Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zon in leeuw: laat je ego brullen

Terwijl de aarde rond de zon draait, lijkt het alsof de zon door de dierenriem beweegt. Elk teken van de dierenriem herbergt de zon gedurende een maand. Van 22 juli tot 23 augustus zal de zon in het teken van de dierenriem Leeuw staan. In die tijd zal zij invloed hebben op de dagelijkse gebeurtenissen die wij allen meemaken.

In de astrologie is de Zon de heerser over het menselijk ego. Waar deze zich in de dierenriem bevindt, kan je veel vertellen over de manier waarop mensen zich egocentrisch gedragen. Leeuw, het meest koninklijke teken in de dierenriem, is het teken in de astrologie waarover de Zon regeert. In de positieve zin is Leeuw een teken van leiderschap en toewijding aan iemands visie. In de negatieve zin is dit een teken van de dierenriem dat een en al drama is en te egocentrisch om kritiek te verdragen.

Zelfs als je niet onder het teken Leeuw bent geboren, zul je worden beïnvloed door het bezoek van de Zon daar. Je ego kan aan kracht en zelfvertrouwen winnen of het kan narcisme omarmen en anderen van je vervreemden als je geobsedeerd bent door je eigen verhaal zonder enig verband met de wereld om je heen of de mensen die erin leven. Lees de voorspelling van jouw teken hieronder om te zien hoe je het beste gebruik kunt maken van de energie van de Zon tijdens haar bezoek aan het teken van de Leeuw.

 • Ram Maart 21 - April 19

  De zonnige kant: De Zon in Leeuw kan je inspireren om je meest creatieve uitingen eruit te gieten en je getalenteerd te doen lijken. Creëer een nieuw project vanuit het niets en word een stralende ster in uw gekozen vakgebied. De schaduwzijde: Als je er uiteindelijk niet uitziet als een uitslover, ben je deze maand ongeschonden doorgekomen. Hou het voor jezelf tot het klaar is om aan de hele wereld te worden getoond.

 • Stier April 20 - Mei 20

  De zonnige kant:Je ziet er op je best uit en voelt je heel aantrekkelijk. De kans om grote dingen te bereiken wordt geholpen door het bezoek van de Zon aan Leeuw. Dring aan op het vestigen van uw naam en uw handel. De donkere kant: U zou verborgen kunnen zijn voor degenen met wie u het beste zou kunnen omgaan. Een obsessie voor werk of traditie houdt u weg van degenen die u op uw plaats zouden willen brengen.

 • Tweelingen mei 21 - 21 juni

  De zonnige kant:De tijd om ruzie te maken over plannen en uittekenen is allang voorbij. Het is tijd om vrede te sluiten en tot een getekende overeenkomst te komen. Zoek naar een snelle, aanvaardbare oplossing. De schaduwzijde: Uw pietluttige kant kan het hele kaartenhuis in elkaar doen storten. Sociaal en zakelijk Niet stevig gebouwde structuren in je leven kunnen instorten terwijl de Zon Leeuw bezoekt.

 • kreeft juni 22 - 22 juli

  De zonnige kant:De financiën gaan vooruit en je zelfvertrouwen krijgt een boost. Zoek naar een manier om wat u hebt verdiend uit te geven als een investering in uw veiligheid en geluk op lange termijn. De schaduwzijde: Er ontstaan uitgavenproblemen als u pronkt met uw rijkdom. Wees nederig en deel alle glorie die je krijgt met degenen die hebben geholpen om het mogelijk te maken.

 • Leeuw Juli 23 - 22 Augustus

  De zonnige kant:De zon in je sterrenbeeld betekent dat je verjaardag voor iedereen een geweldig moment zou moeten zijn om te vieren wat je voor hen betekent. Besteed niet zoveel tijd aan het plannen dat je niet stilstaat om van de gebeurtenis te genieten. De schaduwzijde: Als alles om jou draait, kan er een beetje vervreemding ontstaan wanneer je je realiseert wie er wel en wie er niet komt opdagen op je festiviteiten.

