Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Mercurius retrograde in weegschaal

Mercurius is de planeet die het dichtst bij de zon staat. Hij draait drie keer rond de zon in de tijd die de aarde nodig heeft om één keer rond te gaan. Wanneer Mercurius aan de andere kant van de zon staat, lijkt hij achteruit te gaan wanneer hij in kaart wordt gebracht op de dierenriem. Deze schijnbare achterwaartse beweging wordt "Retrograde" genoemd.

Mercurius gaat drie keer per jaar retrograde in de dierenriem. Elke retrograde duurt ongeveer drie weken. Mercurius is de planeet van de communicatie en wanneer deze retrograde gaat, kunnen we verwachten dat de communicatie op aarde gemakkelijk verkeerd wordt begrepen. Contracten en ander papierwerk dat wordt ondertekend terwijl Mercurius retrograde is vaak het begin van beproevingen beladen met chaos.

Op 6 september, Mercurius draait retrograde in het dierenriemteken van Weegschaal. Dit is het teken dat heerst over partnerschappen. Maar als het zijn weg terug door de dierenriem maakt, gaat de kleine boodschapperplaneet naar Maagd, het dierenriemteken van de organisatie. Maak daar maar desorganisatie van, want de chaos verandert van invloed op onze intermenselijke relaties in het door elkaar schudden van de manier waarop we allemaal georganiseerd blijven.

Mercurius zal op 29 september weer rechttrekken in de dierenriem, dus tot die tijd kunt u hieronder lezen wat uw dierenriemteken is om te weten te komen welke specifieke gebieden van uw leven het meest zullen worden beïnvloed door de huidige kosmische chaos.

Ram Maart 21 - 19 april

Wat begint als spanning met je partner wordt naarmate september vordert meer een kwestie van je werkgewoonten en zelfdiscipline. Kijk eens naar de manier waarop en het effect ervan op de één-op-één relaties die je het meest waardeert. Zilveren randje:Je zult belangrijk papierwerk tegenkomen dat ontbrak en er financieel van kunnen profiteren.

Stier April 20 - Mei 20

Een baan waarvan je dacht dat het één ding was, verandert plotseling in een baan met andere verantwoordelijkheden. Misschien zit je er tot over je oren in of word je niet uitgedaagd of heb je het niet naar je zin. Je zou tot de ontdekking kunnen komen dat je meer weet dan een nieuwe baas of autoriteit en dat je daardoor wrok voelt opkomen. Zilveren randje: U zult waarschijnlijk heel creatief worden, of het nu met artistieke bezigheden is of met nieuwe recepten in de keuken en de slaapkamer.

Tweelingen mei 21 - 21 juni

Wat begint als een september van frustraties over het kinderachtige gedrag van uw vrienden en collega's is slechts het begin van het op de proef worden gesteld door de beweging van Mercurius in Maagd. U kunt vrijwel zeker zijn van een of twee binnenlandse crises tegen het einde van de maand. Zilveren randje:Een mogelijke reparatie aan uw huis die u moet betalen vanwege Mercurius' chaos zal uw eigendom een meerwaarde geven.

kreeft juni 22 - juli 22

U zult misschien onverwacht moeten verhuizen, of andere chaos bij u thuis zal voor een beetje buurtdrama zorgen. In september zult u ook betrokken raken bij een geval van persoonsverwisseling dat hilarisch zou zijn als het niet plotseling zo ernstig was. U zult merken dat sommige mensen geen gevoel voor humor hebben. Zilveren randje: U zult een aantal oude vrienden uit het verleden ontmoeten en merken dat connecties die u lang geleden hebt gemaakt plotseling van pas komen.

Leeuw Juli 23 - 22 Augustus

Rampspoed komt met miscommunicatie. Je kunt het onderwerp worden van roddels die te schunnig zijn om je tegen te verdedigen. Wees op uw hoede voor toevallige vrienden die u om informatie willen vragen of die oneerlijke woorden gebruiken om het van twee kanten te bekijken. Zilveren randje: Er zullen veel mensen uit het houtwerk tevoorschijn komen om u te verdedigen. Een nieuwe liefde zou er wel eens tussen kunnen zitten!

Maagd August 23 - September 22

De financiën liggen overhoop als u ontdekt dat er een paar onbetaalde rekeningen achterstallig zijn. Dit is een maand waarin geldkwesties die je in de zomer hebt genegeerd, je weer op de kast jagen. Als u uw geldzaken tot in de puntjes hebt geregeld, kan dit gelukkig een rustige maand worden. Silver Lining: U zult erkenning krijgen voor bepaalde inspanningen uit uw verleden, misschien zelfs geëerd of beloond worden voor oude prestaties.

Weegschaal September 23 - 22 Oktober

Er zal veel verwarring zijn over uw naam en status. U zou een onverdiende prijs kunnen krijgen om deze vervolgens teruggevraagd te krijgen. Bereid u er nu op voor dat uw naam in gedrukte media verkeerd gespeld zal worden. Silver Lining:Een creatief idee dat u had voor een kunstwerk, liedje of kort verhaal zal iets zijn waar u met grote voldoening op terug kunt komen.

Scorpio October 23 - November 21

Met Mercurius retrograde in Maagd, zou je kunnen vinden de losse eindjes van onafgemaakte verleden projecten allemaal wikkelen zichzelf op. U zult in staat zijn om een aantal oude projecten af te maken voor de lol en de winst. Silver Lining: U zult veel aandacht krijgen voor een deel van uw nieuwe werk. Een autoriteitsfiguur zal u gebruiken als voorbeeld van een rijzende ster in uw bedrijf, school of sociale kring.

Zagschutter November 22 - December 21

U zou het moeilijk kunnen vinden om erbij te horen aangezien er een verloop is geweest wat betreft uw goede vrienden en kennissen. Veel mensen zijn verhuisd en je zult een beetje moeite hebben om je plaats te vinden. Doe geen drastische dingen om aandacht te krijgen. Silver Lining:U zult wat aandacht krijgen voor uw capaciteiten en een paar mensen die u nog niet kent weten al wie u bent en zijn geïnteresseerd om met u samen te werken aan een cool project.

Steenbok December 22 - 19 januari

Uw verlangen om hogerop te komen in uw carrière stuit op een grote blokkade. Elke poging die je in september doet om een stap vooruit te komen, eindigt in een tegenslag voor je doelen. Zilveren randje:Een snelle rit buiten de stad kan therapeutisch werken en u in contact brengen met betere carrièrelinks.

Waterman Januari 20 - February 18

Reizen is deze maand geen pretje. Een reis zal worden overspoeld met vertragingen en gebroken beloften. Een liefdesrelatie op lange afstand kan uitlopen op een gebroken hart. Silver Lining: Er zijn mensen dicht bij huis die in uw project willen investeren. Maak een creatieve promotie door de nadruk te leggen op uw ervaring en prestaties.

Vissen Februari 19 - Maart 20

Houd je aan beloften die je hebt gedaan aan iemand die er vanaf het begin bij was, dan wordt het bijna onmogelijk. Terwijl Mercurius retrograde is in september, beantwoord vragen en telefoontjes snel, beleefd en vermijd het aangaan van te veel verplichtingen. Silver Lining: Een liefdesrelatie die lauw leek zal opwarmen en een aangename afleiding zijn temidden van uw chaotische relaties met collega's.

Mercurius Communicatie Voorspellingen van 2009