Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Chiron in vissen: wat wil je in het leven?

Hoewel al lang bekend is dat de planeten een invloed hebben op het leven op Aarde, is een in de jaren 70 ontdekte komeet waargenomen die een astrologisch significant effect op ons heeft, gebaseerd op onze respectievelijke astrologische tekens. De komeet heet Chiron en werd in 1977 ontdekt. Hij heeft vele astronomische eigenaardigheden en is niet in elk astrologieboek opgenomen. Sommige mensen beschouwen Chiron als een uniek ruimteobject dat de kenmerken heeft van zowel een komeet als een asteroïde, maar hij is gedoemd om ons op een dag te verlaten, dus daarom is het een komeet.

Chiron cirkelt rond de zon tussen Saturnus en de planeet Uranus. Zijn omloopbaan duurt 50 jaar, maar deze rotatie is nogal excentrisch. Chiron verblijft bijna de helft van die tijd in twee dierenriemtekens: Vissen en Ram. In plaats van een cirkelvormig pad is de baan van Chiron een ovaal en als hij zich verwijdert van Saturnus en in de richting van Uranus beweegt, kan zijn reis door deze dierenriemtekens bijna twee decennia duren. Wanneer Chiron dicht bij Saturnus is, begint hij te wiebelen omdat hij te dicht bij de aantrekkingskracht van die planeet komt. Er wordt verondersteld dat net zoals Chiron een onbekend aantal eeuwen geleden verstrikt raakte in de aantrekkingskracht van Saturnus, hij op een dag ook zal worden losgelaten in de diepe ruimte en niet langer gevangen zal zijn in het zonnestelsel.

Astrologen hebben slechts 33 jaar de tijd gehad om Chiron te bestuderen en er is veel levendig debat geweest over de betekenis van deze komeet aan ons allen hier op Aarde. Omdat het geen planeet is, heeft deze komeet geen teken toegewezen gekregen waarover hij heerst. Men heeft waargenomen dat zijn invloeden zowel Saturnus als de planeet Uranus nabootsen in die zin dat hij invloed heeft op het stellen van grenzen (de invloed van Saturnus) en op de schokkende momenten van ons leven (de planeet Uranus heerst hierover). Deze elektrische grenzen worden vaak gedefinieerd als het dienen van degenen die we zouden willen dat we konden zijn. Waar Chiron ook is, ons verlangen naar vervulling is op een gebied van het leven waar we van houden, maar waarin we inherent zwak zijn. Chiron's invloed is altijd aanwezig wanneer de bitterzoete momenten van wat we willen en wat we kunnen hebben worden gezien als eeuwig gescheiden, hoezeer we ook geloven dat ze iets zijn dat voorbestemd is om uiteindelijk te gebeuren.

Chiron is op dit moment goed op weg van Saturnus en zal zich richting Vissen bewegen voor een lang verblijf. De komeet zal tot februari 2019 in Vissen blijven. Chiron geeft ons aan waar we het meest onrealistisch zijn, en toch waar we het meest van dienst zouden kunnen zijn bij het helpen van degenen die de droom leven die ons door het lot is ontzegd. Lees uw sterrenbeeld om te zien welk dilemma deze merkwaardige komeet voor u in petto heeft in het komende decennium.

Ram Maart 21 - 19 april

Uw verlangen naar een spiritueel bestaan staat op het punt om te worden uitgedaagd door uw dagelijkse leven. Het is onmogelijk om de werkelijkheid te overstijgen als je zijn te midden van de sleur 24/7. Je zult echter in je dagelijkse leven het goede voorbeeld kunnen geven door geld aan de armen te geven.

Stier april 20 - mei 20

Je intense verlangen naar erkenning wordt neergeslagen door de succesvolle carrièristen die veel minder getalenteerd zijn dan jij, maar veel meer aansluiting vinden in het sociale circuit. Uw sterke werk zal echter altijd voor zichzelf spreken en genoeg mensen inspireren dat u voorbij de poseurs zult worden gedragen.

