Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Mercurius in steenbok: zicht & geluid van status

Onze perceptie van de wereld is gebaseerd op het teken van de dierenriem waaronder we geboren zijn. Als de planeten door de hemelen bewegen, worden deze smaken en neigingen van ons aangewakkerd of geremd. Als de planeet Mercurius erbij betrokken is, hebben onze vijf zintuigen de neiging om bepaalde gebieden van onze relatie met de buitenwereld te benadrukken. Soms betekent dit dat dingen heel normaal zijn, en andere keren zijn ze excentriek en onvoorspelbaar. De beweging van de planeten is het ritme van het leven; de beweging van Mercurius door de tekens van de dierenriem is het ritme van hoe wij informatie opnemen en uitdrukken via onze zintuigen.

Wanneer Mercurius het dierenriemteken Steenbok bezoekt, worden de gewaarwordingen die wij ervaren gefilterd door ons gevoel voor status. Steenbok is een teken dat zich bezighoudt met de pikorde en of we er deel van uitmaken of het begrijpen om te voorkomen dat we worden verleid door de glamour van alles wat glittert.

Mercurius komt Steenbok binnen op 5 december. Hij zal tot 10 februari in het teken van de Geit blijven, dus bereid u nu voor op een langere periode waarin u zich bijna te bewust bent van uw plaats in de hiërarchie van de samenleving. Lees voor uw sterrenbeeld, maar ook voor iedereen die misschien voor u probeert te klimmen.

Ram Maart 21 - 19 april

De intensiteit van carrière maken zal voor u van het grootste belang zijn. Je hebt het gevoel - goed of fout - dat mensen je niet serieus nemen. Om hun perceptie te corrigeren, zult u bij meer dan een gelegenheid uw prestaties opnoemen met een vurige eis dat ze serieus worden genomen. Geheim voor Status verwerven: Een derde partij die opschept over het feit dat ze je kent.

Stier April 20 - Mei 20

Je behoefte om hogerop te komen in de achting van je gelijken zal zich uiten in het aannemen van de rol van de leraar. Uw verbinding met ervaringen die de mensen om u heen niet hebben gehad, zal u goed van pas komen. Probeer uit te blinken als een expert op gebieden die u diepgaand hebt bestudeerd. Maar pas op dat u niet op de kansel gaat staan en een onderwerp uiteenzet waarover u geen expert bent. Dat zal u duur komen te staan. Het geheim van het verkrijgen van status:Het geven van tips over hoe u geld kunt verdienen zal indruk maken op de mensen om u heen.

Tweelingen mei 21 - 21 juni

Status kunt u verkrijgen door uw sexy manier van lopen, praten en een algehele flirterige manier van doen. Mercurius in Steenbok betekent een kans om de prijs te lijken die anderen willen, terwijl je toch je eigen persoon kunt blijven. Dit is natuurlijk een eigenschap van de Tweelingen, die je goed van pas zal komen als de kloof tussen wie jij bent en wie zij willen dat je bent, groter wordt. Het geheim om status te verwerven: Als je een beetje te veel op een populaire zanger of actrice lijkt, zal dat je helpen om aandacht te krijgen.

kreeft juni 22 - 22 juli

De nadruk op het verwerven van status zal via je partner liggen. Hoe onafhankelijk je ook wilt zijn, een partner kan je op plaatsen brengen waar je gewoon niet kunt komen terwijl Mercurius in Steenbok staat. U hoeft zich niet over te geven aan de rol van arm candy. Je partner zal je binnen de deur krijgen, en van daaruit kun je je best doen om indruk te maken op de machthebbers met wat je te bieden hebt. Geheim voor Status verwerven: Onthoud de namen van de mensen die je ontmoet en noem ze bij hun naam.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Je statusverbetering komt eraan en in tegenstelling tot veel tekens van de dierenriem kun je gemakkelijk meten hoe groot de winst is die je kunt verwachten. Meet gewoon hoe hard je de laatste tijd hebt gewerkt en dat zal je vertellen hoeveel meer sociaal respect er jouw kant op komt. Secret to Gaining Status: Zorg ervoor dat een project gedetailleerd en uitgewerkt is zodat iedereen uw inspanning begrijpt.

