Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

In een driehoeksverhouding? tarot als de romantiek gecompliceerd is

Bijna iedereen zal in zijn leven wel eens een driehoeksverhouding meemaken. Met zoveel aantrekkelijke geesten in de wereld, is het te verwachten dat romantische interesses elkaar soms overlappen. Maar in onze maatschappij van nucleaire gezinnen en mainstream monogamie, de meeste liefde driehoeken zijn onhoudbaar op de lange termijn en dragen het risico van ernstige persoonlijke gevolgen, met inbegrip van gebroken harten en geteerde reputaties. Gelukkig is de Tarot is beladen met wijsheid wanneer je merkt dat je strijden om de aandacht een conflictueuze minnaar (hoewel er genoeg begeleiding wanneer wordt achtervolgd door evenredig geschikte vrijers, ook). Hier zijn enkele kaarten om op te letten als je thuis of bij een helderziende leest over een lastige driehoeksverhouding, die elk een persoon of dynamiek in jouw unieke situatie vertegenwoordigen:

Ridders zijn meestal energieke sensatiezoekers die je aantrekken met hun geld, liefde, gevatheid of creativiteit. Een startende CEO die van continent naar continent reist, een serie-monogamist die hoog en laag zoekt naar haar toekomstige echtgenoot, een beginnende acteur met een scherp charisma, of een lokale artiest die werkt aan een nationale reputatie zijn mogelijke Ridders die je kent - wat deze personages gemeen hebben is hun wederzijdse liefde voor het zoekende leven. Het verschil tussen Ridders en Koningen van de Kleine Arcana is dat Ridders verteerd worden door hun missies, en dat maakt het moeilijk om ze lang in een driehoeksverhouding te houden. Als jij en een rivaal strijden om de genegenheid van een Ridder, verwacht dat hij afdwaalt in het nastreven van zijn persoonlijke doelen zonder ooit een keuze te maken.

Pagina's zijn jonge, creatieve zielen. Wanneer je in de buurt van een page bent, voel je je meestal als de liefhebbende ouder van een schattig dertig- of veertigjarig kind. De page vindt het leuk om begroet te worden, dus het kan gebeuren dat je met iemand anders moet strijden om de verantwoordelijke volwassene te spelen. Als dit gebeurt, vraag jezelf dan af: is dit een rol die je echt wilt? Ben je verliefd op de Page, of alleen maar op hoe ze je laten voelen dat je een redder en kostwinner bent? Het onderhouden van een luchtige ziel als de Page die zich niet gebonden voelt door de stoffige principes van huur betalen, op tijd komen, en met een vork eten wordt snel oud. Als je niet zo geduldig bent als een kleuterjuf, stop dan met de wedstrijd.

Kings en Queens zijn volwassener dan Knights en Pages. Ze weten wat ze willen en ze zijn meesters in hun eigen domein. In een Tarot lezing over een driehoeksverhouding, wanneer twee van de deelnemers worden vertegenwoordigd door een Koning en Koningin, ze zijn een natuurlijke pairing. Helaas voor u, zal de dynamiek uiteindelijk worden gewrongen in hun voordeel. Dus als je een vreemde eend in de bijt bent in een hofhouding, kun je een leuke afleiding zijn, maar verwacht niet dat je lang aan de macht blijft. De ernst van hun aangeboren aantrekkingskracht zal je snel verdringen.

De Twee van Zwaarden vertegenwoordigt een persoon die niet kan kiezen tussen havermout en eieren voor het ontbijt, laat staan met wie ze de rest van haar leven wil doorbrengen. Als je in een driehoeksverhouding om haar aandacht vecht, verwacht dan niet dat ze uit haar minnaars kiest zonder een flinke schop onder haar kont. Maak het je gemakkelijk of ga verder, want het kan zijn dat je in het ongewisse blijft tot de zon ondergaat.

De Chariot kaart toont een ervaren jockey die wordt voortgetrokken door twee getemde paarden (of sfinxen, afhankelijk van het kaartspel). Klinkt dat als jouw driehoeksverhouding? Als de Chariot verschijnt, kan dat op een niet zo subtiele manier suggereren dat het voorwerp van genegenheid bovenaan de driehoek geniet van de aandacht en deze zelfs gebruikt om zijn financiën, carrière, reputatie of ego te bevorderen. Als dit juist klinkt, stop dan met de Chariot bestuurder nog meer gratis dingen te geven. Misschien kun je zelfs een team vormen met het andere "paard" om deze hiërarchie voor eens en altijd omver te werpen.

De Drie Bekers kaart toont drie maagden die in het maanlicht dansen met volle kelken die naar de hemel zijn geheven. Dit is niet zo'n slechte driehoek om in te zitten - ze dragen allemaal evenveel bij en profiteren allemaal evenveel. Misschien inspireert de wederzijdse spanning jullie beiden tot nieuwe hoogten van artistieke of persoonlijke expressie. Liefdesdriehoeken staan niet bekend om hun stabiliteit op de lange termijn (buiten polyamorie), maar dit zou een zeldzaam en magisch geval kunnen zijn waarin de Kracht van Drie niet moet worden onderschat.

De Vijf van Wijzen betekent dat je liefdesdriehoek in een complete impasse is geraakt. De prognose voor het oplossen van deze driehoeksverhouding is slecht (verwoeste huwelijken, aangetaste reputaties en jarenlange wrok van de benadeelde partijen) en iedereen heeft te veel te verliezen om hun belangen te bevorderen. Verwijder jezelf stilletjes uit deze regeling, als je kunt, en de Gordiaanse knoop zal op natuurlijke wijze ontrafelen.

De Vier van Bekers vertegenwoordigt een persoon die nooit tevreden is met wat ze hebben. Als deze kaart komt in een tryst met een getrouwd persoon, het is een eerlijke waarschuwing dat je waarschijnlijk niet te vinden permanente veiligheid en vrede aan hun zijde. De situatie is niet het probleem, het is hun karakter. Zelfs als je in staat zou zijn om hun echtgenoot te verdrijven en de echtelijke positie over te nemen, zou je het volgende onwetende slachtoffer zijn van hun inherent egocentrische, ondankbare manieren.

De Tarot is rijk aan genuanceerde symboliek en kan de motieven van elke speler in een liefdesdriehoek verhelderen en aangeven welke uitkomsten je riskeert door verder te gaan. Het kan echter een grote uitdaging zijn om de wirwar van betekenissen in een driehoek te interpreteren, omdat de interpretatie van elke kaart contextgebonden is - de naburige kaarten in een driehoek beïnvloeden elkaar enorm, net zoals de verschillende persoonlijkheden in je romantische leven elkaars gedrag bepalen. De gids die hier gegeven wordt is dus beperkt in reikwijdte en kan het inzicht van een begenadigd lezer niet vervangen. Als je moeite hebt met het thuis interpreteren van je liefdesdriehoek Tarot lezing, staan de KEEN adviseurs klaar om je te helpen de details voor u uit.

Zit je in een hoek van een driehoeksverhouding? Begrijp uw situatie met een Tarotlezing van een KEEN adviseur.