Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Volle maan in vissen: kun je voldoening krijgen?

Duizenden jaren lang heeft de mens het schijnen en ondergaan van de maan gevolgd. Lang geleden werd ontdekt dat de relatie van de maan tot de aarde van invloed was op de getijden. Het fortuin van naties hing af van een efficiënte scheepvaart en het pad van de maan werd aandachtig bestudeerd. Net als de aarde bestaat het menselijk lichaam voor ongeveer 75% uit water en is het gevoelig voor de stand van de maan; we worden er allemaal door beïnvloed en naarmate we elke volle maan naderen, neemt de kans toe dat onze vrije wil het aflegt tegen de driften van dit hemellichaam.

De maandelijkse omwenteling van de maan begint met haar bezetting van hetzelfde deel van de hemel als de zon. Dit wordt de nieuwe maan genoemd. Projecten en relaties die tijdens een nieuwe maan van start gaan, zijn gezegend met een sterke ontwikkeling. Als de Maan een sikkel vormt en zich ontwikkelt in de richting van volle maan, wordt gezegd dat de Maan in wassende staat is. De volle maan is precies wanneer de Maan 180° tegenover de Zon staat. Volle manen zijn tijden van hoogtepunt en dingen gedaan krijgen.

Terwijl de hele mensheid in cycli slingert op basis van de rotatie van de Maan, hebben de andere planeten van ons zonnestelsel ook invloed op onze dagelijkse keuzes. Soms is er een volle maan waarbij een andere planeet in het pad van de zon en de maan staat, zoals de komende dagen het geval zal zijn. Eind februari zal een zeldzame en krachtige planetaire uitlijning Jupiter in dezelfde ruimte als de Zon en, daarom, recht tegenover de Maan. Dit zal zorgen voor meer dan een gewoon hoogtepunt van volle maan.

De Zon is de heerser van het menselijke ego en de Maan beïnvloedt de emotionele aard van ieder mens. Wanneer deze twee hemellichamen op elkaar inwerken, lopen onze doelen en stemmingen synchroon. Het ritme van hun maandelijkse bewegingen houdt gelijke tred met onze professionele en interpersoonlijke ontwikkelingen.

Jupiter is de planeet van expansie en overdaad. Grote dingen en grotere ideeën zijn er in overvloed wanneer deze grote planeet met ons in wisselwerking staat. Als Jupiter betrokken is bij een volle maan, kun je er zeker van zijn dat de gebruikelijke zorgen van dit maandelijkse maanverschijnsel zich zullen uitbreiden tot zorgen die veel groter zijn dan we allemaal gewend zijn te ervaren.

Deze volle maan aan het einde van de maand vindt plaats met de Zon en Jupiter samen in het dierenriemteken Vissen en de Maan die vanuit Maagd tegenover hen staat. Vissen is het teken dat het grote geheel ziet, waarheden begrijpt die verder gaan dan taal en werelden kan visualiseren voorbij die waarin wij leven. Maagd is het teken dat aandacht besteedt aan de details, taal gebruikt om alles wat denkbaar is te definiëren en de magie omarmt van de alledaagse alledaagse ervaringen die we allemaal delen.

De opbouw naar de volle maan begint op vrijdagochtend 26 februari als de Maan dicht bij haar exacte volle maan oppositie kruipt. Het hoogtepunt is het exacte moment van de Maan oppositie aan de Zon, die feitelijk plaatsvindt om 8:38 a.m. PST op zondagochtend, 28 februari slechts 18 minuten nadat de exacte maansoppositie aan Jupiter heeft plaatsgevonden. In astrologische termen, zal je ego gedrevenheid op zoek zijn naar bevrediging als nooit tevoren terwijl een emotionele behoefte om jezelf en je prestaties voortdurend te overtreffen zal overheersen.

Jouw dierenriemteken zal bepalen hoe jij beïnvloed wordt door deze zeldzame maangebeurtenis waarbij Jupiter betrokken is - de effecten ervan kunnen blijven hangen tot aan lunchtijd op dinsdag, 2 maart. Lees de voorspelling van jouw sterrenbeeld hieronder om te begrijpen wat jouw diepe verlangen is dat op het punt staat dit weekend naar boven te komen. Je kunt de komende vollemaankoorts beter benutten door de kernimpulsen te kennen die op je afkomen.

Ram Maart 21 - 19 april

Kosmisch begrip laat je communiceren in beelden en afbeeldingen. Ego Boost in het weekend:Het bewijs dat je een betere leidinggevende bent dan alleen maar een secretaresse. Punt van passie:Het precies weten hoe een vriend zijn ontbijt op bed vindt.