Maagd August 23 - September 22

Dit is een kans om te schitteren als artiest of andere creatieve geest. Je zult beloond worden voor extra creativiteit. Als u in staat bent om een kinderlijke bron aan te boren om spelen een productief deel van uw dag te maken, des te beter. U zult een beetje bekendheid krijgen omdat u risico's neemt, maar elk schandaal zal u alleen maar sneller een ster maken. Het geheim om status te verwerven: Stop met mensen te corrigeren en laat ze uitspreken dat u groter bent dan u denkt.

Weegschaal 23 september - 22 oktober

Een gevoel van hutkoorts kan u overvallen en u zult de behoefte voelen om de wereld te zien. En toch is thuis de plek waar je het meest geaccepteerd en succesvol zult zijn, of je nu de lijm bent die de familie bij elkaar houdt of de gastheer die mensen zo vrolijk vermaakt als ze zich maar kunnen voorstellen. Breng het verlangen om een ruimte te vinden waarin je je verfrist in evenwicht met het maken van je huis tot een thuis. Secret to Gaining Status: Een plaatselijk restaurant kan de ontmoetingsplaats zijn voor variété's

Schorpioen Oktober 23 - November 21

Als je iets van waarde hebt dat gepubliceerd of uitgezonden kan worden, dan is dit het moment om je boodschap de wereld in te slingeren. Je status zal gebaseerd zijn op de kwaliteit van de boodschap die je te brengen hebt en de manier waarop je die brengt. Hoe zelfverzekerder u klinkt en overkomt, hoe meer mensen uw woorden een eerlijke luister geven. Secret to Gaining Status:Kijk mensen in de ogen en glimlach.

Zagtman November 22 - December 21

Uw geldsituatie zal van invloed zijn op hoe u over uzelf denkt en zal dus uw status beïnvloeden, vooral bij oude vrienden die u misschien alleen rond de feestdagen ziet. Schep niet te veel op over uw recente financiële successen voor het geval iemand die u ontmoet zijn of haar baan is kwijtgeraakt. Begrijp dat mensen meer manipulatief tegen je kunnen zijn, afhankelijk van hun perceptie van je rijkdom. Geheim voor het verkrijgen van status: Door niet over geld te praten laat je zien dat je niet gekocht of verkocht kan worden en integriteit is het ultieme statussymbool.

Kapril December 22 - 19 januari

Want de boodschapperplaneet staat voor een langer verblijf in jouw teken, wen er maar aan dat je het gevoel krijgt dat je door zo ongeveer iedereen die je ontmoet wordt beoordeeld en geanalyseerd. Deze verandering van omstandigheid zal een positieve ervaring zijn als je kunt omgaan met hoe moeilijk het voor veel mensen is om hun vooroordelen over wie je bent en wat je vertegenwoordigt te veranderen. Het geheim om status te verwerven: Blijf in contact met de mensen die je gesteund hebben in de moeilijkere periodes van uw leven.

Waterman januari 20 - februari 18

U kunt aandacht trekken die gunstig is door de beste manier te vinden om uw vrienden, familie en collega's door een onduidelijke situatie te loodsen. Uw analyse van waar de dingen naartoe gaan en een duidelijk beeld van wat de toekomst in petto heeft zijn beide waardevol voor de mensen om u heen. Als u uw visie uitlegt, legt u uzelf uit. Een verhoging van uw status wanneer u de juiste beslissing neemt, zal u in een positie van echte macht brengen. Secret to Gaining Status:Geef de eer rond en u zult als nederig worden gezien, samen met uw positie als voorspeller.

Vissen februari 19 - maart 20

Uw prestaties zullen het toetje van de stad zijn en de publieke zichtbaarheid zal rond u en uw projecten komen te liggen. Dit kan een beetje gênant zijn als je, zoals veel Vissen, een dubbelleven hebt geleid. Uw creatieve bezigheden kunnen worden opgemerkt, maar dit zal enige gêne veroorzaken bij uw meer conservatieve vrienden. Ondertussen kan uw nieuwe hoge profiel jaloezie en wrijving veroorzaken onder uw vroegere en huidige liefdes. Geniet van uw verwikkelingen. Secret to Gaining Status: Luister aandachtig naar vragen en beantwoord ze zo vriendelijk, waarheidsgetrouw en beknopt mogelijk.