Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De paginakaarten van de tarot

Er zijn meerdere sets van genummerde kaarten en hofkaarten in het tarotspel. De numerieke kaarten lopen van Aas tot tien. Elk van de vier kleuren (Zwaarden, Bekers, Pentakels en staven) is vertegenwoordigd in de genummerde kaarten en in de zestien hofkaarten van het kaartspel. De hofkaarten vertegenwoordigen het koninklijke hof van elke kleur, inclusief een Koning, Koningin, Ridder, Page - de focus van deze blog. Page's zijn de laagste leden van het hof. Zoals vele ambtenaren met een lagere status, hebben zij invloed door associatie, maar hebben zij beperkte macht. Ze hebben het potentieel om de status te erven en groot te worden, maar voorlopig leiden ze een leven van vrije tijd en luxe.

Hofkaarten in de tarot hebben een unieke plaats binnen de tarot

Page Tarot Kaarten

Page of Wands

The Page of Wands tarot is als The Fool omdat het vertegenwoordigt een vrije geest die verandering en een nieuw begin omarmt. Het is een geweldige kaart om in de huidige positie te hebben omdat staven een symbool van creativiteit zijn. De Page of Wands moedigt je aan om naar je onbewuste geest te luisteren en artistieke of fantasierijke ideeën te volgen. Zorg er wel voor dat je de angst wegneemt dat niemand met jouw overtuigingen zal instemmen.

Pagina van Pentakels

De pagina van Pentakels tarot is een lastige kaart omdat het aangeeft dat je nu pas tot specifieke termen komt over de echte wereld. Dit is een goede plaats voor de kaart om te landen omdat je gezegend zult zijn met een kalme en rationele benadering van alle dringende problemen. Dit is ook een uitstekende kaart om te hebben als u zich in een gespannen financiële situatie bevindt, want zij geeft u de slimheid van een kind dat niets te verliezen en alles te winnen heeft. Pas deze benadering toe op je inkomensproblemen en je zou in een mum van tijd uit de rode cijfers en in de zwarte cijfers kunnen zijn.

De Pentakels Page is enigszins verzwakt in zijn potentie voor financieel gewin als hij in de toekomstige positie ligt. Het feit dat uw jeugdig ontwaken tot pragmatisme voor een datum in de toekomst is gepland, geeft aan dat uw relatie tot het land van fantasie en verbeelding kostbaar zou kunnen zijn in verhouding tot het moeten aanvaarden van de realiteit van de wereld op zijn voorwaarden. Aan de andere kant geeft deze kaart vaak aan dat een helpende hand zal worden geboden wanneer u die het meest nodig hebt, wanneer zij in de toekomstige positie van uw lezing belandt, dus wees er zeker van dat u in de toekomst er is hoop in het leven.

Pagina van Bekers

De pagina van Bekers tarot, in de huidige positie, is een kaart die een ontbranding van verlangen in de nabije toekomst voorspelt. Een page is jong, vele jaren verwijderd van de verantwoordelijkheden van het hof. Liefde is een onmiddellijke interesse en een jeugdig bedwelmend middel. Tijd lijkt anders als je jong bent - ongeduld voor verandering doet een uur een dag lijken. De Page in deze positie geeft dus aan dat u misschien ongeduldig wordt voor de liefde, maar dat er iets op het punt staat te ontluiken. Misschien ben je nu al in de buurt van je toekomstige geliefde en weet je het niet eens.

Pagina van Zwaarden

De pagina van zwaarden tarotkaart in de huidige positie is uitdagend. Je staat alleen in een beslissing, en de waarheid is bijna te verschrikkelijk of te kostbaar om te vertellen. Maar je karakter en integriteit staan op het spel. Je wordt misschien niet gepakt, maar de Bladzijde van Zwaarden dringt erop aan dat je het rechtvaardige pad kiest, want de volgende keer kan er iemand toekijken terwijl jij je comfortabel voelt om aan de andere kant van de integriteitslijn te opereren. De Pagina van Zwaarden vertegenwoordigt hoogstwaarschijnlijk een andere persoon wanneer ze in de toekomstige positie verschijnt. Dit zou kunnen wijzen op een zwangerschap met een kind op komst binnenkort. Of, een nieuwe liefde die jonger is dan u zou u belangrijk nieuws kunnen geven wanneer u het het minst verwacht. Als uw geliefde veel ouder is dan u, dan vertegenwoordigt de Page van Zwaarden u zeker met iets te vertel het hem.

Interpretatie van Page Tarotkaarten

De Page brengt een kinderlijke vreugde in je leven. Als deze kaart in een lezing verschijnt, wijst dat op een transformatie in een deel van je leven. Of je nu een wedergeboorte ondergaat of verhuist naar een nieuw deel van de stad, de Page kaart herinnert je eraan dat onrust in het leven een geschenk kan zijn dat ons de kans geeft om kinderlijk rond te dwalen, zonder de behoefte aan onmiddellijke, concrete antwoorden.

Pages hebben ook een duistere kant. Als een lezing twee Pagina's bevat, duidt dit op een gebrek aan structuur. Dit kan betekenen dat je op vakantie bent en het rustig aan doet, maar het kan ook betekenen dat je wegloopt van verplichtingen en verantwoordelijkheden. Je kiest voor escapisme als uitweg voor zo'n beetje alles. Helaas is het zo dat hoe langer je je als een onvolwassen kind gedraagt, hoe makkelijker het voor anderen wordt om je ook zo te behandelen.

Interesseerd om te leren of Page Tarots in jouw kaarten liggen?

In het algemeen hebben Page tarotkaarten een positieve betekenis, maar dat betekent niet dat er onderweg geen hobbels zullen zijn. kan helpen bij het identificeren van deze obstakels, zodat u uw doelen kunt bereiken, kunt genezen van liefdesverdriet uit het verleden of heden, en een beter inzicht kunt krijgen in uw levenspad. Het is niet nodig om alles in je eentje uit te zoeken. Praat vandaag nog met een van onze professionele Keen Tarot lezers.