Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De koningin kaarten van de tarot

Wat betekent het om een koningin te zijn? Het verlangen van elke jonge prinses is om op te groeien en aanbeden te worden als de belichaming van gratie en elegantie. Het Tarot dek heeft vier kleuren die worden geregeerd door een koninklijk hof. Er zijn Zwaarden, Pentakels, Bekers en staven en elk van deze kleuren heeft een Koning, Koningin, Ridder en Page als de heersende klasse.

De Pages zijn de toekomst van het hof en de Ridders zijn de boodschappers en verdedigers van hun pak. De Koning is de heerser en de Koningin is het hart van de natie. Elke Koningin kaart is de emotionele manifestatie van de kleur die zij regeert.

Wanneer een Koningin van een kleur verschijnt in uw Tarot lezing, emotionele volwassenheid, kalmte en controle zijn op de voorgrond van het gesprek. De Koningin vertegenwoordigt deze kwaliteiten, ongeacht of ze in het verleden, heden of de toekomst van een lezing verschijnt. Het Tarot deck wordt gespreid gedeeld en de kaarten komen op een positie terecht die een van deze tijdsbestekken vertegenwoordigt.

Wanneer een Koningin in de verleden positie verschijnt, is de verwijzing onvermijdelijk naar je moeder of een sterke vrouw uit je verleden. Je eigen emotionele kracht uit vervlogen jaren kan hier geïllustreerd worden. Is de basis van uw huidige

In de huidige positie bevestigt een Koningin dat u uw gevoelens met betrekking tot een huidige situatie onder controle heeft. Als u zich midden in een verleiding bevindt, bevestigt de Koningin-kaart hier dat uw voorgevoelens over de liefde juist zijn. Een moeilijke onroerend goed transactie kan je leven in beslag nemen, maar als je een van de vier Koninginnen van de Tarot op de huidige positie ziet landen, zijn je verlangens naar een zakelijke deal op de goede weg, ongeacht de obstakels die zich kunnen voordoen.

Net als in veel sprookjes roept de Koningin kaart op de toekomstige positie, "En ze leefden nog lang en gelukkig." Dit is een indicator dat je intuïtie duidelijke resultaten zal opleveren over een richting die zal worden ingeslagen. Je gevoel volgen wordt bevestigd door een Koningin kaart, vooral als ze je in de toekomst wacht.

Het specifieke interessegebied van elke Koningin wordt aangegeven door de kleur die ze overziet.

De Koningin van Zwaarden

De Koningin van Zwaarden is een meester in communicatie. Helder denken over een onderwerp zal je in staat stellen je gevoelens uit te spreken zonder emotionele verwarring. Zwaardenkaarten heersen over ideeën en woorden en kunnen vaak een argumentatieve uitbarsting zijn te midden van je Tarot lezing. Maar de kalme Koningin van Zwaarden heeft haar zegje gedaan en brengt haar punt in uw voordeel over.

De Koningin van staven

De Koningin van staven staat voor een nieuw idee dat je opperste zelfvertrouwen geeft, je een goed gevoel over jezelf geeft en de wereld om je heen helpt. staven zijn houten wandelstokken; ze maken de reis voor ons allemaal gemakkelijker. De Tarot gebruikt staven om creatieve oplossingen te vertegenwoordigen. De Koningin van staven belichaamt een probleemoplossende benadering van de uitdagingen van het leven.

De Koningin van Bekers

De Koningin van Bekers wijst op emotionele kalmte. Bekers zijn de kleur van emoties en veel Bekerkaarten drukken uitersten uit in het bereik van emotionele reacties. De Koningin van Bekers vertegenwoordigt een overvloed aan liefde en aanvaarding, en toch met een strenge en strenge toewijding aan decorum. Hofkaarten zijn niets als ze niet gepast en elegant, eerbaar en beleefd zijn.

De Koningin van Pentakels

De Koningin van Pentakels is de heerser over onze emotionele relatie met het materiële vlak, rijkdom en onze bezittingen. De Koningin is een onpartijdige manager van geld. De verschijning van deze kaart kan je helpen je oude opgepotte troep op te ruimen, te vinden wat waardevol is, te beschermen wat sentimenteel is en te geven

Wanneer een Koningin-kaart verschijnt in een lezing met een ander lid van hetzelfde hof, wordt de kleur die verschijnt op een veel versterkte manier benadrukt. Twee leden van het hof van de kleur van Zwaarden maken de woorden die je spreekt dubbel zo belangrijk. Twee kaarten uit het hof van het kostuum van Smeksen maken een briljant idee van u veel belangrijker om aan te werken.

Twee Bekers maken een lezing altijd meer over uw gevoelens, maar wanneer deze kaarten uit het hof komen, voegt het een samenhangend begrip toe van waarom u zich voelt zoals u doet. Twee hofkaarten uit het pak van Pentakels geven je meesterschap over je financiële toekomst en wenken je om een slimme investering in een bedrijf te doen.

Koninginnenkaarten combineren het best met Koningen. Ze hoeven niet uit dezelfde kleur te komen, net zoals je zielsverwant niet uit dezelfde buurt hoeft te komen. Een Ridder in dezelfde lezing als een Koningin-kaart geeft aan dat er binnenkort een emotioneel opwindend moment op je pad zal komen. Een Page kaart en een Queen kaart zouden u de naïeve persoon kunnen maken in een liefdesaffaire of intense flirt.

De Queen weerspiegelt majesteit en oprechtheid in alle emotionele dingen. Je zou je altijd beter moeten voelen bij er een zien in uw Tarot lezing. Een koninklijke standaard is iets waarnaar men zou moeten streven.

Artikelen over het verband van de genummerde kaarten van de Tarot