Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zon in weegschaal: bereid je partner voor!

Tweemaal per jaar staat de zon op één lijn met de evenaar, wat het begin van de lente of het begin van de herfst aangeeft. In het laatste geval geeft dit ook aan dat de zon het dierenriemteken Weegschaal bezoekt. Dit is het dierenriemteken van partnerschappen. Terwijl de Zon Weegschaal bezoekt, wordt de manier waarop u uzelf ziet vooral weerspiegeld in de mensen met wie u zich identificeert.

Alle partnerschapskwesties komen in deze maand niet aan de orde, maar de nadruk ligt er wel op. De vruchten zijn rijp om geplukt te worden als je de kans grijpt om je naaste relatie volledig te onderzoeken en te ervaren.

Op het noordelijk halfrond vindt de Herfst-equinox (of september-equinox) dit jaar plaats op de middag van 22 september. De zon blijft in Weegschaal tot in de kleine uurtjes van 23 oktober. Dit is een unieke tijd in die zin dat het bezoek van de Zon aan Weegschaal je relatiestatus onderstreept. Lees hieronder hoe de één-op-één tijd zal verlopen.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Deze maand laat een vergrootglas op je relatie verschijnen. Als je geliefde alleen wordt gewaardeerd om zijn uiterlijk of zijn klusjesmanstalenten, zal hij waarschijnlijk in opstand komen en eisen dat je een kant van hem omarmt die je hebt genegeerd of op een andere manier hebt tweelingenmaliseerd.

  Jouw partnerschapsimpuls:Als de liefde en het respect er allemaal zijn, is dit een maand waarin hij op zijn vurigst en aanhankelijkst zal zijn.

 • Stier April 20 - Mei 20

  Structuur en orde zijn de kwesties in uw leven als het bezoek van de Zon aan Weegschaal het deel van u naar boven brengt dat niet kan omgaan met losse eindjes of onuitgesproken afspraken. U zult het grootste deel van deze

  Jouw partnerpols: Als de details in je liefdesrelatie al zijn uitgewerkt, zou dit een vredige maand moeten zijn waarin jullie samen genoeg doen.

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  Verrukkelijke romantische escapades domineren je dagen terwijl de Zon in Weegschaal staat. Er zijn veel kansen voor passie om zich te manifesteren en een echt gevoel van verbondenheid met degene van wie u houdt is duidelijk, en iedereen in uw wereld kan het opmerken. U bent geïnspireerd.

  Uw Partnerschapsimpuls: Er kan enige aarzeling van zijn kant zijn om genegenheid te tonen, maar hij is compleet met u.

 • kreeft juni 22 - juli 22

  Huisverbouwingszaken domineren uw dagen terwijl de Zon Weegschaal bezoekt. Je persoonlijke ruimte wordt een obsessie; jouw kleine hoekje van de wereld is het centrum van het universum. Kwesties van identiteit en veiligheid kunnen uw besluitvormingsproces vertroebelen.

  Uw Partnerschapsimpuls: Hij zal zijn best doen om u te helpen, maar kies zijn taken zorgvuldig uit om ervoor te zorgen dat hij niet in de weg loopt.

 • Leeuw Juli 23 - 22 Augustus

  Dit wordt een maand van korte uitstapjes die bedoeld zijn om de goedkeuring van een kleine maar invloedrijke groep mensen te winnen. Het resultaat van uw inspanningen zal snel voelbaar zijn nadat de Zon Weegschaal verlaat. Om de beste indruk te maken, moet u zich inspannen om aanwezig te zijn in plaats van ingestudeerd.

  Uw Partnerschapsimpuls:Hij stelt zich misschien kandidaat voor een lokale functie of probeert een populariteitswedstrijd te winnen. Glimlach en wees behulpzaam.

 • Maagd August 23 - September 22

  Terwijl de Zon in Weegschaal u zult de dingen die u dierbaar zijn ernstig op de proef stellen. Iemand probeert je te verleiden of op een andere manier je besluitvormingsproces te beïnvloeden. Het is niet omdat deze persoon overtuigend is, dat deze persoon gelijk heeft. De dagen en nachten dat de Zon door Weegschaal beweegt dwingen hem om ongemakkelijke waarheden onder ogen te zien. Moedig hem aan om rust te vinden.