Tweelingen mei 21 - juni 21

Carrièremogelijkheden zijn u lang ontzegd, en toch bent u erin geslaagd om door te stoten naar een plek met status. Vanaf deze plek kun je mensen laten weten dat je hun werk in je slaap zou kunnen doen. En ze zullen het met je eens zijn omdat je je scheldkanonnades met zulk aangenaam proza aflevert.

kreeft juni 22 - juli 22

Je verlangen om de wereld te zien groeit naarmate je je meer en meer inzet voor je lokale gemeenschap. Misschien kun je fungeren als een reisleider en ontmoet je reizigers en nieuwkomers als ze naar jouw deel van het bos komen. Kunnen uw lokale bezigheden u in contact brengen met de verschillende perspectieven waarnaar u zo verlangt?

Leeuw 23 juli - 22 augustus

U hebt grote ambities in het leven en u hebt de persoonlijkheid om de rekening te betalen en het uithoudingsvermogen om de taken te volbrengen. Maar het is het gebrek aan een mecenas of investeerder die uw vooruitgang regelmatig tegenhoudt. Je droomt groots en hebt financiering nodig. Zal er zonder weldoener iets van de grond komen?

Maagd August 23 - September 22

Uw kritische aandacht voor details vereist dat iemand uw kritiek in ontvangst neemt en er zijn voordeel mee doet. Als u advies geeft, moet iemand het opvolgen en er beter van worden. Chiron in Pisces onderstreept je behoefte om mensen goed te behandelen, anders kun je in je eentje je eigen wereldje analyseren.

Weegschaal September 23 - October 22

Chiron in Pisces daagt je uit om je zwakke punten aan te pakken: uitstelgedrag en vermijding. Terwijl velen naar u opkijken voor inspiratie om hun werk af te krijgen, kan uw focus op hen gemakkelijk afglijden naar de verkeerde kant van codependency.

Schorpioen Oktober 23 - November 21

De behoefte om op je eigen voorwaarden te creëren zal door sommigen als je genialiteit worden gezien en door anderen als gewoon koppigheid. De juiste connectie maken kan een obsessie worden die je weghaalt van het eigenlijke werk en je op een ongemakkelijke plek achterlaat.

Zagtman november 22 - december 21

Ben je plannen aan het afronden voor het verbouwen van een huis of een verhuizing naar een groter en beter onderkomen? Uw vermogen om projecten rondom het huis te visualiseren is groter dan dat je doorgaat met het afmaken ervan. Het optimisme van de Boogschutter wordt door Chiron in Vissen uitgedaagd om meer gefocust te zijn.

Kapril December 22 - 19 januari

Overspel is een van de oudste vormen van communicatie, en toch wordt het nog steeds afgekeurd, vooral in de elitekringen waarin jij graag geaccepteerd wilt worden. Maar iedereen doet het, dus waarom ben jij degene die erop betrapt lijkt te worden? Je inherente verlangen om een klasse act te zijn is eigenlijk te uitdagend voor de meeste mensen.

Waterman januari 20 - februari 18

Uitzicht in de complexiteit van financiën en investeren zou van jou een geweldige adviseur maken voor rijke mensen die hun geld willen laten renderen. Je zou echter een negatieve klantenstroom hebben als ze zouden zien hoe jij je persoonlijke financiën beheert, ondanks al je begrip van het onderwerp.

Vissen februari 19 - maart 20

Is je vrijwilligerswerk een manier om de mensen van wie je houdt in het defensief te houden als ze kritiek op je zouden hebben? Jij redt tenslotte de mensheid, de planeet, enzovoort; wie is die persoon om jou te bekritiseren? Misschien kun je een relatie redden en de tijd nemen om uit te zoeken wie hij of zij is.

Gerelateerde artikelen