Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Het mercurius communiqué: mercurius in schorpioen

Wanneer Mercurius, de planeet van de communicatie, door de dierenriem beweegt, wordt de manier waarop we spreken en luisteren subtiel veranderd. Misschien heb je gemerkt dat je het met sommige mensen voor korte tijd, misschien een paar weken, heel goed kunt vinden en dat je dan plotseling niet meer dezelfde communicatieve chemie lijkt te hebben. Er zijn veel factoren in de manier waarop we informatie ontvangen en aan elkaar geven, en de manier waarop de communicatie verloopt is nooit een stabiele garantie. Als je weet waar Mercurius in de dierenriem staat, krijg je een idee van hoe mensen met elkaar zullen omgaan. Het teken waar Mercurius in staat zal sommige mensen die je tegenkomt als dichters doen lijken en anderen verstomd laten staan. Mensen worden plotseling geweldige luisteraars door wat lijkt op kosmische inspiratie, maar het is eigenlijk gewoon de plaatsing van de planeet in relatie tot hun dierenriem geboorteteken.

Deze praatgrage planeet beweegt zich naar het dierenriemteken Schorpioen. Dit is het meest intense en veeleisende teken dat er in de astrologie bestaat. Maar als eenmaal aan de normen van de Schorpioen is voldaan, is dit een liefdevol en hartstochtelijk teken. Mercurius beweegt zich op 20 oktober in Schorpioen en snelt er snel doorheen om het teken op 8 november te verlaten. In die tijd zal het zorgen voor stevigere communicatie en intense gesprekken. Er zullen mogelijkheden zijn om het onderwerp te veranderen in een gesprek over de liefde. Lees hieronder voor jouw sterrenbeeld om te leren hoe je over de liefde kunt praten terwijl de planeet van de communicatie in het teken staat van de stevigste liefdesverbintenis in de dierenriem...

Ram Maart 21 - April 19

Je bloost misschien als het onderwerp seks steeds weer opduikt in gesprekken, maar begrijp dat Mercurius de toon voor je zet om de waarden van andere mensen te begrijpen. Een openhartig gesprek kan u nu in staat stellen om misschien meer te weten te komen over een toekomstige partner dan u zou moeten weten en daarnaar te handelen. Uw eigen ideeën naar buiten laten komen is een uitstekende manier om het juiste soort geliefde aan te trekken. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Stier April 20 - Mei 20

Een intensiverende samenwerking zou zijn piekprestaties of zijn natuurlijke grens kunnen bereiken terwijl Mercurius Schorpioen bezoekt. Je zou eisen kunnen stellen die buiten je boekje gaan en toch krijgen wat je wilt. Een dominante streak kan worden getest voor maximale effectiviteit, vooral in een nieuwe relatie die nog steeds bezig is met het definiëren van de grenzen tussen u en hem. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Tweelingen mei 21 - juni 21

Tussen je dagelijkse rituelen door zul je de details fascinerender vinden dan ooit tevoren. Informatie over hoe de zaken werkelijk achter de schermen worden gerund, zal je verleiden en kracht geven. Er kunnen hier geheimen zijn die slechts weinigen in uw organisatie echt kennen. Als de baas al eerder met je geflirt heeft, beseft hij misschien niet dat hij zich aangetrokken voelt tot iemand die binnenkort zijn gelijke kan zijn. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

kreeft juni 22 - juli 22

Een terloops contact van een oude vriend is niet zo onschuldig als het lijkt. Als iemand een geheime genegenheid voor je koestert, zal deze persoon beginnen om het je te laten weten zonder het ooit te zeggen. Iemand die een ontmoeting moet regelen heeft misschien geen diepere agenda dan jou persoonlijk te zien. Wees ontvankelijk als je op zoek bent naar een relatie, want hij is er al van overtuigd dat jij de grootste bent. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Je schuilplaatsen in huis zijn goed beveiligd, dus profiteer van een paar rustige weken en neem je dierbare herinneringen nog eens onder de loep. Leer waar je van houdt en waarom je wegging als een oefening in persoonlijke ontwikkeling. Mercurius' bezoek aan Schorpioen kan je in staat stellen je terug te trekken en met je eigen gevoelens te communiceren, waardoor je de komende maanden beter met de wereld kunt omgaan. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Maagd August 23 - September 22