 • Weegschaal September 23 - October 22

  Als er ooit een tijd was om je prestaties te laten zien, dan is het wel nu de Zon in jouw teken staat. De behoefte om de wereld te laten weten wat je hebt bereikt, kan je rond je verjaardag in beslag nemen. Schreeuw en gil niet. Hang een aantrekkelijk uithangbord op en laat mensen u op hun eigen tijd vinden.

  Uw Partnerschapsimpuls:Hij zou op u kunnen vertrouwen voor een motie van vertrouwen terwijl hij zich lijkt af te vragen of u wel echt een plaats in uw hart voor hem hebt.

 • Scorpio October 23 - November 21

  U zou lichtelijk geobsedeerd kunnen raken door een nieuwe manier om naar de wereld te kijken. De mogelijkheden om jezelf opnieuw uit te vinden zijn verleidelijk. Je kunt een heleboel dingen wegstrepen, maar zorg ervoor dat je integriteit en toewijding aan de waarheid niet het slachtoffer worden. Laat uw recht om moeilijke vragen te stellen gelden.

  Uw Partnerschapsimpuls:Zijn hobby's kunnen zo boeiend zijn dat u er misschien op moet aandringen dat hij u mee uit neemt of u op zijn minst in de ogen kijkt terwijl u samen een maaltijd deelt.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  De opwindende tijd die u doormaakt zou wel eens kunnen komen doordat u deel uitmaakt van iets dat zo veel groter is dan uzelf. Of het nu Als hij een winnend team aanmoedigt of vrijwilligerswerk doet voor een groep die een verschil maakt, betekent het bezoek van de zon aan Weegschaal een vreugdevol hoogtepunt voor u.

  Uw Partnerschapsimpuls:Hij wil misschien opgemerkt worden en streeft populariteit na met een strategie waarbij hij mensen shockeert met zijn gedrag. Blijf een meter of twee achter als hij regelmatig buitensporig wordt.

 • Kapendoorn December 22 - 19 januari

  Er was ooit een noodzaak om je op je carrière te richten ten koste van je relatie en een reden om je op je relatie te richten terwijl je tijd vrijmaakte van je carrière. Maar nu staan de twee op gespannen voet met elkaar en eisen ze uw aandacht op. Zal uw evenwichtsoefening nog een keer lukken tijdens deze vier korte weken?

  Uw partnerschapsimpuls: De eisen die hij stelt zijn luid en duidelijk. Misschien moet je wel aan zijn arm opdraven bij bepaalde gelegenheden waar je ooit per se nooit in de buurt zou komen.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Terwijl de zon Weegschaal bezoekt, zou je wel eens op zoek kunnen gaan naar iets exotisch om je leven wat meer pit te geven. Hoewel wereldreizen geweldig zouden zijn, zal de kans zich aandienen om eindelijk voor eens en voor altijd een nieuw computerprogramma te leren of een bijzonder uitdagende les onder de knie te krijgen.

  Uw Partnerschapsimpuls: Hij verveelt zich; meer verveeld dan gewoonlijk. Besteed niet al uw tijd aan het vermaken van hem, maar zoek wel iets waarmee hij zichzelf kan vermaken en wijs hem in die richting.

 • Vissen februari 19 - 20 maart

  Dit wordt een gevoelige maand voor u, want hoe onafhankelijk u zichzelf ook vindt, de omstandigheden hebben u overgeleverd aan de genade van iemand die niet zo onder de indruk van je is. Vermijd confrontaties ten koste van alles en doe net zo lang mee totdat je geen verantwoording meer hoeft af te leggen aan deze vreselijke autoriteitsfiguur.

  Jouw Partnerschapsimpuls: Verwacht bloemen en romantiek, want hij is meer dan ooit geïnspireerd om samen met jou aan de slag te gaan of hoe jullie het ook noemen als jullie met elkaar doen wat jullie doen.

Zonvoorspellingen 2009