Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zon in tweelingen: praten over liefde

Van alle tekens in de dierenriem is de Tweelingen het teken dat het meest van conversatie houdt. Zelfs als je geen Tweelingen bent, zul je tijdens het jaarlijkse lentebezoek van de zon aan dit teken merken dat je meer plezier beleeft aan communicatie, het uitwisselen van informatie en het opnemen van ervaringen om diepere nieuwsgierigheden te bevredigen.

Dit jaar gaat de zon Tweelingen binnen op 20 mei en blijft daar tot 21 juni. In 2010 zijn er een paar interessante planetaire aspecten tijdens het bezoek van de zon aan de Tweelingen die een andere draai geven aan dit jaarlijkse zonneverblijf. De eerste noemenswaardige planeet is Mercurius. Dit is de planeet die de Tweelingen regeert. . Wanneer de Zon in Tweelingen beweegt, zal de planeet Mercurius zich voortbewegen door de delen van Stier waar hij retrograde was geweest. Dit betekent dat de eerste tien dagen van het bezoek van de Zon aan Tweelingen zullen worden besteed aan het opruimen van een communicatie puinhoop uit het recente verleden. Maar na 30 mei zul je verrast zijn dat er nieuwe ervaringen op je wachten. In feite kun je overweldigd raken door veel nieuwe uitdagingen.

Een zeldzame planetaire verschuiving vindt plaats op 27 mei. De planeet Uranus doet er zeven jaar over om door een dierenriemteken te bewegen en zal op deze datum Vissen verlaten voor Ram. Dit is de planeet die regeert over grote gebeurtenissen en door naar de Ram te gaan, kruist hij over naar het begin van de dierenriem. Dit zal wereldwijd een signaal zijn van een nieuw begin, want Ram is het teken van vooruitgaan, niet gehinderd door het verleden. Dit zal niet alleen meer intensiteit toevoegen aan de nieuwe ervaringen die onderweg zijn in de laatste drie weken van het bezoek van de zon aan Tweelingen, het zal ook subtiele maar absolute hints geven over hoe de komende zeven jaar zullen verlopen als je dierenriemteken zich aanpast aan de nieuwe locatie van de planeet Uranus.

Een grotere, en misschien meer impactvolle en intense astrologische beweging is de planeet Mars die op 7 juni het dierenriemteken Maagd binnenkomt. Normaal gesproken wisselt de rode planeet vrij vaak van teken, maar in een zeldzame uitlijning staat Mars al sinds 15 oktober in het dierenriemteken Leeuw. Deze in-teken stagnatie is bijna ongekend in de astrologie. Wat dit voor ons betekent is dat Mars veel opgekropte energie heeft en die zal worden losgelaten vanaf 7 juni. Omdat Mars op die datum Maagd is binnengegaan, zullen de zorgen voor ons op aarde over details gaan. Omdat de dierenriem Tweelingen gespannen is met het teken Maagd, kun je verwachten dat de stormloop van detail-manie de tweede week van juni chaotisch zal maken met kleine, over het hoofd geziene dingen.

Dus wacht nog even met die gewone voorspelling. Tweelingen mag dan een sterke kandidaat zijn voor het meest non-conformistische teken in de dierenriem, maar de 2010-versie van de Tweelingen zal er een zijn voor de recordboeken - waar je bent op 20 mei zal een lange weg zijn van waar je bent op 21 juni. Lees hieronder waar dat zou kunnen zijn:

 • Ram March 21 - April 19

  Talk about Love: Zelfs je mildste flirten zullen de tegenpartij aanzetten. Nieuwe uitdaging: Een dagje winkelen zou een avontuur moeten zijn waar je nog maanden over kunt praten. Maak er het beste van. Eisende details: Het missen van papieren op het werk zal een ramp betekenen.

 • Stier April 20 - Mei 20

  Praat over de liefde: U kunt uw afspraakjes voor één keer een cheque laten uitschrijven. Nieuwe uitdaging: Vat uw financiële situatie niet persoonlijk op. Eisende details: Uw pogingen tot romantiek zullen kritisch worden bekeken.

 • Tweelingen mei 21 - 21 juni

  Praat over liefde:Uw reputatie zal de deuren naar romantiek openen. Nieuwe uitdaging: Uit de chaos komt een nieuwe, ordelijke manier om dingen te doen. Verlangende details: Details over uw huis of appartement overweldigen.

 • kreeft juni 22 - 22 juli

  Praat over de liefde:Als u uw gevoelens onder woorden had kunnen brengen, was u misschien niet dat voorwerp van uw verlangen gaan zoenen. Nieuwe uitdaging: Een tastbare samenwerking creëren op basis van een gevoel dat je had. Eisende details: Er kan een pietluttige vriend of collega zijn die het recht wil zetten met

 • Leeuw juli 23 - 22 augustus

  Praat over liefde:Uitgaan in een groep zal u helpen uw nieuwe romantische interesse te isoleren. Nieuwe uitdaging: Als u in het openbaar wordt gezien, kan dat een verleden naar boven brengen dat u achter u hebt gelaten. Vraag om details: De financiën hebben meer dan ooit aandacht nodig.

 • Maagd August 23 - September 22

  Praat over de liefde: Als u uw affectie uitdraagt, kunt u de grote vangst binnenhalen. Nieuwe uitdaging: Uw genegenheid zou wel eens kunnen veranderen als u onaangekondigd een nieuwe geliefde bezoekt. Eisende details: U zou betrapt kunnen worden op een beetje overdrijving over uw gewicht of uiterlijk.

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  Praat over liefde:Het plannen van een reis met uw zielsverwant zal uw geest opbeuren. Nieuwe uitdaging: Opstaan en gaan is niet meer wat het geweest is. Veleisende details: Opletten zal moeilijker zijn dan normaal door alle nieuwe stimulatie.

 • Schorpioen 23 oktober - 21 november

  Praat over liefde:Een gepassioneerde uitwisseling wordt zo snel lichamelijk dat je elkaar wel eens zou kunnen vergeten hoe je heet! Nieuwe uitdaging: Het is moeilijk om iets achter te laten, want vuilnis maakt er geen gewoonte van om zichzelf weg te gooien. Eisende details: U staat voor een groep collega's

 • Zagschutter november 22 - december 21

  Praat over liefde:De verlichting bij je afspraakje thuis kan hard zijn; werk aan je binnenruimte en maak het daar wat rustiger. Nieuwe uitdaging: Meer opruimen dan de kattenbak thuis. Verplichte details: Carrièreveranderingen in overvloed.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Praat over liefde:De leuke nieuwe man op het werk heeft ervaring in iets waar jij buiten de uren van zou kunnen genieten. Nieuwe uitdaging:Een nieuwe baas kan even wennen zijn. Eisende details: Het plannen van een bijeenkomst wordt een lastige administratieve taak.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Talk About Love: U kunt de gok nemen dat uw crush u ook leuk vindt. Nieuwe uitdaging: Komt je soulmate van je dromen met bagage? Vraag Details: Een ex denkt misschien dat hij of zij nog steeds privileges heeft.

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Praat Over Liefde:Een huisgenoot of buurman heeft een blind date voor je. Nieuwe uitdaging:Het thuisfront tevreden houden. Eisende details: Bruggen tussen partners staan op het punt te worden overgestoken of verbrand.

 • Zonvoorspellingen van 2010