Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zon in schorpioen: serieus worden over de liefde

De zon beweegt in een constant tempo door de dierenriem en verblijft ongeveer een maand in elk van de twaalf tekens. Wanneer de zon terugkeert naar de plaats waar hij stond op je geboortedatum, heet dat je verjaardag. Maar de zon hoeft niet in je dierenriemteken te staan om de loop van de gebeurtenissen in je leven hier op aarde te beïnvloeden.

Als de zon vanaf 23 oktober Schorpioen bezoekt, voelen alle tekens de intensiteit en toewijding die de Schorpioen belichaamt. De zon regeert over het menselijke ego en wanneer Schorpioen erbij betrokken is, vindt er een strijd plaats. Het conflict gaat in wezen over de rol die loyaliteit speelt in de strijd tussen onze persoonlijke belangen en de belangen van degenen aan wie we ons eerder verbonden hadden.

Elk jaar duiken deze kwesties op wanneer de zon Schorpioen bezoekt. Elk jaar zijn er subtiele verschillen in de schorpioenische spanning, afhankelijk van de locatie van de twee planeten die medeheersers zijn in dit teken: Mars en Pluto. Als de zon dit jaar op bezoek komt, staat Mars in Leeuw en Pluto in Steenbok. Het maakt niet uit wat je sterrenbeeld is, het bezoek van de zon aan Schorpioen zal een transformerend effect hebben op de manier waarop je tegen liefde en verbintenis aankijkt voordat hij op 21 november weer vertrekt.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Je interesse in een echt romantische situatie neemt toe als de zon in Schorpioen staat. Carrièrezaken vullen je gedrevenheid eind oktober aan, waardoor je een doel hebt om vast te stellen wat haalbaar. De spanning tussen liefde en carrière kan ervoor zorgen dat je partner denkt dat je er alleen voor de fysieke passie bent. U zult gedwongen zijn een gebaar te maken dat laat zien dat u echt een hart heeft.

 • Stier April 20 - Mei 20

  De spanning in uw liefdesrelatie groeit als problemen in de buurt leiden tot meer ruzies dan u lief is. De verleiding om op een nieuwe reis te gaan zou uw fantasieën kunnen overheersen als u nog geen diepe verbintenis bent aangegaan. Als de basis van de relatie sterk is, vormen u en uw geliefde een team om veel problemen in de buitenwereld op te lossen.

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  Als een relatie op een kruispunt staat, is het bezoek van de zon aan Schorpioen dit jaar een uitstekend moment om advies te vragen. Uitpraten kan hetgene zijn dat uw liefdesverbintenis weer op de rails zet. Als u op zoek bent naar liefde, is de telefoon uw vriend. Door met een man te babbelen in plaats van zware afspraakjes te maken, kunnen jullie elkaar diepgaand leren kennen voordat de fysieke passie alles ingewikkelder maakt.

 • kreeft juni 22 - juli 22

  Je gevoelens over wat partnerschap voor jou kan betekenen, ondergaan een diepe, langdurige transformatie. Terwijl de zon dit jaar Schorpioen bezoekt, zul je een voorproefje krijgen van hoe het is om een partner te hebben die de wereld ziet zoals jij doen. Misschien heb je je aangetrokken tot mannen met tegenstrijdige standpunten. Maar dat is verleden tijd nu u wakker begint te worden voor het idee dat u een aangename samenwerking kunt volhouden.

 • Leeuw Juli 23 - Augustus 22

  Uw verlangen naar krediet maakt het bezoek van de zon aan Schorpioen gespannen. U wordt gevraagd geduldig te zijn, maar u hebt behoefte aan zichtbaarheid en bevestiging. Een persoon wil u helpen uw doel te bereiken, maar zijn prijs van loyaliteit en toewijding zou u kunnen overkomen als een verliezend koopje. Wat je zult merken is dat de definitie van toewijding verschilt onder mannen en dat je er bij elke gelegenheid mee moet instemmen.

 • Maagd August 23 - September 22

  Het najagen van plezier zal je tijd domineren terwijl de zon Schorpioen bezoekt. Dit kan een maand worden van heerlijke experimenten met partnermogelijkheden. Maar net als bij het eten van te veel snoep met Halloween, kun je ook van te veel van het goede buikpijn krijgen. De passie van de Schorpioen heeft de neiging om te blijven hangen, dus zorg ervoor dat je verbintenissen met één gelukkige man zijn.

 • Weegschaal September 23 - October 22

  Nu je onlangs jarig bent geweest en de feestdagen voor de deur staan, is het bezoek van de zon aan de Schorpioen meestal de kans om even op adem te komen tussen het socializen door. Maar dat is dit jaar niet het geval. Er zijn mogelijkheden voor een grote vooruitgang van uw professionele doelen. Een populariteitswedstrijd ligt voor het grijpen, dus breng uw

 • Scorpio October 23 - November 21

  Gelukkige verjaardag! De kans is groot dat er dingen in de openbaarheid komen die je liever geheim houdt. Hoe gespannen dit je ook doet voelen, begrijp het verschil tussen logica en emotie en realiseer je dat wat voor jou een big deal is, voor andere mensen misschien niet zoveel betekent. Terwijl de zon in jouw sterrenbeeld staat, heb je de kans om het verhaal van wat er onder je vrienden en kennissen is gebeurd te sturen.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Passie voor een nieuwe discipline zal het bezoek van de zon aan Schorpioen voorbij zien razen. Je hebt zoveel aan je hoofd en zoveel te doen dat er een hele wereld voor je open is gegaan. Er is een mogelijke liefdesinteresse die uw opwinding over dit nieuwe studiegebied deelt. Bestudeer wat deze persoon zegt en doet en vermijd het aangaan van financiële verplichtingen of het samenvoegen van fondsen totdat een solide verhaal is bewezen.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Een waardering voor het regelen van zaken en het nieuwe, intense schema dat je moet volgen - dit alles leidt ertoe dat je het bezoek van de zon aan Schorpioen misschien over het hoofd ziet. Er zijn een paar gebeurtenissen tijdens deze vier weken waar het socialiseren je in contact brengt met iemand die zou kunnen lijken op het begin van een dating mogelijkheid, maar alleenstaande Steenbokken zijn te

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Liefde en spel staan op de eerste plaats bij de Watermannen. Hoe ouder je bent, hoe meer je beseft dat het misschien tijd is om alles op zijn beloop te laten. Een beetje flirten is ofwel een ergernis ofwel een serieuze eerste stap in de richting van monogamie. Terwijl de zon in Schorpioen staat, wordt u een beetje zwart-wit in uw veronderstellingen over relaties. Probeer het grijze gebied te vinden tussen toegeven en verder gaan. Er wacht een speciaal iemand op je.

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Een kakofonie van prikkels neemt je aandacht weg van één persoon die een serieuze en veilige liefdespartner zou kunnen zijn. Probeer door het lawaai heen te luisteren en door de mist heen te kijken. Veel mensen zouden alle kansen die je voor je hebt zien als spannende nieuwe mogelijkheden, maar hoe langer ze je van de liefde afhouden, hoe meer je ze zult zien als lasten. Op één plek blijven staan en geduldig wachten zou liefdesenergie teweeg kunnen brengen terwijl de zon in Schorpioen staat.

Zonvoorspellingen van 2009