Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zon in stier: als liefde en luxe elkaar ontmoeten

Net als de emotionele sfeer, het cerebrale vlak en de actiegerichte arena, wordt de materiële wereld beïnvloed door de astrologie. Sommige dierenriemtekens zijn heel gelukkig met voelen, denken of doen, maar een paar tekens zijn het gelukkigst met het verwerven van materiële bezittingen en ervaringen. Het sterrenbeeld Stier is daar het meest van. Dit is het dierenriemteken van rijk worden, dingen kopen en genieten van de wereld van het hier en nu.

Elk jaar bezoekt de zon het dierenriemteken van de Stier in dezelfde tijd van het jaar. De lente is begonnen, de liefde hangt in de lucht, het weer warmt op en onze aandacht gaat uit naar het genieten van de fijnere dingen in het leven. Elke Stier heeft een diepgeworteld smaakgevoel, legt alles wat de wereld te bieden heeft onder een intense loep en geniet alleen van het beste wanneer hij of zij de kans krijgt. Als de zon in Stier staat, worden mensen van alle astrologische tekens gebeten door het luxe-virus. Van 20 april tot 20 mei zal iedereen een ontmoeting hebben met de materiële wereld en de liefde najagen via een geïdealiseerd gevoel van rijkdom. Dit betekent niet een frivole uitgaven spree; Stier is notoir bewust van de waarde van zijn of haar dollar. Luxueusheid geldt voor het beste van het beste, niet voor het duurste. Als een Stier geïnteresseerd is, gaat de waarde van iets veel verder dan wat de prijs ervan ook mag zijn.

De planeet Venus regeert Stier. Dit is de planeet die heerst over liefde, kunst en schoonheid, dus wanneer de zon dit teken van de dierenriem bezoekt, worden we allemaal gedreven om de fijnere dingen in het leven te omarmen die kunnen worden vastgehouden en aangeraakt, of het nu een prachtige minnaar, een mooi sieraad of een grote handvol geld is. Deze dingen hebben allemaal een waarde die bestaat in de in tegenstelling tot spirituele waarden (verbonden met een eeuwige toekomst) of emotionele waarden (verbonden met onze sentimentele gehechtheid aan het verleden). Venus' bezorgdheid met waarde maakt het de planeet die eist dat alles onthuld en beoordeeld wordt, terwijl Stier het dierenriemteken is dat zich het meest bezighoudt met het hier en nu.

Lees hieronder om te zien waar liefde en luxe elkaar tussen 20 april en 20 mei van dit jaar voor jou zullen ontmoeten. Komt de stier op je af met het beste wat je voor geld kunt kopen of een suggestie voor jou om met een nieuwe liefde aan je arm naar de uitgang te gaan? Het tempo van de Zon in de dierenriem zal het allemaal onthullen, teken voor teken ...

 • Ram Maart 21 - 19 april

  De Zon in Stier kan je verleiden te denken dat een gelijkgestemde persoon je soulmate kan zijn. Doe je te hard je best om indruk te maken op deze persoon, terwijl je alleen maar hoeft te praten over wat je gelooft en hij of zij zal als was in je handen zijn?

 • Stier april 20 - mei 20

  Je zonne-retour betekent een verjaardag en hoe graag je ook de liefde alles wilt laten bepalen, de dingen die je zult mogen uitpakken lijken belangrijker dan voorheen. Alleen als het goed gaat met uw geliefde wordt uw lust naar materieel gewin gekalmeerd.

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  U kunt meer gedaan krijgen terwijl de zon in Stier staat dan op enig ander moment van het jaar. Iets wat je koopt zal je een multitasking genie maken. Misschien lanceert een nieuwe telefoon of computer u naar de voorhoede van de digitale revolutie. Bereid je voor op een boost in je begrip van wat er gaande is.

 • kreeft juni 22 - juli 22

  Terwijl de Zon in Stier staat, heb je een maand de tijd om de pers en de lofbetuigingen te krijgen waar je naar hebt gestreefd. Is er een project dat speciale aandacht nodig heeft? Misschien is er iets dat u binnenkort koopt waardoor iedereen zijn hoofd omdraait en u een tweede keer bekijkt. Zal je ex zich onder je publiek bevinden?

 • Leeuw Juli 23 - Augustus 22

  De kans om je carrièremogelijkheden uit te breiden dient zich aan. Ben je bereid om te verhuizen terwijl de Zon Stier bezoekt om de juiste mensen te ontmoeten? Er zou een lange-afstandsrelatie verweven kunnen zijn met je beslissing, dus neem de tijd om na te denken over de gevolgen.

 • Maagd August 23 - September 22

  Een minnaar van ver weg zou in je leven kunnen komen terwijl de Zon in Stier staat. Het flirten zal in recordtijd versnellen van terloops naar constant. Je moet misschien vermijden om dingen te bekritiseren, want deze persoon kan denken dat je een snob bent of verwend door je comfortabele positie in de wereld.

 • Weegschaal September 23 - October 22

  Er is veel bezorgdheid over het lot van wat andere mensen denken en doen. Als u zich zorgen begint te maken over wat een rivaal aan het bereiken is, stop er dan nu mee voordat het een obsessie wordt. Investeer in een nieuwe zakelijke onderneming die uw tijd in beslag neemt en u beloont voor uw aandacht.

 • Schorpioen October 23 - November 21

  Partnerlijke passie zal u drijven tot een wilde razernij van het zoeken om uw significante andere te behagen. Als je een vrijgezelle Schorpioen bent, kijk dan uit! U zit op het verleidingsspoor en zwicht gemakkelijk voor lust wanneer een klein teken van iemands genegenheid wordt gepresenteerd.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Het bezoek van de Zon aan Stier valt samen met een promotie op het werk als je een baan hebt of het beste vooruitzicht op een baan sinds lange tijd als je op zoek bent naar werk. Goed uitziende collega's zijn verleidelijker dan ooit tevoren als je op zoek bent naar een relatie die zich snel ontwikkelt.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Je zou je kunnen uitsloven op een kunstwerk of poëzieboek of een grote aankoop doen van een cultureel artefact dat belangrijk voor je is. Als u niet zo gul bent geweest met een minnaar, zal uw esthetische streven uw enige bron van plezier zijn terwijl de Zon in Stier staat.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Terwijl u in huis blijft om een minnaar te behagen, levert het bezoek van de Zon aan Stier enkele goedkope oplossingen om van uw liefdesnest een waar kasteel te maken. De transformatie levert spanning op totdat uw schitterende herinrichting voltooid is.

 • Vissen februari 19 - maart 20

  U ontvangt van tevoren bericht over een grote uitverkoop. U hebt er lang naar gestreefd om een verzameling of leercursus te voltooien. Een minnaar of goede vriend zou u het geld kunnen lenen om u naar het volgende niveau van zelfverbetering te brengen.

Zonvoorspellingen van 2010