Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Mercury retrograde over: op weg terug naar weegschaal

Mercurius is de planeet van de communicatie. Hij beïnvloedt ook onze vijf zintuigen en hoe zij informatie oppikken. Als Mercurius retrograde gaat, lijkt hij achterwaarts langs de hemel te bewegen. Dit gebeurt drie keer per jaar en duurt iets meer dan drie weken. In de dierenriem kunnen we de positie van de kleine boodschapperplaneet volgen en hem achteruit door een dierenriemteken zien bewegen. In september ging Mercurius retrograde in het dierenriemteken Weegschaal. Maar hij bleef daar niet lang. Als je net over een chaotische kleine episode, begrijpen dat Mercurius retrograde van teken veranderd en een back-up in het dierenriemteken Maagd. Gewoonlijk Mercurius blijft retrograde in een teken en van invloed op de leden van elk dierenriemteken op een consistente manier, maar met de chaos verspreid tussen twee tekens, dit was een extreme Mercurius retrograde dat we gewoon allemaal ervaren, het leveren van chaos in alle hoeken van de dierenriem. Kijk maar eens terug naar je recente verleden en dat van je vrienden voor bewijs! Mercurius draaide direct op 29 september en blijft door Maagd tot 9 oktober, wanneer het opnieuw bezoekt Weegschaal tot 27 oktober.

Zoek de schade van de afgelopen drie weken van chaos en lees voor uw teken hieronder over hoe om te herstellen nu dat Mercurius heeft verplaatst direct.

Ram Maart 21 - 19 april

De Ram is op zoek naar het goedmaken van verloren tijd op het werk en een moeilijke relatie situatie. Door vermijding zijn veel belangrijke projecten op de lange baan geschoven. Prioriteit geven aan de details zal u weer op het goede spoor brengen. Grootste rotzooi om op te ruimen: Uw dagelijkse routine moet aangescherpt. Bright Spot Ahead: De chaos in het partnerschap zal afnemen tot een vredig tempo en verbintenis kan een plezierige zaak zijn.

Stier April 20 - Mei 20

Oktober zal de Stier een situatie met een kind in je leven rechtzetten. Je zou deze maand een maand van voldoening kunnen vinden als je nieuwe verbindingen opbouwt met belangrijke mensen in je wereld die je misschien hebt verwaarloosd. Grootste rotzooi om op te ruimen: Een gebrek aan romantiek en passie kan een liefdesrelatie hebben belemmerd. Grote plek om op te ruimen: Een nieuwe workout routine zal je fit maken.

Tweelingen mei 21 - 21 juni

Het leven thuis zal misschien nooit meer hetzelfde zijn na de chaos die in september in je thuissituatie is gekomen. De komende maand kun je het beste gebruiken om in een stabiele toestand verder te gaan in plaats van elk klein dingetje te moeten oplossen. Grootste puinhoop om op te ruimen: Zijn al je bezittingen veilig en op dezelfde plaats als voorheen? Bright Spot Ahead: Iemand kan je van dit alles weghalen.

kreeft juni 22 - juli 22

De Krab is altijd een beetje in de war als het gaat om communiceren buiten een kleine, veilige zone. Oktober is een kans om je weer veilig te voelen nadat je zoveel onbekende mensen en plaatsen hebt ontmoet die je routine verstoren. Grootste puinhoop om op te ruimen: Je hebt misschien een beetje te hard geklaagd in september. Heilige plek in het verschiet: Een comfortabele woonruimte geeft je nieuwe energie.

Leeuw 23 juli - 22 augustus

De Leeuw wacht op de resultaten van een financieel misrekening. In oktober zult u de brokken moeten lijmen van iets te veel uitgaven zonder stil te staan bij de gevolgen. Bespaar en zorg dat je met Halloween weer winst hebt gemaakt. Grootste rotzooi om op te ruimen: Het ontbreken van grote getallen op uw bankrekening. Glanspunt in het verschiet:Iemand in je omgeving is in een begripvolle bui.

