Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Lange-termijn effecten van saturnus' oppositie tegen uranus

Elke maand staat de Maan tegenover de Zon in de dierenriem. Dat noemen we volle maan. De maan staat dicht bij de aarde en beweegt vrij snel door de dierenriem. Sommige planeten bevinden zich echter ver daarbuiten en wanneer zij tegenover elkaar staan, duurt het een hele tijd voordat zij verder trekken. De afgelopen twee jaar was er een oppositie tussen Saturnus en de planeet Uranus.

Saturnus is de heerser van de beperkingen. Het is de laatste zichtbare planeet, maar hij staat nog vrij ver weg. Saturnus doet er ongeveer 28 jaar over om rond de dierenriem te bewegen, iets wat de maan vaak in 28 dagen doet. Ondertussen staat de planeet Uranus heel ver weg. Hij doet er 84 jaar over om één keer rond de dierenriem te gaan. Deze planeet regeert plotselinge schokken en verrassingen. Wanneer deze twee planeten gespannen in de dierenriem staan, worden beperkingen ronduit in twijfel getrokken, maar net zo gemakkelijk kunnen andere beperkingen op je gedrag worden opgelegd zonder dat je je ervan bewust bent dat ze er zijn, totdat ze bijna permanent zijn.

De laatste keer dat deze twee planeten tegenover elkaar stonden was in het midden van de jaren zestig. De impact van deze oppositie is diep, en daarom is het belangrijk om te kijken naar de tekens van de dierenriem waarin deze twee planeten staan, om te begrijpen wat voor veranderingen er gaande zijn. Saturnus staat in Maagd, het dierenriemteken van het organiseren van informatie. De planeet Uranus is momenteel in Vissen, het astrologische centrum van opoffering en mystiek. Deze oppositie beïnvloedt elk dierenriemteken op een andere manier. Lees je sterrenbeeld hieronder om de langzame verandering te begrijpen die gaande is en zal die nog minstens een jaar doorgaat...

Ram March 21 April 19

Je bent twee jaar bezig met een driejarige uitdaging voor alles wat je hebt geleerd. Nieuwe technologieën dwingen je om jezelf opnieuw uit te vinden. Een leermogelijkheid kan u veel geld opleveren als u ervoor openstaat. Zoek een expert op het gebied om onder te studeren en maak goede aantekeningen. Loop stage waar de actie is, indien mogelijk.

Stier april 20 mei

Verstoringen van uw carrièrepad moet u accepteren. Je kunt deze tijd hoe dan ook gebruiken om creatieve vooruitgang en ontwikkelingen te maken in de richting van wat je in huis hebt. Tegen 2011 zul je de toon aangeven en naam maken met een nieuw oeuvre dat je dit jaar en volgend jaar verder uitwerkt. Je hebt veel te bieden en je tijd gaat komen.

Tweelingen mei 21 juni 21

Je huiselijk leven en de thuissituatie waar je ooit stress over had zijn minder geworden; een obsessie om alles op een bepaalde manier te laten lijken zou wel eens onherroepelijke spanningen tussen jou en je levenspartner kunnen blijken te veroorzaken. Ontspanning is moeilijk te vinden omdat het leven van alledag overprikkelend is.

kreeft juni 22 juli

Het zal moeilijk zijn om uit de buurt te komen en te reizen. En vooral als je bedenkt hoe lang het heeft geduurd om te komen waar je nu bent, waarom zou je dan willen opstaan en gaan? Het onvermogen om uw zegje te doen was de afgelopen jaren bijzonder frustrerend, maar in 2011 zult u het eindelijk kunnen zeggen zoals het is.

Leeuw 23 juli 22 augustus

De beperkingen die aan uw financiën worden gesteld, worden opgevangen door strenge eisen van krachten die buiten uw macht liggen. Dit zal nog een jaar aanhouden, maar je krijgt een enorme zelfdiscipline in het weten hoe je je geld moet beheren. Iemand die het eens is met uw wereldbeeld zou ook in beeld kunnen blijven.

Maagd August 23 September 22

U leert wat er nodig is om het beste te maken met wat u hebt, maar de eisen van een excentrieke baas of partner wegen voortdurend op u. Nog een jaar lang zal deze spanning er zijn, maar hij zal afnemen als u iemand leert waarderen die u ziet voor uw unieke eigenschappen.

Weegschaal September 23 Oktober 22

Uw recente successen waren moeilijk te genieten vanwege een sporadisch werkschema en wat chaos in uw vermogen om tijd te beheren en georganiseerd te zijn. Het licht aan het einde van de tunnel komt er echter aan, want je zult beloond worden voor je inzet van de afgelopen jaren. Kijk uit naar uw naam in de lichtjes tegen 2011.

Scorpio October 23 November 21

U koestert zich in een populariteit die aangenaam zou kunnen zijn als het maar eens zou ophouden met warm en koud te lopen. Een nacht van non-stop eerbetoon gevolgd door een week van eenzaamheid maakt de dingen te hectisch, hoezeer je ook geniet van de intensiteit. Er is een creatieve oplossing en uw vindingrijkheid werkt op het hoogste niveau van uw leven.

Boogschutter November 22 December 21

Uw succes en zekerheid zijn aangekomen. Contractuele verplichtingen of ronduit pech hebben u op een geografisch ongewenste plek geplaatst. Het zal moeilijker worden om alle kansen te benutten, en toch slaagt u nog steeds, ondanks deze natte deken die de vlammende triomf van uw prestaties afkoelt.

Kapril December 22 Januari 19

De langzame klim naar succes gaat onverminderd door. Er zijn spanningen in je buurt, en roddels over vrienden en kennissen zullen je alleen maar meer vertragen. De rest van dit jaar en 2010 is een periode voor u om gewoon "uw ogen op de prijs te houden" en een laag profiel te handhaven totdat het tijd is om te schitteren.

Waterman januari 20 februari 18

U wacht nog steeds op die ene uit de miljoen kans om snel rijk te worden of het helemaal gemaakt te hebben. Hoewel dat normaal gesproken zo dwaas zou lijken, wie kan het je kwalijk nemen als ze kijken naar wat je ziet? Het lijkt allemaal zo dichtbij. Het probleem is dat je erop rekent dat andere mensen het voor je zullen doen, en je kunt maar beter gaan kijken in hoeverre deze mensen echt te vertrouwen zijn.

Vissen Februari 19 Maart 20

Hoe meer je verandert, hoe meer de dingen hetzelfde blijven. Het maakt niet uit hoeveel ups en downs en transformaties en teruggaven je de afgelopen jaren hebt doorgemaakt, de dingen lijken bijna bevroren in de tijd. Je voelt je dezelfde persoon, hoe inconsistent al het andere ook is. Deze verveling zou je kunnen motiveren om vaart te zetten achter een relatie die nog niet volledig is gevormd.

Gerelateerd Artikelen