Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zon in kreeft: de zomerzonnewende

Wanneer de zon zo ver mogelijk noordelijk van de evenaar staat, kruist ze de Kreeftskeerkring. Dit is een denkbeeldige lijn die de wereldbol omcirkelt, ongeveer 23 graden ten noorden van de evenaar op de wereldkaart. De eerste dag van dierenriem Kreeft is de langste dag van het jaar op het noordelijk halfrond. Kreeft is een dierenriemteken dat neigt naar de uitersten van sentimentaliteit en territorialiteit. Alsof sentimenteel zijn over de vlag en de geschiedenis nog niet genoeg waren, zijn de Verenigde Staten behoorlijk territoriaal, hebben ze de meest extreme individuele eigendomsrechten ter wereld en is het land geboren toen het op 4 juli 1776 zijn onafhankelijkheid uitriep. Maar je hoeft niet onder het teken van de krab geboren te zijn om getroffen te worden door het jaarlijkse bezoek van de zon aan dit intense dierenriemteken.

Wanneer de zon in Kreeft staat, zijn we allemaal dichter bij een oertoestand van het doen gelden wat van ons is, of dat nu een oude herinnering uit vervlogen tijden is of een nauwkeurig getrokken eigendomslijn. Elk teken wordt anders beïnvloed, en deze verschillen weerspiegelen de persoonlijkheidstypes die door elk dierenriemteken worden bepaald. De Zon kruist de Kreeftskeerkring op de ochtend van 21 juni en blijft in Kreeft tot de middag van 22 juli, wanneer zij naar Leeuw vertrekt. De Kreeft is een teken dat op liefdesgebied de koe bij de horens vat - de energie van dit dierenriemteken trekt je naar partnerschappen die de beste chemie bieden voor de komende maand. Lees hieronder hoe deze dierenriemactiviteit je in deze tijd zal beïnvloeden.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Kijk of er kwesties over je identiteit naar boven komen. Je hebt misschien je ego geïnvesteerd in bepaalde manieren om jezelf aan de wereld te presenteren en iemand die echt authentiek is, wil misschien met je praten. Beste overeenkomst: Het jarige Krab-teken zal op zoek zijn naar iemand zoals jij, vooral als je alleen maar op bezoek bent.

 • Stier april 20 - mei 20

  Het begroeten van de mensen die je ontmoet met een glimlach zal een heel eind komen, want iemand die een hekel heeft aan pestkoppen en kluizenaars zal proberen om je woonplaats opnieuw vorm te geven. Maak geen afspraken die je niet echt wilt nakomen. Beste match:Een schattige Maagd zal misschien een ongemakkelijke kennismaking hebben, maar al snel zul je beseffen dat jullie meer op elkaar lijken dan je aanvankelijk had gedacht.

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  Een kwestie van bezorgdheid over je bezittingen zou je een beetje onuitstaanbaar kunnen maken om bij in de buurt te zijn. Hebt u dat waardevolle stukje persoonlijke geschiedenis kunnen vinden waarnaar u op zoek was? Beste overeenkomst:Een drukke Waterman kan je woord voor woord bijpraten met leuke gesprekken. Kun je verder gaan dan alleen praten over

 • kreeft juni 22 - juli 22

  De zon in jouw teken is meer dan een signaal om nog een kaarsje op de verjaardagstaart te zetten. Een paar dagen na het eten van dat stuk verjaardagstaart kun je een grote deal sluiten in de onderhandeling om hogerop te komen in de wereld. Best match:Een knappe Schorpioen lijkt misschien buiten je bereik te liggen, maar een schattige Ram kan je aanzetten tot een wedstrijdje tussen die twee om jouw affectie.

 • Leeuw Juli 23 - 22 Augustus

  Fotografie en varen zijn twee hobby's aan het begin van de zomer die je veel plezier zullen opleveren en een excuus om samen te komen met iemand die je leuk vindt. De zon in Kreeft maakt je zo aantrekkelijk als je maar wilt zijn. Best match: Er gaat niets boven een Boogschutter-man om je een goed gevoel over jezelf te geven, om wie je bent als individu.

 • Maagd August 23 - September 22

  Jouw planning en vooruitziendheid zullen je populair maken bij een aantal vrienden en buren die weten dat je de juiste informatie hebt. Verdeel het aan degenen die goed voor je zijn geweest. Beste overeenkomst: De Stier is een minnaar met te veel talenten om voorbij te laten gaan. Dit is het moment om jezelf te laten gelden in de zoektocht naar wat je wilt.

 • Weegschaal September 23 - October 22

  De eisen van een grote carrièrestap plotseling op je afkomen. De sprong naar succes gaat ten koste van het achterlaten van een deel van de oude wereld die je gemaakt heeft tot wie je bent. Beste overeenkomst: Een andere Weegschaal zou je kunnen laten zien hoe leuk het is dat je tot nu toe voor anderen hebt gewerkt.

 • Schorpioen Oktober 23 - November 21

  Het krijgen van een volledig inzicht in wat je te wachten staat, zal je nog hongeriger maken voor de uitdaging die voor je ligt. Het spannende zit hem in de wetenschap dat je dit ook echt voor elkaar kunt krijgen. Beste match: Vissen-mannen staan er niet om bekend dat ze niet al te betrokken raken zonder dat er discrete stappen in de relatie zijn gepasseerd, dus jullie zomer kan langzaam beginnen en snel eindigen.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Je merkt misschien niet dat de dagen voorbij vliegen omdat je nachten op het punt staan om zo wild te worden. Als je op zoek bent naar een voorproefje van ongebreideld plezier, dan heb je het allemaal gevonden en meer. Dit is niet het moment om je in te houden of thuis te blijven. Best match: De energie van de dierenriem brengt je in contact met zowat elk teken. Terwijl een Leeuw je kan verblinden, zijn er elf andere tekens die op hun beurt wachten op jouw aandacht.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  De energie van de soulmate pulseert met een grote intensiteit. Als je single bent, is er een magnetische aantrekkingskracht op een mogelijke passiepartner. Kijk om het beste te halen uit iedereen die je ontmoet. Best match: Het tempo in de richting van relaties neemt toe en de soulmate-energie overstijgt specifieke dierenriemtekens. Degene tot wie je je aangetrokken voelt, is degene die de sterren naar je toe trekken.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  De zomerpret wordt misschien uitgesteld, want je moet aan het werk. Je hebt een goede indruk gemaakt op de mensen die het voor het zeggen hebben met je can-do houding, maar de Zon in Kreeft is tijd om het ook echt allemaal te doen. Best match: Tweelingen-mannen staan klaar om je last te verlichten en een Stier-man kan je een sluiproute op het werk laten zien om je vroeg uit het kantoor en later in zijn armen te krijgen.

 • Vissen februari 19 - 20 maart

  Het teken van de Krab geeft aan dat je artistieke bezigheden en tijd met kinderen je toch al drukke schema steeds meer verdringen. Plan vooruit om te voorkomen dat je op twee plaatsen tegelijk moet zijn. Beste overeenkomst: Tweelingen wordt gewoonlijk niet voorgesteld als een overeenkomst voor jou, maar de energie tussen zijn praten en jouw dromen zou een zomer van gepassioneerde uitwisselingen kunnen opleveren.

Zonvoorspellingen van 2010