Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Openbaringen en beperkingen van uw horoscoop

In de astrologie is je zonneteken een krachtige persoonlijkheidsindicator. Het laat zien waar je ego-energie zich van nature bevindt. Maar er is veel meer aan de hand in de hemel dan de zon. Soms kan de eenvoud van het lezen van alleen je zonneteken je een onvolledig beeld geven van wie je werkelijk bent. Een astroloog die je horoscoop op het exacte moment van je geboorte berekent, brengt de nuances van andere planetaire patronen en hun effect op je naar voren.

Totdat je een afspraak hebt voor een concurrerende astrologische lezing, valt er echter genoeg over jezelf te leren op basis van je zonneteken. Maar het begrijpen van de beperkingen van je zonneteken kan op zichzelf al een openbaring zijn. Lees hieronder je sterrenbeeld om te zien wat de rest van je astrologiehoroscoop onthult dat jouw specifieke zonneteken versluiert.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  De openbaring van het zonneteken van de Ram komt in het begrijpen van je ware individualiteit. De beperking in je zonneteken ligt in het vinden van je partnerschapspotentieel. Je hebt behoefte om de planeten in je astrologische geboortehoroscoop te laten onderzoeken om beter te kunnen zien waar de zegeningen en vloeken van je partnerschap op je wachten.

 • Stier April 20 - Mei 20

  De Stier relatie tot materialisme staat altijd op de voorgrond als een weerspiegeling van je zonneteken. Maar het is je relatie tot andermans geld en hun waarden die beperkt worden door alleen het zonneteken te interpreteren. Veel Stieren zijn bot en kunnen het andere gezichtspunt niet zien. Maar velen hebben een groot inlevingsvermogen. Planeten in andere tekens onthullen wat jouw zonneteken niet onthult.

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  Jouw zonneteken geeft je de beste beschrijving van de manier waarop je communiceert. Je affiniteit om andere perspectieven te zien en vooruit te plannen is krachtig. Maar de beperking van je zonneteken is dat je niets onthult over hoe goed je reist of hoe gehinderd je wordt als je je in de stad verplaatst.

 • kreeft juni 22 - juli 22

  Vertel een astroloog dat je een Krab bent en je relatie met veiligheid komt meteen aan het licht. Maar je relatie met de dualiteit van risico en beloning is beperkt. Je zonneteken heeft een blinde vlek in het onthullen of je natuur streeft naar meer of blij is met wat het heeft. Alle Kreeften hebben carrièremogelijkheden; de eenvoud van het zonneteken onthult misschien niet je ware roeping.

 • Leeuw Juli 23 - Augustus 22

  De zon regeert het teken van de Leeuw en deze intense ego-drift maakt een Leeuw individu blind voor de wereld buiten zijn of haar sfeer. En toch zijn in de geschiedenis veel grote leiders in dit teken geboren en waren ze gezegend met een goed begrip van wat het publiek wilde. Als je weet waar de andere planeten in je horoscoop staan, kun je zien hoe dicht je bij de wereld staat.

 • Maagd August 23 - September 22

  De Zon in jouw teken onthult dat details en het verzamelen van informatie jouw sterkste kant zijn. Maar de Zon is vrij beperkt in het onthullen van je vermogen om je te verbinden met mystieke waarheden die tegenstrijdig en dubbelzinnig blijven. Of het nu de diepere betekenissen van filosofie zijn of de subtiele schoonheid van een zonsondergang, de waardering van Maagden voor alle dingen die ze in de wereld weten, wordt onthuld voorbij de analyse van het zonneteken.

 • Weegschaal September 23 - Oktober 22

  Dit is het partnerschapsteken van de dierenriem. De Zon vertelt een astroloog hier een heleboel over hoe je door andere mensen gezien wilt worden. Maar de andere planeten vertellen je wat je individuele behoeften zijn en onthullen je diepste potentieel. De Zon is beperkt in het laten begrijpen van jezelf door jezelf, in plaats van door anderen.

 • Scorpio October 23 - November 21

  Dit is het dierenriemteken van de openbaring zelf, en dus is de beperkingen van zo'n doordringend teken lijken misschien onmogelijk te vinden. Maar het is het begrip van nuances in waarden tussen mensen dat sommige Schorpioenen beheersen. En dat komt door de andere planeten in hun horoscoop, en niet door de Zon in dit intense teken.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Je liefde voor avontuur en gezelligheid kan meer dan tevreden zijn met de analyse die een astrologische lezing op basis van een zonneteken zal onthullen. De andere planeten kunnen laten zien hoe diepgaand je bent. Is jouw vermogen tot liefde een zielsverwant waardig?

 • Kapril December 22 - 19 januari

  De grote connectie van de Geit met praktisch succes en prestaties wordt erkend wanneer zelfs de meest nonchalante fan van astrologie jouw zonneteken analyseert. Je hebt de neiging om aanwijzingen dat je de verkeerde weg bewandelt te negeren. Deze beperking kan alleen worden opgelost met de raad van een astroloog van andere planeten in het zonnestelsel dan de Zon.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  De Zon is het zwakst in jouw teken. Je persoonlijkheid heeft een intense loskoppeling van de ego-driften van de Zon. De openbaringen over uw aard zijn meestal je liefde voor groepen inhouden. De beperkingen zijn waar jij als individu naartoe gaat. Ontdek je opties wanneer een astroloog naar alle planeten in je horoscoop kijkt.

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Jouw zonneteken onthult hoe jij je verhoudt tot de ervaringsgerichte en non-verbale gevoelens in het universum. Je praktische aandacht voor de kleine details van het leven wordt beter geanalyseerd door een astroloog met inbreng van alle andere planeten. In een leven vol openbaringen kan het kennen van je beperkingen een waar moment van spirituele bewustwording zijn.

Klaar voor een meer persoonlijke astrologische lezing? Bel een astroloog voor een voorspelling op maat!

Liefdesadvies voor de Ram vrouw