Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De koningskaarten van de tarot

Het Tarot deck heeft vier kleuren en elk van deze heeft een koninklijk hof om het te overzien. De genummerde kleuren van Bekers, staven, Pentakels en Zwaarden worden op een rij gezet onder hun Page, Ridder, Koningin en Koning. Wanneer uw Tarot lezer een hofkaart onthult, krijgt uw lezing meer persoonlijkheid. Wanneer een Koning verschijnt, krijgt de intensiteit van een vaderfiguur of andere prominente autoriteit een centrale plaats in uw lezing.

In het koninklijke hof van elke kleur hebben we verschillende persoonlijkheden die door een kaart worden onthuld. Pages zijn jongeren, Knights zijn transformerende ervaringen, Queens zijn moederlijke en verzorgende mensen in je wereld en Kings zijn de bazen, de leiders en het laatste woord. Een Koningskaart in je lezing maakt dingen beperkt en zeker, maar levert ook resultaten op die concreter, absoluutder en met een langduriger effect zijn.

Elke Tarotlezing heeft aangewezen gebieden die je verleden, je heden en je toekomst vertegenwoordigen. Als een Koningskaart in het verleden wordt gelegd, staat deze in de meeste gevallen voor je vader. De aanwezigheid van je vader in het verleden geeft jou en je Tarotlezer de opdracht om na te denken over de invloed van familie op je opvoeding en de rol die structuur wel of niet heeft gespeeld in je ontwikkeling. De Koning van Bekers is de meest emotionele van de Koningen en zijn verschijning hier kan een doorbraak betekenen in het begrip van de volledige rol van je vader in je ontwikkeling.

Een Koningskaart in de verleden positie kan net zo gemakkelijk verwijzen naar een vaderfiguur als je biologische vader. Elk van de koningskaarten kan een dominante man in je verleden vertegenwoordigen die als het archetype van een almachtige koning in je leven opdoemde.

In de huidige positie vertegenwoordigt een Koning je onderbewuste drang om jezelf naar betere oorden te leiden. Het handhaven van structuur en het handhaven van de status quo zijn kenmerken van de Koningskaarten en in de huidige positie staat elke Koning als een voorbode van minder chaos en geen revolutie.

Als je overweegt een relatie te beginnen met een stabiele man of een baan hebt aangenomen met een vaste hiërarchie, dan vertegenwoordigt een Koningskaart in de huidige positie deze situaties en wordt algemeen beschouwd als een teken van geluk.

Als een van de Koningskaarten in de toekomstige positie wordt gedeeld, is stabiliteit in het verschiet bijna verzekerd. Een dominante leider komt jouw kant op. Misschien krijgt u een baan in uw gekozen carrière en wordt u onder een manager geplaatst die hoge verwachtingen heeft. Een koning in de toekomstige positie geeft ook aan dat u een duidelijker idee krijgt van wat u wel en niet kunt hebben in het leven. Een gevoel van zekerheid en een plezier in het bereiken van uw comfortniveau zorgt voor goede tijden in het vooruitzicht.

Koningen combineren goed met veel kaarten, maar kunnen ook indicatoren zijn van intense relaties, vooral met mannen en bazen. Uw supervisor of professor kan een vrouw zijn, maar ze kan genoeg imperiale trekken hebben om te worden beschouwd als een weerspiegeling van de Koning in uw Tarot lezing. Wanneer er meer dan één Koningskaart in uw lezing voorkomt, is er een sterke leiderschapskwestie in je bewustzijn wordt gebracht. Kijk eens naar deze kaarten hieronder die heel intens met de Koning combineren.

De Hogepriesteres

Dit is een klassieke "verliefdheid" lezing die je waarschijnlijk alleen maar zal laten fantaseren over een man, vooral als dit een professor is of de echtgenoot van een kennis.

Empress

Dit is een klassieke soulmate lezing. Dit voorspelt dat ware liefde binnenkort een solide realiteit in je leven zal worden.

Heirophant

Het intense gezag waar je onder staat, wordt ondersteund door een grote instelling. Dit kan een groot gevoel van comfort geven als je op één lijn zit met deze instelling. Maar een Koningskaart in combinatie met de Hierophant kan wijzen op een organisatie die u juist reden geeft om paranoïde te zijn.

Liefden

De Koningskaart kan staan voor een derde wiel in een relatie. Elk van de Koningen, ongeacht de kleur, kan een oud vriendje zijn dat nog steeds rondhangt. Dit is ook een indicator van een afkeurende vader of van een liefdesrelatie die de taboes en conventies van de maatschappij trotseert.

Gehangen Man

De Koningskaart kan een derde wiel in een relatie voorstellen. Elk van de Koningen, ongeacht de kleur, kan een oud vriendje zijn dat nog steeds rondhangt. Dit is ook een indicator van een afkeurende vader of van een liefdesrelatie die de taboes en conventies van de maatschappij trotseert.

Dood

De Koningskaart kan een derde wiel in een relatie voorstellen. Elk van de Koningen, ongeacht de kleur, kan een oude vriendje die nog steeds treuzelt. Dit is ook een indicator van een afkeurende vader of van een liefdesrelatie die de taboes en conventies van de maatschappij trotseert.

Temperance

De Koningskaart kan een derde wiel in een relatie voorstellen. Elk van de Koningen, ongeacht de kleur, kan een oud vriendje zijn dat nog steeds rondhangt. Dit is ook een indicator van een afkeurende vader of van een liefdesrelatie die de taboes en conventies van de maatschappij trotseert.

De Duivel

De Koningskaart kan een derde wiel in een relatie voorstellen. Elk van de Koningen, ongeacht de kleur, kan een oud vriendje zijn dat nog steeds rondhangt. Dit is ook een indicator van een afkeurende vader of van een liefdesrelatie die de taboes en conventies van de maatschappij tart.

Artikelen over het verband van de genummerde kaarten van de Tarot