële details voor je. Tijdens Retrograde: Onderteken geen papierwerk, maar neem de zaken nog eens door en kijk waar je overeenkomst nog wat bijgeschaafd moet worden.

Vissen Februari 19 - 20 maart

Voor en Na Retrograde: Er staat een romantiek-alarm aan, want je hebt veel mogelijkheden om een potentiële soulmate te vinden of door een ontdekt te worden. U zult dagen hebben waarop u gewoonweg straalt. Tijdens Retrograde: Samenwerken met een partner om wat oude zaken door te nemen is de beste manier om de relatie te versterken.

Mercurius Communicatie Voorspellingen van 2010