Maagd August 23 - September 22

Dit is een maand om jezelf te accepteren zoals je bent. Geen fantasieën over de toekomst, geen drama over je verleden. Hoe sneller je in de spiegel kunt kijken en jezelf kunt zien zoals je bent, des te sneller zal september in de achteruitkijkspiegel verdwijnen. Grootste puinhoop om op te ruimen: Een misgelopen make-over die nog slechte kritieken te wachten staat. Heilige plek voor de toekomst: U zult zich de veranderingen kunnen veroorloven die het dringendst nodig zijn.

Weegschaal September 23 - October 22

Kijk vooruit naar een nieuw wereldbeeld dat een paar van uw lang gekoesterde overtuigingen heeft geëlimineerd. In plaats van dit alles te zien als een verlies van geloof, vind je de uitdagingen die een groter begrip van de mysteries van het universum voor je in petto heeft. Grootste puinhoop om op te ruimen: Iedereen die met een rechtszaak heeft gedreigd, is ernstiger dan u zich misschien realiseert. Bright Spot Ahead: Iemand is een grote fan van je en heeft grote plannen met je!

Scorpio October 23 - November 21

Een nieuwe groep vrienden is op zijn plaats, want je kunt niet de rest van je leven - laat staan oktober - de kluizenaar uithangen. Stap eruit en zoek een plek te midden van de publieke impuls waar je het beste past en kunt zijn geaccepteerd. Grootste puinhoop om op te ruimen: Misschien wilt u gewoon weglopen van de puinhoop die door die strijd om populariteit is ontstaan. Bright Spot Ahead: Verlichting over hoe het universum in uw voordeel kan werken komt binnenkort.

Zagtman November 22 - December 21

Ondanks de moeite die anderen misschien hebben om een baan te vinden, is oktober voor u een carrièremaand als geen andere. Dit is een kans om op de begane grond te komen van een opwindende en lucratieve ontwikkeling. Denk aan het grote geheel. Grootste puinhoop om op te ruimen: De inconsistentie in uw consequente voorkomen heeft misschien een paar mensen van streek gemaakt. Bright Spot Ahead: Uw naam in de schijnwerpers voor het nieuwe jaar is een duidelijke mogelijkheid.

Steenbok December 22 - 19 januari

Geef in de eerste plaats een gevoel van veiligheid in uw omgeving; oktober kan een productieve maand zijn als u gewoon een plek kunt hebben die u thuis kunt noemen en een heilige ruimte daarin voor u om uw eigen gevoel van zelf en welzijn te creëren. Grootste puinhoop om op te ruimen: Een reisplan of leerplan is misschien niet meer te repareren. Bright Spot Ahead: Een liefdesinteresse die je je niet had kunnen voorstellen kan binnenkort in beeld komen.

Waterman Januari 20 - February 18

De chaos zal vervagen naarmate je sneller vat krijgt op wat je gelooft. Wat je met diepe overtuiging voelt, is in strijd met wat je hebt ervaren als de waarden van de mensen om je heen. Het is tijd om bij de juiste groep vrienden aan te sluiten. Grootste troep om op te ruimen: Maak Zorg ervoor dat je die recente lening zo snel mogelijk terugbetaalt. Bright Spot Ahead:Een verandering van omgeving ligt in het verschiet.

Vissen Februari 19 - Maart 20

Een klik met je partner moet de topprioriteit van oktober zijn als de relatie tot iets zinvols wil uitgroeien. Omarm de passies van deze persoon om één te worden met zijn of haar versie van de werkelijkheid. Grootste puinhoop om op te ruimen: Wat gezegd is, kan niet onuitgesproken blijven. Bright Spot Ahead: Een ontmoeting met mensen die het op jouw manier zien kan in november alles veranderen.

Mercurius Communicatie Voorspellingen van 2009