Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De tarot beperkt drie liefdeskeuzes voor tamara van teaneck

Sommigen van ons verlangen naar liefde en moeten nog een potentiële zielsverwant ontmoeten, anderen, zoals Tamara, lijken het tegenovergestelde probleem te hebben. Tamara, die halverwege de twintig was toen we haar voor het eerst spraken, was zowel mooi als talentvol. Met grote blauwe ogen, een mooi figuur en een goed humeur, om nog maar te zwijgen van een drukke carrière als commercieel ontwerpster en een voorliefde voor vrijwilligerswerk, was het niet moeilijk te begrijpen waarom ze zo populair was. Mannen vroegen haar altijd om haar telefoonnummer of nodigden haar uit voor een afspraakje.

Tamara ging vaak uit, maar zag ervan af om het met iemand te serieus te nemen. Ze vond het altijd leuk om nieuwe mannen te ontmoeten en haar opties open te houden. Rond haar 25e verjaardag begon er iets te veranderen in haar manier van denken. "Hoe leuk ik het ook vind om het veld te bespelen en alle aandacht te krijgen," gaf ze toe, "ik begon gewoon te verlangen naar iets diepers. Ik denk dat mijn nesteldrang eindelijk is ingetreden en dat ik klaar ben om me te settelen."

Tamara vertelde me dat ze haar opties had bekeken en dat ze drie serieuze romantische kandidaten had gevonden. Alle drie de mannen hadden te kennen gegeven dat ze een serieuzere relatie met haar wilden aangaan. Tot dan toe had ze heel duidelijk gemaakt dat ze weliswaar van hun gezelschap genoot, maar nog niet klaar was voor de volgende stap. Nu ze er wel klaar voor was, had ze hulp nodig om te beslissen wie van haar minnaars het meest positief zou zijn. partner voor de lange termijn. Zou het Kevin de chef-kok worden; Frank, haar vroegere professor; of Shawn, die een vuilnisophaal- en recyclingbedrijf had?

"Laten we ons concentreren op jullie keuzes en kijken wat we kunnen bedenken," zei ik.

De lezing

Ik vroeg Tamara om zich "vrijgezel nummer één", Kevin, voor te stellen. Na een moment of twee van concentratie, trok ik een kaart uit het deck om hem voor te stellen. Nacht van Wijzen, was inderdaad een kaart die ging over het soort "vurige" persoonlijkheid dat men zo vaak associeert met succesvolle chef-koks. De kaart toont een prachtig uitgedoste ridder op een sterk paard die halsoverkop de woestijn in stormt. Het rode verenkleed op zijn helm symboliseert vuur, en de kaart zelf spreekt van grote veranderingen, grote gebaren en schitterend spektakel.

"Ik gok dat Kevin nooit saai is," waagde ik te veronderstellen.

"Nee, helemaal niet," beaamde Tamara.

"Maar ik denk ook dat hij een beetje wispelturig is, dus niet saai, maar wel snel verveeld, of snel ontevreden, misschien?

"Ja," bevestigde Tamara, "hij is altijd op zoek naar het volgende nieuwe ding."

De volgende kandidaat die we in overweging namen, was professor Frank. "Vorm een beeld van hem in je hoofd", zei ik tegen haar, "en concentreer je op hoe het zou zijn om een relatie met hem te hebben. De kaart die voor Frank naar boven kwam was de Koning van Zwaarden, die een zeer sterk, rechtlijnig karakter uitbeeldt, starend direct vanaf zijn troon. Hoewel zijn gezicht eerder meesterlijk dan confronterend is, is het duidelijk dat deze man gezag afdwingt en respect afdwingt.

"Deze man is een geweldige mentor voor je geweest," bood ik aan. "Hij heeft je geholpen om de persoon te worden die je nu bent."

"Dat is waar," erkende Tamara. Op de universiteit had ze zich wat stuurloos en stuurloos gevoeld. "Ik wist niet echt wat ik wilde worden als ik groot was," lachte Tamara. "Frank hielp me mijn ware talenten te ontdekken, en ik heb mijn carrière aan hem te danken."

"Dat is veel om dankbaar voor te zijn," beaamde ik, "maar dankbaarheid is niet altijd iets waar je een relatie op kunt bouwen."

Ten slotte richtten we onze aandacht op Tamara's derde potentiële partner, Shawn. De kaart die voor hem opdook was de Koning van Bekers. Deze Koning van Bekers zit standvastig op zijn troon, rijkelijk gekleed, een eiland van rust temidden van een kolkende zee om hem heen. Hij lijkt zowel wijs als toegankelijk, en is het type man dat anderen opzoeken voor goede raad.