 • Maagd August 23 - September 22

  De zonnige zijde:De Zon verhuist volgende maand naar jouw sterrenbeeld, dus dit is een geweldige maand om persoonlijke verplichtingen af te ronden en de losse eindjes van verantwoordelijkheden aan elkaar te knopen. Bereid je nu voor op een groei-ervaring. De Donkere kant: Als je egoïsme je in de weg staat om problemen op te lossen, kunnen ze het komende jaar blijven aanslepen.

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  De zonnige kant:Jouw contacten en contacten zullen uitnodigingen voor leuke feestjes opleveren en je sociale horizon verbreden. Streef naar zo VIP als je kunt krijgen en je zult het krijgen. De schaduwzijde: Uw oppervlakkige aard kan naar boven borrelen als u probeert eraan te werken. Mensen kunnen nep herkennen en als u het niet echt kunt houden, zal iedereen u dat laten weten.

 • Schorpioen Oktober 23 - November 21

  De zonnige kant:Een sprong in uw carrièrestatus is op zijn plaats, nu een zomerkans aan sollicitanten en aspiranten voorbijgaat die op vakantie zijn. Je kunt een weekje vrij nemen in de winter als je eenmaal vooruit bent gekomen in de wereld. De schaduwzijde: Naarmate je hoger op de carrièreladder komt, kan het gebeuren dat je sommige mensen op een onbeleefde manier passeert. Ze zullen niet vergevingsgezind zijn, dus wees aardig.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  De zonnige kant:Een zomervakantie zou u een leuke tijd kunnen bezorgen en u in staat stellen om te zijn wie u bent, onbelemmerd door uw dagelijkse identiteit. Misschien leer je jezelf zelfs beter kennen. De schaduwzijde: Je zou het moeilijk kunnen hebben om indruk te maken op een vreemde en overdrijven wie je bent of wat je de wereld te bieden hebt. Pas op dat u niet iemand misleidt.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  De zonnige kant: U zult in staat zijn om te profiteren van wat inside informatie om dicht bij de juiste mensen te komen op het werk of in een carrière die vol zit met mensen die doen wat u doet. De schaduwzijde: Uw wellustige verlangens kunnen de overhand nemen en een passie die uw tijd opslokt en uw energie afvoert kan worden aangewakkerd door het bezoek van de vurige Zon aan de koppige en geconcentreerde Leeuw.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  De zonnige kant: Het vieren van de prestaties van een partner zal je het gevoel geven dat je verbonden bent met een echte prestatie. Je steun wordt beloond omdat je iemand hebt geholpen die de wereld een betere plek heeft gemaakt. De schaduwzijde: De aandacht die je partner krijgt, geeft je het verkeerde gevoel en je doet een poging om gezien, gehoord of opgemerkt te worden. Wees voorzichtig met het volgen van wilde impulsen.

 • Vissen Februari 19 - Maart 20

  De positieve kant: Uw energieniveau is enorm en u kunt een aantal dingen doen die u al een tijd niet hebt afgehandeld. Het opruimen van uw bureau en het schoonmaken van uw auto zouden bovenaan de lijst moeten staan. De schaduwzijde: Als u op nieuwe en inventieve manieren gaat uitstellen, gaat dat ten koste van uw ontwikkeling. Een afhankelijke relatie zal het grootste deel van uw tijd in beslag nemen als u niet oppast.

Inspiratie vinden in de Zon

Houd in gedachten dat de Zon u kan inspireren met het licht van nieuwsgierigheid en de warmte van leren. De dingen die je het liefst wilt in het leven lijken misschien het moeilijkst te verkrijgen, maar de Leeuw is een teken dat je inspireert om op je eigen manier te brullen om te krijgen wat je wilt.

Zonvoorspellingen van 2010