Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zon in steenbok: maak je goede voornemens klaar

Als de Zon door elk teken van de dierenriem beweegt, worden we allemaal beïnvloed in aspecten van ons leven. Het dierenriemteken waar de Zon doorheen beweegt wordt geactiveerd tijdens het bezoek en deze afgifte van energie wordt anders geabsorbeerd afhankelijk van je geboorteteken.

Kapril is het dierenriemteken van status, positie, invloed en het begrijpen van de grenzen van je positie in het leven. De Zon is de heerser van het menselijk ego. Het oude festival van Saturnalia vond plaats toen de Zon de Steenbok binnenging. Saturnalia was een festival dat sociale status vierde door een spel van rolwisseling te spelen, waarbij Romeinse slaven "meesters voor een dag" werden tijdens een banket waar hun meesters hen zouden bedienen. Het festival bracht deze bespotting van de sociale orde in evenwicht met een traditie van het geven van geschenken die de ware sociale status van de gevers en de ontvangers bevestigde. Een eenvoudige analyse hiervan toont aan dat de invloed van Steenbok - die geregeerd wordt door de planeet Saturnus - niet duidelijker kon zijn, zelfs niet in de oudheid. En net zoals het de Romeinse burgerij beïnvloedde, kunt u tijdens de hectiek van het winkelen voor de feestdagen een ogenblik stilstaan en opmerken dat de wens om iemands sociale klasse te weerspiegelen aan de basis ligt van bijna elke vakantieaankoop.

Na de feestdagen duurt Steenbok drie weken tot in het nieuwe jaar, wat nogmaals de neiging van dit dierenriemteken onderstreept om te heersen over alle dingen van officiële aard. Twaalf maanden lang schrijven we het numerieke jaar dat tijdens Steenbok is vastgesteld - dat is een blijvend voorbeeld van hoe het teken van de Geit graag invloed ziet groeien en in stand wordt gehouden.

De intrede van de zon in Steenbok wordt gemarkeerd door de Winterzonnewende, het punt waarop onze gloeiende ster op zijn meest zuidelijke punt staat ten opzichte van de evenaar van de aarde. Dit jaar is het vindt plaats om 9:47 AM Pacific Time op de ochtend van maandag, 21 december. Hij vertrekt naar dierenriem Waterman op de avond van 19 januari 2010. Zoek in die tijd naar een herbevestiging van je sociale status. Bovendien komt uw behoefte aan een minnaar die uw aspiraties in het leven weerspiegelt op de voorgrond van uw partnerschap activiteit. Ondertussen staat Steenbok toe dat uw ware carrièrewensen zich manifesteren op manieren die u inspireren om vooruit te gaan - de traditie van het maken van nieuwjaarsresoluties is op zichzelf een bevestiging van de Steenbok energie die bevestigt wat mogelijk is in de huidige sociale structuur.

Lees hieronder voor de kansen op liefde en succes voor jouw sterrenbeeld in de 32 dagen van de zuidelijkste reis van de zon.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Het streven naar macht zal de komende vier weken domineren. Liefde: Een romance op het werk kan de gemoederen verhitten of je motiveren om op zoek te gaan naar nieuw werk. Carrière: Langetermijndoelen worden bereikt met enkele recente meetbare vorderingen. Status: Uw zoektocht van de afgelopen zes maanden laat u in een nieuw licht opvallen.

 • Stier april 20 - mei 20

  Een uitstapje zal u in een gedenkwaardige, romantische ontmoeting brengen. Liefde:Iemand die eerst onaantrekkelijk leek, zal er plots onweerstaanbaar uitzien. Carrière:Je opleiding komt goed van pas. Status: Een hernieuwd optimisme over de toekomst doet u opklimmen in de sociale strata.

