Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Wat u moet weten over de ridders in tarot

Er zijn 78 kleurrijke kaarten in het tarot deck, en ze zijn verdeeld in 22 grote arcana kaarten (denk aan de Zon, de Duivel, enz.), en 56 kaarten van de kleine arcana zijn verdeeld in vier pakken van 14 kaarten elk - vier van die kaarten zijn Hofkaarten. De meeste Tarot kaarten zijn numeriek geordend, met een nummer boven de illustratie van elke kaart. Maar de zestien Hofkaarten van het Tarot deck worden beschouwd als koninklijk en blijven nummerloos. Elk hof vertegenwoordigt een van de vier kleuren van de Tarot (Bekers, Pentakels, staven en Zwaarden), en elk hof bevat vier leden: een Koning, Koningin, Ridder en Page.

We zijn hier om te praten over de tarotkaarten Ridder, de verdedigers van het hof, en boodschappers. Wanneer een Ridder in je Tarot lezing verschijnt, hebben gebeurtenissen in je wereld promotie of verdediging nodig. Een Ridder van welke kleur dan ook kan het gevoel van urgentie over een situatie versterken; uw verlangen naar snelle resultaten neemt toe wanneer de Ridder opduikt om uw reis te versnellen. Laten we eens een kijkje nemen naar wat het betekent als u een (of meer) van de specifieke Ridder kaarten in uw Tarot spreiding ontvangt.

De goede kanten van Ridders in Tarot

De verbazingwekkende kracht van de Ridder is om het nieuws te brengen zonder zelf het nieuws te zijn. De aanwezigheid van de ridder voegt weinig toe aan het verhaal behalve het onderwerp van zijn kleur en de zekerheid dat er snel verandering in de situatie komt. Echter, de kaarten rond de ridder worden vergroot door zijn aanwezigheid. Significante veranderingen zijn te zien in de synthese van de kaarten net voor en net na de Ridder.

De duistere kanten van Ridders in Tarot

Ridders zijn iets volwassener en hebben meer significante levenservaring dan Pages. Ze zijn echter nog niet de koning of koningin, dus ze zijn vatbaar voor extremisme. Hun grillig gedrag en gevoelens kunnen positief of negatief zijn, afhankelijk van de situatie. Hoewel er niets mis is met ambitieus zijn, is de keerzijde dat de Ridder zich op dingen stort en mogelijk anderen platwalst om te krijgen wat hij wil.

De ridders van de Tarot

Handschoennacht

Handschoen staat voor creativiteit. Ze verschijnen als je improviseert en nieuwe oplossingen ontdekt. De tarotkaart Ridder van Wijzen staat voor dat briljante idee dat je uiteindelijk tot actie aanzet. Maar het betekent ook ongeduld, impulsiviteit en een passie voor avontuur. Met dat in gedachten, misschien ben je haastig in een situatie zonder na te denken over de gevolgen van uw acties. Helaas kan dit het succes op de lange termijn beïnvloeden wanneer verwarrende roem en glorie de werkelijkheid overschaduwen. Het helpt niet dat de Ridder van staven agressief kan zijn en niet goed tegen kritiek kan.

Kopjesridder

Charmant en aantrekkelijk voor anderen, ongeacht geslacht, de ridder van bekers tarotkaart symboliseert vallen in liefde op het eerste gezicht. Deze Ridder regeert snel met zijn hart in plaats van zijn hoofd - zelfs als een beslissing niet logisch is. De Ridder van de Bekers verschijnt vaak in een tarotspreuk als een uitnodiging, een boodschapper, of de komst van iemand of iets dat zal resulteren in een verheffende emotionele ervaring. Het zien van deze kaart kan ook een teken zijn om naar je dromen te kijken om huidige obstakels in je leven te overwinnen.

Nacht van Pentakels

De ridder van Pentakels tarotkaart is een voorbode van geld in je zak. Als je een betaling verwacht, is dit een geweldige kaart om te zien in je Tarot lezing en kan je geest op je gemak stellen. Wanneer de Ridder van Pentakels levert, verschijnt het geld op de meest onverwachte manieren. De les van rijkdom is om geduldig te zijn zoals de Ridder van Pentakels, die erin slaagt om alle taken, verantwoordelijkheden en verplichtingen methodisch maar rigoureus te volbrengen. Aangezien dit een hofkaart is, kan deze informatie jezelf, iemand anders, of een gebeurtenis in je leven voorstellen.

Zwaardridder

De ridder van zwaarden tarot rijdt op een opladend grijs paard met een grillige, verwaaide manen, symbool voor de snelheid waarmee het debat mensen verandert. Wanneer de ridder verschijnt, komen er links en rechts snelle comebacks, intense replieken en scherpzinnige beweringen naar boven. De Ridder van Zwaarden symboliseert vaak een moment in je leven waarop je aan een nieuw project of idee begint, en niets zal je in de weg staan. in de weg van het bereiken van je doelen - zelfs als er onderweg wat struikelblokken zijn. Wees alleen voorzichtig dat je de gevoelens en behoeften van anderen niet negeert terwijl je vurig werkt aan het manifesteren van je dromen.

Benieuwd of de ridders van Tarot in jouw kaarten liggen?

Het kan even duren om te begrijpen wat volledig betekenen - en hofkaarten zijn bijzonder lastig. Hoewel ze niet de meest ervaren zijn, zijn de ridders van de tarot wel de meest energieke. Ze moeten echter nog veel leren voordat ze een Koning of een Koningin worden, en bij veel van die lessen zullen ze fouten maken en falen. Een tarotreading met een adviseur van Keen kan je helpen de blokkades te overwinnen die de kaarten van de Ridder - of andere in het deck - je laten zien in je spreiding. Wat staat er in de kaarten voor jij?