Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Het mercurius communiqué: mercurius in ram

Veel mensen denken dat ze goed zijn in het verbergen van wat er in hun hoofd omgaat. We maskeren vaak wat we denken of verbergen onze gevoelens. Dat is normaal. Het is vaak veiliger om discreet te zijn en je niet te uiten. Soms heb je het bij het verkeerde eind en is het beter dat je je mening niet hebt geuit.

Maar er zijn momenten dat je echt in tweestrijd verkeert over hoe je je voelt of wat je denkt. Je kunt over een bepaald onderwerp van mening verschillen en beide kanten van een argument zien. Er zijn momenten in het leven dat we ambivalente gevoelens hebben over liefde, woede, verdriet, grenzen en andere gevoelige onderwerpen. Weten hoe je je echt voelt of wat je echt denkt, komt diep van binnen, in een deel van je geest dat verder gaat dan wat je geleerd hebt. Het is vaak zo moeilijk om je standpunt onder woorden te brengen dat het vinden van de woorden en het uitdrukken van een complexe reeks emoties en vermoedens overweldigend kan zijn.

De stand van bepaalde planeten kan je vermogen om in contact te zijn met je gevoelens en je gedachten helpen of belemmeren. Onze gevoelens worden beheerst door de Maan, onze gedachten door de Zon. De relatie van de aarde tot de zon is consistent; cyclische patronen bepalen of ons denken mistig of helder is. De Maan cirkelt maandelijks rond de dierenriem en als onze emoties vrij zijn van de invloed van aardse gebeurtenissen, hebben ze de neiging een maandelijkse cyclus te volgen.

Maar ongeacht de posities van de Zon en de Maan, zijn er momenten waarop we meer in contact staan met onze gedachten en gevoelens. Op die dagen zijn we in staat ons standpunt onder woorden te brengen, terwijl we op andere dagen in een mist van ambivalentie verdwalen. Dat komt omdat de planeet Mercurius de communicatie beheerst. Als Mercurius goed samenwerkt met uw dierenriemteken, kun je jezelf gemakkelijker uitdrukken. Wanneer de kleine boodschapperplaneet echter gespannen raakt met jouw teken, kun je verwachten dat je het moeilijker zult hebben om te communiceren. Dit geldt ook voor de communicatie met jezelf.

Van 17 maart tot en met 2 april staat Mercurius in het dierenriemteken Ram. Als je moeite hebt om in contact te komen met hoe je je voelt of denkt, zal je onbewuste geest alert zijn op de positie van Mercurius in de dierenriem en met je communiceren. Lees hieronder uw sterrenbeeld om te zien hoe uw onderbewustzijn te werk gaat om u te laten weten hoe u zich voelt en wat u werkelijk denkt.

Ram Maart 21 - 19 april

Dilemma: U hoort informatie die logisch gezien geen steek houdt met wat u is verteld. Onbewuste communicatie: U zult vaak op uw hoofd krabben terwijl Mercurius in Ram staat. Dit is uw onderbewustzijn dat u vertelt dat u de feiten nog eens goed moet bestuderen voordat u een mening uit.

Stier April 20 - Mei 20

Dilemma:U hebt een mening verkondigd die u niet langer rotsvast gelooft. Het probleem is dat je niet weet hoe je je twijfels moet uiten. Onbewuste communicatie: U trekt opgewonden uw wenkbrauwen op als u iemand hoort praten over het standpunt dat u eigenlijk inneemt.

Tweelingen mei 21 - 21 juni

Dilemma: U pleit voor onwetendheid en zegt dat u dingen niet weet die u eigenlijk wel weet. Uw behoefte om confrontaties te vermijden is verworden tot regelrechte verlegenheid. Onbewuste communicatie: Onwillekeurig uw schouders ophalen staat voor het blokkeren van communicatie. Dit wetende, moet u zich uitspreken telkens wanneer u voelt dat u dit doet en u zult aan zelfvertrouwen winnen.