Stier April 20 - Mei 20

Het maximale uit een populariteitswedstrijd halen, de andere deelnemers zijn geen partij voor jou. Ego-boost in het weekend:U zult een ouder of een andere autoritaire figuur zo trots maken dat u misschien het weekend vrij krijgt. Punt van passie: Opvallen in de menigte zal een grotere turn-on zijn dan jij of je date

Tweelingen mei 21 - 21 juni

Door uw carrièredrang zou dit een werk-thuis-weekend kunnen worden. Iemand die vrijwillig papier gaat schudden, heeft meer aan zijn hoofd. Ego-boost in het weekend:Een recente bonus betaalt voor wat lekkernijen. Punt van passie: Het comfort van thuis wordt eindelijk grondig onderzocht.

kreeft juni 22 - 22 juli

Probeer de stad uit te gaan en iets wilds te doen dat zowel thuis als op het werk de roddels zal halen. Ego-boost in het weekend:Een wildvreemde zou wel eens te zeer gecharmeerd van je kunnen zijn om alleen maar naar je naam te vragen. Punt van Passie: Een minnaar zal geschokt zijn hoe goed u in uw nieuwe omgeving opgaat.

Leeuw 23 juli - 22 augustus

De financiën zijn de bepalende factor of u dit weekend de liefde bedrijft om uw zekerheid te vieren of om uw angst los te laten. Weekend Ego Boost:Iemand die in uw project zou moeten investeren lijkt heel geïnteresseerd te zijn. Punt van Passie: Aangezien het dit weekend allemaal draait om het najagen van plezier, zullen er veel, heel veel punten zijn.

Maagd August 23 - September 22

Een humeurig weekend kenmerkt zich door een confrontatie met een partner; kondig je een ultimatum aan of ben je gewoon kieskeurig en neurotisch? Ego-boost in het weekend: Als je ziet dat een recente kritiek en een nieuwe techniek is aangenomen. Punt van passie: Je date een beproefde methode laten zien om zich geweldig te voelen.

Weegschaal September 23 - October 22

Een lang gekoesterde overtuiging die je hebt zal nog beter blijken te werken onder het licht van de volle maan. Weekend Ego Boost:Er zullen getuigen zijn die kunnen bevestigen dat je gelijk had toen je een op het eerste gezicht idiote voorspelling deed. Punt van Passie:Je geduld wordt beloond als een lang begeerde partner zich aandient.

Schorpioen 23 oktober - 21 november

Je kinderlijke gevoel van verwondering zou je kunnen inspireren om een minnaar na te jagen die je aan wildere tijden doet denken. Ego-boost in het weekend:Een belangrijk persoon zal u complimenteren met een schilderij, lied of gedicht. Punt van passie:Een populaire plaatselijke beroemdheid zou wel eens meer dan alleen oog voor u kunnen hebben.

Zagtman November 22 - December 21

Het kan zijn alsof er thuis pizza's worden bezorgd, maar in dit geval kan het een leuke collega of klasgenoot zijn. Ego-boost in het weekend: Als je een paar vrienden meeneemt, krijg je veel complimenten over hoe je huis eruitziet. Punt van passie:Een of andere roddel op kantoor zou kunnen voortkomen uit wat er dit weekend gebeurt.

Kapril December 22 - 19 januari

Een intieme ontmoeting met een exotische date zal het hoogtepunt zijn van een weekend om nooit te vergeten. Als je een vaste relatie hebt, ga dan samen met je partner op zoek naar een fantasie. Ego-boost in het weekend: De mensen in de buurt willen je plotseling leren kennen. Punt van passie:Uw lichamelijke extase zal overgaan in een spirituele fase.

Waterman januari 20 - februari 18

Uw geldsituatie is zodanig verbeterd dat u het weekend misschien wel spenderend doorbrengt. Ego-boost in het weekend:Inzicht in je gedrag als consument stelt je in staat om slimme marketingtrucs te omzeilen. Punt van Passie:Een oude vriend die u tegen het lijf loopt in een winkel zou wel eens klaar kunnen zijn voor een uitverkoop op liefdesgebied.

Vissen februari 19 - maart 20

Een partnerschap dat zijn deel van ups en downs heeft gekend zal terugkomen op een intense, blijvende manier. Ego Boost in het weekend: Je zult te horen krijgen dat je er nu beter uitziet dan op jongere leeftijd. Punt van Passie: Je bent meer vergeten over het houden van je oude vlam dan iemand daartussen ooit zal weten.

Gerelateerde artikelen