Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Het mercurius communiqué: mercurius in tweelingen

De snelste planeet in de dierenriem is Mercurius. Dit is de planeet die heerst over communicatie - wat je de wereld instuurt en hoe je interpreteert wat je wordt meegedeeld. Terwijl wij verbale wezens zijn, overziet deze kleine planeet je vijf zintuigen. Twee mensen kunnen hetzelfde ding op verschillende manieren zien en proeven. Waar Mercurius zich bevindt, kan deze verschillen verklaren.

Tweelingen is het dierenriemteken dat schakelt tussen het absorberen van ervaringen en het creëren van nieuwe informatie. Het wordt beheerst door Mercurius en dus worden deze verschijnselen versneld wanneer de kleine planeet dit teken bezoekt. Dit jaar is het bezoek van Mercurius aan het teken van de Tweelingen een snel bezoek. Veilig in Tweelingen op 10 juni, zal het dieper de dierenriem in gaan op 25 juni. In dit kleine tijdsbestek heb je echter de kans om te zeggen waar het op staat. De aard van Mercurius is om de informatie naar buiten te brengen en de aard van Tweelingen is om een verbinding te maken met een specifieke persoon of type persoon met wie je plotseling een tweeling bent.

Afhankelijk van je sterrenbeeld, betekent het bezoek van Mercurius aan Tweelingen je kans om over de liefde te praten met een mogelijke soulmate of een opslag met je baas, en een verscheidenheid van onderwerpen met een verscheidenheid van individuen daartussenin. Lees hieronder voor uw sterrenbeeld om te ontdekken met wie u het zult kunnen vinden en wat u kunt verwachten van een gesprek terwijl Mercurius' snelle reis door Tweelingen u inspireert om uw communicatie te vinden

Ram Maart 21 - April 19

Wie te bevrienden: Zoek een buurman of buurvrouw die je goed van dienst kan zijn. Jullie kunnen het goed met elkaar vinden en er zou een vriendschap kunnen groeien. Een gemeenteambtenaar kan u helpen met een plaatselijke overlast. Leer de buurjongen kennen; misschien is hij nu wel volwassen. Wie te vermijden: Iemand die nieuw is op uw werk of op school en die u om de "inside dope" vraagt vanuit een cynische houding.

Stier April 20 - Mei 20

Wie te bevrienden:Iemand die u ontmoet op een bijeenkomst of een bijeenkomst en die dezelfde overtuigingen heeft in een zaak of levensstijl als u. Er is nu een grotere behoefte om te versterken hoe je de wereld ziet en je zult dit soort gelijkgestemde energie aantrekken. Wie te vermijden: Mensen die beweren ruimdenkend te zijn maar die onverdraagzaam zijn en de verbintenis die je bent aangegaan niet waarderen.

Tweelingen mei 21 - juni 21

Wie te bevrienden: Je hebt het vermogen om bijna teveel mensen aan te trekken. Uw spraak en maniertjes zullen een grote verscheidenheid aan bewonderaars aantrekken. Concentreer je op het isoleren van diegenen met wie je je het liefst zou willen settelen. Wie te mijden: De persoon die volhoudt dat jullie voor elkaar gemaakt zijn, heeft dat waarschijnlijk allemaal zelf verzonnen.

kreeft juni 22 - 22 juli

Wie te bevrienden:Wees op jacht naar iemand met een gevoel voor stijl en mode dat een beetje zijn tijd ver vooruit, maar altijd goed uitziend. Je kunt je met weinig moeite in de affecties van deze persoon praten. Wie te vermijden: Bemoeizuchtige workaholics die verwachten dat je voldoet aan een willekeurige standaard die ze zelf hebben bedacht. Indien mogelijk, wijs hen erop dat ze niet aan hun eigen verwachtingen kunnen voldoen en haak af.

Leeuw 23 juli - 22 augustus

Vrienden: Je zult veel kansen hebben op vriendschappelijke, maar oppervlakkige ontmoetingen. Er zijn genoeg feestuitnodigingen die u zullen helpen om de mooie mensen in uw leven aan te trekken. Als u echter op zoek bent naar inhoud in uw interpersoonlijke relaties, dan heeft u pech. Wie te vermijden: De nachtclub engerds zijn overal - kijk uit!

Maagd August 23 - September 22

Wie te bevrienden: De mensen die het goed doen op dit moment zullen hun succes aan jou te danken hebben. Dit maakt het netwerken naar een hogere sport op de carrièreladder reden genoeg om een passie uit te stellen ten gunste van professionele vooruitgang. Wie te vermijden:Liefdes uit je verleden proberen je naar beneden te halen met schuldgevoelens en regelrechte leugens.

Weegschaal 23 september - 22 oktober

Wie te bevrienden: Is je professor vrijgezel? Nu het schooljaar toch voorbij is, waarom zoek je niet uit of een geleerde man, die bijna net zo vaak naar je keek als jijzelf die hem uitcheckt, is net zo goed thuis in de liefde als in de les die hij geeft. Wie te vermijden: Een vriend zal proberen je aan iemand te koppelen om dubbele afspraakjes te regelen. Vermijd ontmoetingen onder deze omstandigheden totdat Mercurius Tweelingen verlaat.

Schorpioen Oktober 23 - November 21

Wie te bevrienden: Een vriend van een vriend heeft naar u gevraagd - misschien heeft uw favoriete sociale netwerksite een aantal vrienden toegevoegd die misschien vreemden zijn ... maar er goed uitziende vreemden zijn! Laat u informeren over uw nieuwste fans voor u ze persoonlijk ontmoet. Wie te vermijden: Een man die te veel op jou lijkt en dezelfde dingen doet als jij zal een stap terug zijn.

Boogschutter November 22 - December 21

Wie te bevrienden: De intensiteit van partnerschappen wordt zo intens dat je misschien meer dan één snel verdiepende relatie tegelijkertijd hebt. Hoewel Mercurius u de mentale en fysieke bekwaamheid geeft om dergelijke zaken te jongleren, zullen de emotionele gevolgen zich voor het einde van juni aandienen. Wie te mijden: De rotte eieren zullen je allemaal mijden. Je hebt een afstotende energie voor degenen in wie je geen interesse hebt.

Kapril December 22 - 19 januari

Wie te vriend te krijgen: Als je lid bent van een sportschool voor dames, dan is er een leuke hunk die wacht om een beetje minder eenzaam te zijn. Een aerobic-training volgen samen de beste manier zijn om tegelijkertijd calorieën en passie te verbranden. Wie te vermijden: Je ex kan op zoek zijn naar een huis waar iedereen behalve hij de kabel- of satellietrekening betaalt. Negeer zijn charmante avances, hoe verleidelijk hij ook klinkt.

Waterman januari 20 - februari 18

Wie te bevrienden:Een man met kinderen is op zoek naar een serieus iemand en jij bent misschien op het punt gekomen dat alle toevallige flirtpartijen van de afgelopen maanden of jaren zijn uitgedraaid op eenzaamheid en weinig anders. Wie te vermijden: De zoete prater die je aan het lachen maakt, zal al snel aandringen op iets lichamelijks. Het zal nergens leiden tot een echt partnerschap.

Vissen februari 19 - maart 20

Wie te bevrienden:Je zoektocht naar een huisgenoot of een huurder zal leiden tot nieuwe mogelijke soulmate-kandidaten. De man met wie je ruzie hebt zou je ziel wel eens meer kunnen beroeren dan de passieve en aangename mannen die je ontmoet. Wie te mijden: Iedereen die geïnteresseerd is in netwerken terwijl je date, is een sukkel.

Mercurius Communicatie Voorspellingen van 2010