Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Het mercurius communiqué: mercurius in stier

De heerser van de dierenriem over de materiële wereld is het teken van de Stier: Stier. Wanneer planeten door het gebied van de Stier in de hemelen bewegen, worden geld en bezittingen hier op aarde beïnvloed. Mercurius, de planeet van de communicatie, staat vanaf 2 april voor langere tijd in het teken van de Stier.

Ongewoonlijk staat Mercurius drie weken in een teken voordat hij snel naar een ander teken verhuist. Zelfs de drie keer per jaar dat Mercurius retrograde gaat en achterwaarts door de hemel lijkt te bewegen, bezoekt hij een teken gedurende een week of twee dat hij een paar weken daarvoor had bezocht. Maar Mercurius zal blijven een volledige tien opeenvolgende weken in Stier, bijna de langste is het wiskundig in staat om te verblijven in een teken op basis van zijn planetaire snelheid en relatie tot de aarde.

Deze lange periode van tijd in een teken zal brengen van de beste en de slechtste eigenschappen van de planeet tijdens zijn passage. Verwacht dat het overbrengen van uw boodschap gemakkelijk zal zijn tijdens het eerste deel van de voorspellingsperiode, moeilijk tijdens de retrograde van Mercurius (17 april tot 11 mei), en daarna weer beter. Het goede nieuws is dat Mercurius op 10 juni Stier verlaat voor het teken waarover hij heerst: Tweelingen. Terwijl dit geweldig is voor communicatie, Stier is het geldteken en je kunt net zo goed Mercurius' verlengde bezoek gebruiken om te vragen wat je wilt van het materiële vlak.

Lees je sterrenbeeld hieronder om te leren wat de beste manier en tijden zijn om te vragen wat je wilt. Niets wakkert de acquisitieve impuls zo aan als Stier en geen enkele planeet kan beter communiceren dan Mercurius.

Ram Maart 21 - 19 april

Geld voor je verjaardag en een kans om te investeren in een project waar je enthousiast over bent zijn twee van de vele financiële meevallers die op je pad komen terwijl Mercurius dierenriem Stier bezoekt. Vragen: Vraag om geld op 11 mei. Wachten: Houd materiële bezigheden op 4 en 5 april tegen.

Stier april 20 - 20 mei

Mercurius in je sterrenbeeld zal je stem laten horen, maar de besluiteloosheid over wat je echt wilt in het leven kan je parten spelen. Laat mensen weten dat je nog steeds een kracht bent waar rekening mee moet worden gehouden. Vragen: 26 mei tot en met 29 mei is een uitgelezen kans om te krijgen wat je wilt. Wachten: De hele retrograde periode (van 17 april tot en met 11 mei) is er een om dingen te heroverwegen, niet om nieuwe vorderingen te maken.

Tweelingen mei 21 - 21 juni

De kans neemt toe dat u een financieel voordeel kunt scoren winst. Mercurius is per slot van rekening uw heersende planeet. Maak gebruik van je vermogen om je voor te stellen en te begrijpen hoe alle kleine details samen een prachtig groot plaatje van je succes vormen. Vragen: 22 mei zal je inspiratie geven over hoe je rijk kunt worden. Wachten: 18 april zal je in de verleiding brengen, om vervolgens je portemonnee te laten zinken.

kreeft juni 22 - 22 juli

Je zult veel mogelijkheden hebben om te communiceren met mensen die aan boord kunnen worden gehaald om je te helpen te krijgen wat je wilt. Financiën en materiële mogelijkheden zouden een hoogtepunt kunnen bereiken als je het maar zou vragen. Vragen: 13 en 14 mei zijn de beste dagen voor een nieuw streven naar financieel gewin. Wachten: De week ervoor, 6-12 mei, lijkt gemakkelijk geld te bieden maar is kostbaar.

Leeuw 23 juli - 22 augustus

Als je een collega of klasgenoot hebt die connecties heeft in het bedrijf of op school, ga dan na of ook jij gebruik zou kunnen maken van deze connecties. Wat is er zo bijzonder aan hem of haar dat u dat niet zou kunnen kopiëren? Mercurius in Stier beloont degenen die het initiatief nemen. Vragen: 26 en 27 mei zijn uw droomdata wat financieel advies betreft. Wachten: 11 en 12 april - de deal lijkt gemakkelijk, maar de kosten voor

Maagd August 23 - September 22

Een beredeneerde gok kan u in de bestuurdersstoel brengen, want een rijke partner ziet de wijsheid van uw wegen. Gebruik je connecties om een deal voor de lange termijn te sluiten, niet alleen om snel geld te verdienen. Vragen: Sla uw slag op 22 mei. Wachten: De dag die je een vals gevoel van veiligheid zal geven is 18 april.

Weegschaal 23 september - 22 oktober

Het geloof in een investeerder zal je in staat stellen om vol te houden tot er zich op miraculeuze wijze een aandient. Je project kan de financiering krijgen die je zo graag wilt. Vragen: De laatste week van mei is de beste tijd om die investering te doen. Wachten: De chaos van de hele Mercurius retrograde periode is er een om te vermijden.

Scorpio October 23 - November 21

Spanning in een partnerschap zal daadwerkelijk nieuwe ideeën over financiële onafhankelijkheid opleveren. Probeer de input van een zakenpartner te krijgen over waar je geld naartoe gaat. Vragen: 10 en 11 mei werken goed om te krijgen wat je wilt. Wachten: 18 april ziet u dwaze verzoeken doen.

Boogschutter November 22 - December 21

Mercurius in Stier betekent dat het tijd is om vraag om opslag. Als u al een jaar of langer in dezelfde loonschaal werkt, ongeacht de economie, is het tijd om een betere beurt te maken. Vragen: 18 mei is bijna onfeilbaar om te krijgen wat je wilt. Wachten: 22 en 23 mei zijn gespannen en het risico niet waard.

Kapril December 22 - 19 januari

Kinderen spelen een belangrijke rol in uw leven terwijl Mercurius in Stier staat. Krijg wat je wilt door de kinderlijke bron van creativiteit aan te boren die je ooit had. Vragen: Je kunt alles krijgen wat je wilt op 8 juni. Wachten: Op 23 mei worden tekortkomingen tot in het extreme overdreven.

Waterman januari 20 - februari 18

De kern van de zaak is dat u een radicale verandering doormaakt en het is van primair belang dat u mensen daarvan op de hoogte stelt. Thuis amuseren levert geld en sympathie op. Vragen: 27 mei is de grootste dag van het jaar en begint het grootste weekend van het jaar. Wachten: Moederdag, 9 mei, kan u naar twee plaatsen tegelijk trekken.

Vissen februari 19 - maart 20

Het bezoek van Mercurius aan Stier zou een van de beste tijden moeten zijn om uw projecten en ideeën te promoten. Als u een artistieke inspanning, kun je er eindelijk geld mee verdienen. Vragen: 6 mei is het moment waarop je moet toeslaan. Wachten: 8 juni zal te riskant zijn om golven te maken.

Mercurius Communicatie Voorspellingen van 2010