Er zullen wat roddels de ronde doen. Het zou kunnen onderstrepen waar mensen zich zorgen over maken en weinig steekhoudend zijn. Maar let goed op, want alles wat u in het geheim hoort dat juist is, zal iets zijn dat voor een beter leven voor u kan zorgen. Een mogelijke passiepartner of zielsverwant is betrokken bij een zich ontvouwend mysterie. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Weegschaal September 23 - October 22

Een tip over hoe geld te verdienen arriveert en je wordt geadviseerd om te luisteren, want de kans om te leren zal zich niet nog een keer voordoen. Een financiële kans - misschien een nieuw soort werk of baan - ligt voor het grijpen. Zoek iemand die dichter bij de bron staat en verkrijg zoveel mogelijk informatie als u kunt. Hoe goed het ook lijkt, pas op voor oplichterij die aast op je verlangen naar succes en status. Informatie van binnenuit is de beste bron die je kunt hebben en geheimen zijn de vijand in deze uitwisseling. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Schorpioen Oktober 23 - November 21

Mercurius in jouw teken daagt je uit om net zo geheimzinnig te doen als normaal, maar je kunt er maar niet mee ophouden om mensen meer te laten weten dan je lief is. Op de een of andere manier laat je informatie over jezelf los, en mensen die normaal gesproken in het duister tasten over je gewoonten en agenda zijn plotseling goed op de hoogte van je dagelijkse doen en laten. Het is tijd om in te grijpen als dit soort dingen je stoort. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Boogschutter November 22 - December 21

Als je probeert diep in je verbeelding te tasten, kun je een goed idee krijgen van de richting die je moet inslaan. Een partnerschap dat losjes is gedefinieerd, wacht erop dat een van jullie het tot het breekpunt drijft door te proberen een maas in de wet uit te buiten. Hoe broos de zaken ook zijn, misschien vinden jullie twee een nieuwe manier om met elkaar om te gaan die een verbintenis verstevigt die je liever sterk maar onuitgesproken zou zien. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Kapril December 22 - 19 januari

Het vinden van een manier om het meeste te halen uit alle mogelijkheden om mensen te ontmoeten op een manier die je carrière ten goede komt zal de uitdaging zijn tijdens deze voorspellingsperiode. Mercurius beweegt zich snel door Schorpioen, dus geniet van de uitnodigingen voor feestjes en zorg ervoor dat je alle netwerkmogelijkheden opvolgt. De De vlaag van activiteit die je nu ervaart zal zich tot ver in de toekomst uitbetalen als je geconcentreerd en georganiseerd blijft deze paar korte weken. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Waterman januari 20 - februari 18

Terwijl jij over je carrièregroei wilt praten, zal een mogelijke minnaar het vooral over samenzijn willen hebben. Tegen de tijd dat je de hints die hij laat vallen doorkrijgt, heeft hij misschien al afgezien van een kans voor jullie twee. De nabijheid van professioneel succes trekt jullie dichter naar elkaar toe, maar het kan zijn dat jullie een kans op ware liefde laten liggen. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Vissen februari 19 - maart 20

Afscheid nemen van de alledaagse sleur zal je meer duidelijkheid geven over wat je de wereld te bieden hebt. Een seminar of ander forum zou inspirerend kunnen zijn en u in staat stellen de richting van uw carrière te veranderen om meer te doen van wat u leuk vindt. Een inspirerende leraar, coach of manager komt in beeld en laat je je ware potentieel zien. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Het bezoek van Mercurius aan Schorpioen zou je in staat moeten stellen om ofwel krachtiger te spreken ofwel een beter begrip te krijgen van de informatie die je wordt aangereikt. Daag jezelf uit om de best mogelijke manier te vinden om het te zeggen of om te eisen dat het met precisie en doel tegen je wordt gezegd.

Mercurius Communicatie Voorspellingen van 2010