Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Mercurius in boogschutter: de toekomst ziet er rooskleurig uit

De planeet Mercurius heerst over communicatie en waar hij zich ook in de dierenriem bevindt, dit heeft invloed op de manier waarop we boodschappen uitzenden en de manier waarop we signalen van iedereen om ons heen interpreteren. Dit is de planeet die onze vijf zintuigen bestuurt, de manier waarop we reageren op de prikkels om ons heen en de methoden die we kiezen om uit te drukken wat we hebben opgevangen.

Wanneer Mercurius in het dierenriemteken Boogschutter staat, wordt ons gevoel voor avontuur aangewakkerd. Boogschutter is het dierenriemteken van de zoeker, de avonturier. Boogschutter wil dingen gedaan krijgen en gelooft in het vermogen om de taak uit te voeren. De dierenriem wordt ook lichter met Boogschutter en omarmt frivoliteit als een manier om het leven te verkennen en uit te leggen na het gespannen en serieuze teken Schorpioen. De luchtige onderbreking is echter van korte duur, want de boogschutter wordt gevolgd door de starre en ordelijke Steenbok, die erop uit is om alle ervaringen die de Boogschutter op zijn pad van vrolijkheid opdoet, te codificeren. Er is een inherent optimisme over de dingen in je leven wanneer een planeet Boogschutter bezet, maar dit interessegebied hangt af van je dierenriemteken. Lees hieronder wat jouw sterrenbeeld is om te zien waar je je zaadjes van positieve gedachten kunt planten.

Arie Maart 21 - 19 april

Je bent opgewekt over reizen naar een interessante bestemming. Neem een fototoestel mee en leg je reis vast. Natuurlijk kan er een hartstochtelijke affaire ontstaan die u misschien wilt voortzetten als u weer thuis bent. Hoe overleef je op e-mail en ansichtkaarten na zo'n perfecte intimiteit? Als er een taalbarrière is, zal dat de liefde tussen jullie twee alleen maar heter maken.

Stier April 20 - Mei 20

Je hebt een groeiend vertrouwen in je vermogen om je partner te bevredigen, ongeacht hoe lang jullie al samen zijn. Zoek bevestiging van hem als hij bevestigt dat je zijn ogen hebt afgewend van een andere potentiële prijs. Koester je in de gloed en maak van zijn geloof in jou een fundament waarop jij je eigen geloof in jezelf kunt bevestigen.

Tweelingen mei 21 - juni 21

Je hebt optimisme in een zakelijk partnerschap. Een niet-romantische relatie die onlangs tot stand is gekomen, zal binnenkort zijn vruchten afwerpen. Dit zal uw vertrouwen in alle één-op-één relaties ten goede komen en u zou de flirt met die man op wie u verliefd bent, kunnen opvoeren. Er is genoeg om dankbaar voor te zijn nu Mercurius Boogschutter bezoekt.

kreeft juni 22 - juli 22

Het is een geweldige tijd om wat papierwerk gedaan te krijgen, misschien om een vliegende start te maken met eindejaarstaken zoals het voorbereiden van de belasting en het organiseren van het huishouden. Tussen de rommel van het opruimen van je bureau of kasten door, zal Mercurius in Boogschutter je een gevoel van orde in je leven geven en je misschien herinneren aan een bepaalde romantische kans die nog steeds beschikbaar is.

Leeuw 23 juli - 22 augustus

Het ziet er goed uit als je flirt met een lid van een andere generatie. Terwijl Mercurius door Boogschutter huppelt, speel je ofwel een wellustige mentor voor een jonge bok die staat te popelen om iets te leren, ofwel zie je eruit als het mooiste jonge ding voor een oudere man wiens passie brandt van ervaring. Wanneer u niet in de greep bent van lichamelijke genegenheid, zult u enig creatief succes merken gebaseerd op een nieuw zelfvertrouwen.

Maagd Augustus 23 - 22 september

Het vinden van een eigen ruimte zal je optimisme richting de feestdagen een boost geven. Of het nu een nieuw kantoor, huis, appartement, studeerruimte, kunstatelier of een hoekje in de garage is om op een oude bank te chillen, een eigen plek om je eigen te noemen laadt je batterijen weer op. Het geeft je een plek om jezelf te zijn en herinnert je eraan hoe geweldig het is om jezelf te zijn.

Weegschaal September 23 - October 22

Heb je het veel beter getroffen met een kleine vriendenkring? Misschien is diegene die je problemen bezorgde, lichter geworden of vertrokken en heb je een nieuwe waardering voor de chemie wanneer jullie allemaal samenkomen minus "Ms Headache". Op de agenda staat een stoeipartijtje eind november met een leuke vangst, georganiseerd als een semi-blinde date door een goede vriend.

Schorpioen Oktober 23 - November 21

Je kunt blij zijn dat je de lucht hebt geklaard met een partner of mogelijke liefdesinteresse. Om erachter te komen dat jullie het eigenlijk eens zijn over een aantal gevoelige zaken is een grote zegen op de ontluikende genegenheid tussen jullie twee. Vind tijd om hem te laten weten hoe belangrijk deze schijnbaar kleine dingen zijn. Als jullie het samen eens zijn, kan de liefde opbloeien.

Boogschutter November 22 - December 21

Mercurius in jouw teken zal ervoor zorgen dat je gesprekken met belangrijke mensen in jouw voordeel zullen verlopen, omdat je een publiek commandeert en het tempo van de discussie controleert. Het vinden van een mogelijke partner in de menigte zal eenvoudig zijn, maar het kan zijn dat u de aandacht trekt van een man of twee om wie u weinig geeft. Laat de druppels uw vangst niet in de weg staan.

Kapril December 22 - 19 januari

Een grote kans op een psychologische doorbraak doet zich voor terwijl Mercurius door Boogschutter beweegt op zijn weg naar uw teken. Houd je aan je beloften, wees punctueel en de kans op succes zal groot zijn. Communiceer uw visie over hoe u een project kunt realiseren en verwacht een promotie voor het nieuwe jaar. Romantiek kan wachten; u heeft een statusladder te beklimmen.

Waterman januari 20 - februari 18

De problemen met populariteit zullen zich voordoen wanneer Mercurius' bezoek aan Boogschutter uw informele omgang met sommige vrienden verkrampt. Een nieuw gevonden formaliteit zal gespannen en onnodig lijken, en toch, ondanks je protesten, zul je het uiteindelijk onder de knie krijgen. Maak u klaar voor het theekransje en uitleg over welke vork u moet gebruiken voor uw salade. Een waarschijnlijke ontmoeting zou een rijke vrijgezel kunnen betreffen.

Vissen februari 19 - maart 20

De uitzondering op de regel is uw uitgangspunt. Je zult altijd opvallen, en bijna altijd op je eigen voorwaarden, maar als Mercurius door Boogschutter beweegt, verwacht je dat je nog zichtbaarder bent dan ooit. Je kunt je net zo goed een drastische make-over laten aanmeten, want je zult toch de persoon zijn die iedereen door de kamer ziet lopen.

Mercurius Communicatie Voorspellingen van 2009