"Ik denk dat Shawn zeker niet veroordelend is, en als er al iets is, is hij misschien te tolerant voor anderen? vroeg ik.

"Shawn geeft iedereen het voordeel van de twijfel," verzekerde Tamara. "En iedereen krijgt bij hem een tweede kans, zelfs als ze die niet altijd verdienen."

"Je hebt wel drie heel interessante keuzes," zei ik tegen haar. "Laten we nu eens een kaart voor je kiezen om te zien welke het meest overeenkomt met de best mogelijke resultaat."

De kaart die naar voren kwam om Tamara te vertegenwoordigen was de Twee Bekers. Deze kaart, meer nog dan The Lovers, die meer vleselijk van aard is, vertegenwoordigt een ware ontmoeting van geesten en geesten. Boven de hoofden van het paar is het teken van de caduceus emblematisch voor gezonde interactie. Dit is een kaart die spreekt van evenwicht: de man en de vrouw op deze kaart zijn gelijkwaardig aan elkaar, en de kopjes die ze uitwisselen zijn van gelijke waarde en volheid. De kaart heeft geen gebrek aan emotie, maar suggereert een passie die moet worden opgebouwd en in bedwang gehouden, in plaats van een wildvuur dat degenen op zijn pad zal verteren en verzwelgen.

Toen ik Tamara had verteld wat ik had geïnterpreteerd, zei ik tegen haar: "Ik denk dat ik weet welke keuze het meest logisch is voor jou." Kevin mag dan wel opwindend zijn, maar niet geschikt voor de lange termijn. "Ik bedoel niet per se dat hij zich bij jou zou vervelen,' legde ik uit, 'maar zijn constante behoefte aan nieuwe stimulatie zal na een tijdje behoorlijk slijten.'

Hoewel Frank iets meer potentie had, was ik er nog steeds niet van overtuigd dat hij de beste partij voor Tamara was. Frank zou zich altijd vaderlijk en enigszins superieur aan Tamara voelen. Het mentor/mentee scenario is prima als je op school zit, maar het zorgt niet altijd voor de meest evenwichtige relatie dynamiek. "Het is als Pygmalion," vertelde ik haar. "Soms ontgroeit de creatie zijn schepper, en ik denk dat dat in jouw geval vrij waarschijnlijk is."

Dat, van bleef Shawn natuurlijk over. Met zijn eerlijke manier van doen, zijn open hart en zijn bereidheid om zich in te zetten voor degenen die een pauze nodig hadden, leek hij de meest aangename optie. Natuurlijk zou Tamara zijn neiging om de wereld met een roze bril te bekijken moeten compenseren met een beetje gezond verstand, maar het leek mij dat ze goed bij elkaar pasten. "Ik denk niet dat je mij nodig hebt om je te vertellen dat hij de beste optie is, of wel?" Ik lachte.

"Ik dacht eigenlijk al in die richting," gaf Tamara toe, "maar deze lezing heeft geholpen om mijn gedachten te verhelderen."

Het resultaat

Maanden na ons eerste consult kreeg ik een statusrapport van Tamara. Ze speelde niet langer op de zaken vooruit en nadat ze haar andere huwelijkskandidaten voorzichtig had laten vallen, was ze een vaste relatie met Shawn aangegaan. "Ik denk dat we samen echt een mooie toekomst tegemoet gaan, zowel persoonlijk als professioneel," vertelde ze me. Tamara had haar oog voor design toegepast op Shawn's recycling bedrijf. Samen hadden ze een winkelruimte geopend naast zijn pakhuis met trendy en grillige geüpcyclede creaties en een reeks op de gemeenschap gerichte ambachtelijke workshops. Hun gedeelde liefde voor vrijwilligerswerk bracht hen nog dichter bij elkaar.

"Achteraf gezien was er eigenlijk maar één duidelijke keuze," zei ze. "Ik denk niet dat ik ooit gelukkig had kunnen zijn met Frank of Kevin." Tamara leek op weg naar langdurig geluk, en ik had niet blijer voor haar kunnen zijn.

Heb je te veel potentiële vrijers, en wil je erachter te komen wie de beste kandidaat is voor langdurige liefde? Een KEEN tarot-adviseur kan helpen de groep te verkleinen om je op het juiste spoor te zetten voor romantiek.