 • Tweelingen mei 21 - 21 juni

  Kapril zet u in de rij om te profiteren van een investeerder of een romantische aanbidder Liefde:Wat van binnen warm wordt, blijft warm. Carrière: De kans op een promotie is groot als u een goede indruk maakt in het begin van het nieuwe jaar. Status:Het meeliften op anderen brengt u op feestjes en bijeenkomsten waar u alleen nooit zou kunnen komen.

 • kreeft juni 22 - juli 22

  Uw geliefde of beste vriend heeft een route die u veel succes brengt. Liefde:Je zult moeten dansen met degene die je heeft gebracht. Carrière:Het licht aan het eind van de tunnel is een droombaan. Het is misschien nog mijlenver weg, maar het is in zicht. Status: Geniet ervan de speciale gast van de eregast te zijn.

 • Leeuw Juli 23 - Augustus 22

  Het gestage tempo zal de race van het nieuwe jaar winnen. Liefde: Als je aandacht hebt geschonken aan de signalen die hij afgeeft, zal er geen probleem zijn. Carrière: Vooruitgang en een vakantiebonus zijn waarschijnlijk. Status: Je weet precies wat je hebt verdiend en je zult het begin januari ontvangen.

 • Maagd August 23 - September 22

  De poëzie en inspiratie van een romantische tijd van het jaar zorgt voor een lichte en vrije vier weken. Liefde: Je compatibiliteit met een geliefde geeft je het gevoel dat jullie twee samensmelten in één bewustzijn. Carrière: U boekt creatieve vooruitgang die uw langetermijndoelen ten goede zal komen. Status:Je bezorgdheid over de pikorde gaat verloren in een waas van liefdesgeluk.

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  De activiteit rond het huis zal intens zijn. Liefde:Een knus festijn zal op zijn plaats zijn, want jullie kunnen geen genoeg van elkaar krijgen. Carrière: Het bijhouden van een enkele baan tegelijk maakt indruk op iedereen. Status: Verwacht een schokkende onthulling over hoeveel mensen tegen je opkijken.

 • Scorpio October 23 - November 21

  Prepareer je voor nieuws over kansen; je bent hongerig naar een kans om jezelf te bewijzen terwijl de Zon in Steenbok staat. Liefde: Zal een nieuwe partner zijn wat de dokter voorschrijft? Carrière: Uw meesterschap over de informatiestroom opent deuren. Status: Mensen zullen op jou vertrouwen om de richting aan te geven waar de mode en trends naartoe gaan.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Je zult je de komende vier weken obsessief bezighouden met de mensen die zich net zo voelen als jij. Liefde: Lichamelijke aantrekkingskracht komt op de achtergrond te staan ten opzichte van hoge normen. Carrière: U zult iets zoeken dat meer in overeenstemming is met hoe u zich voelt en de wereld ziet dan een gewone weg naar succes. Status:Je kunt een paar volgelingen vergaren met je nieuwe overtuigingen.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Je reputatie staat op het spel en dat is de manier waarop je het graag hebt. Liefde:Je bent in een gevende bui en daarvoor ontvang je meer van je partner. Carrière: Wat een ferme handdruk niet bereikt, doet het geven van je woord wel. Status: Je weet waar je aan toe bent ... en dat is misschien wat je dwars zit.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Het jaar afsluiten kan drie weken langer duren - gelukkig duurt Steenbok tot en met 19 januari. Liefde:Je gelukzalige toestand zal een partner met weinig onderhoud aantrekken Carrière:Overtuig je baas ervan dat je je beter kunt verslapen dan je op je werk verslapen. Status: Je zult geen aandacht besteden aan deze oppervlakkige klassenstructuur.

 • Vissen Februari 19 - Maart 20

  In het midden van de menigte terechtkomen, vier weken lang feestvieren kan geen slechte zaak zijn. Liefde: U gaat liever uit dan dat u binnen blijft. Carrière: De eer opstrijken voor uw deel van een project zal uw collega's vertrouwen in u doen krijgen. Status: Al die aandacht levert je meer feestuitnodigingen op dan je kunt tellen.

Zonvoorspellingen van 2009