kreeft Juni 22 - 22 Juli

Dilemma: U twijfelt over het innemen van een standpunt, niet dat het u niets kan schelen, maar niemand aan een van beide kanten van de discussie lijkt u uw inzet waardig. Onbewuste communicatie: U tikt met uw vingers terwijl u dwaasheden lijdt. Een vaste handpalm betekent dat u iemand aardiger vindt dan u misschien wilt toegeven.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Dilemma: U zegt de juiste dingen en probeert erbij te horen, maar iets zegt u dat als u nu meteen zou vertrekken, u al snel beter af zou zijn in een heel andere omgeving. Onbewuste communicatie: U glimlacht maar houdt uw hand voor uw mond, en zorgt er zo onbewust voor dat iemand niet de ware aard van u leert kennen.

Maagd August 23 - September 22

Dilemma: Om te zeggen dat uw hart op dit moment niet bij uw baan ligt, zou een understatement zijn. Je bent er ook nauwelijks, meldt je ziek of dagdroomt terwijl je achter je bureau zit. Onbewuste communicatie: U hebt de neiging om antwoorden op vragen te mompelen. U geeft er de voorkeur aan om ontslag te nemen en verder te gaan, maar als u nergens heen kunt, wordt u steeds onhoorbaarder voor de mensen om u heen.

Weegschaal September 23 - 22 Oktober

Dilemma: Uw imago in het openbaar is voor u steeds moeilijker te controleren. Je wilt dat mensen je op een bepaalde manier zien, maar je komt tot het besef dat jouw zelfbeeld niet is hoe anderen je zien. Onbewuste communicatie: Meer dan gewoonlijk uw lippen aflikken is uw onbewuste reactie op het feit dat u een boodschap wilt overbrengen, maar niemand heeft om de echte u te horen. Mercurius in Ram communiceert een

Scorpio October 23 - November 21

Dilemma:Iemand die nieuw in je leven is, heeft een heleboel opmerkingen die niet goed bij je vallen. Uw stilzwijgen heeft deze persoon er echter toe aangezet om zich af te vragen of alles wel in orde is. Onbewuste communicatie: Je kijkt naar de grond om deze persoon uit de weg te gaan, want je weet dat een confrontatie rampzalig zou kunnen zijn. Onbewustzijn wil dat u de confrontatie uit de weg gaat.

Zagschutter November 22 - December 21

Dilemma:Nieuwe kansen lijken plotseling een beetje eng, want uw normaal zo optimistische kant wordt plotseling conservatiever en voorzichtiger. Je hebt te vaak gegokt en gewonnen en gegokt en verloren in je leven om niet te weten welke weg je deze keer moet nemen. Onbewuste communicatie: Als u meer dan normaal met uw voeten tikt, wilt u uw geluk opnieuw beproeven.

Kapril December 22 - 19 januari

Dilemma: U hebt het moeilijk om u aan te passen aan een relatie die een drastische verandering heeft ondergaan. Deze andere persoon past zich niet langer aan de rol aan die u hem of haar toebedeelde en u weet niet hoe u zich daarbij voelt. Onbewuste communicatie: Verschuivingen in uw stoel onthullen het ongemak dat deze breuk met de norm veroorzaakt. U moet het uiteindelijk ter sprake brengen.

Waterman januari 20 - februari 18

Dilemma: Er doen roddels de ronde over iemand en u twijfelt of u die moet geloven of dat u moet opstaan en deze harde nieuwe woorden aan de kaak stellen. Onbewuste communicatie: Als je aan je haar zit te frunniken, raakt er misschien een potlood of twee meer verstrikt dan je hoopte, maar je echte wens om aan andermans haren te trekken is de kern van dit gedrag dat je in stilte uit.

Vissen februari 19 - maart 20

Dilemma: Niet weten welke rekening je moet betalen wordt een grote irritatie. Je hele financiële goocheltruc moet binnenkort op de schop. Onbewuste communicatie: Als u op papier krabbelt, zegt uw onderbewustzijn dat u beter een cheque kunt uitschrijven in plaats van nog meer geld uit te geven aan frivole dingen.

Mercurius Communicatie Voorspellingen van 2010