Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zon in boogschutter: zoek en vind avontuur

De zon reist in de loop van het jaar door elk teken van de dierenriem, maar zelfs die heldere, brandende ster moet wat energie sparen voor zijn bezoek aan Sagittarius. Dit is het dierenriemteken van avontuur, optimisme en het zoeken naar voldoening. Hoewel Boogschutters zelf een avontuurlijk stelletje zijn, verlangt elk teken van de dierenriem een beetje meer naar vervulling wanneer de zon zijn weg baant door het teken van de pijl van de sater. De behoefte aan een beetje opwinding manifesteert zich echter anders in elk teken, dus de ene persoon zou niet kiezen voor een wilde rit door de stroomversnellingen voor iemand van een ander dierenriemteken die wil zien hoe diep een liefdesrelatie kan worden genomen.

De pulserende behoefte om op zoek te gaan naar datgene wat je het liefste wilt, begint nadat de Zon op 22 november het teken Boogschutter binnenkomt en zou, in verschillende mate van intensiteit, tot 21 december moeten duren. Elk teken voelt het, dus kijk wat er op je pad komt. De Zon regeert onze ego-energie en de invloed van Boogschutter zal ieders zelfvertrouwen zodanig doen toenemen dat we allemaal, op onze eigen manier, onze voet op nieuw en opwindend terrein zetten.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Het buitenleven mag dan afgekoeld zijn, maar er is geen reden waarom je geen jas kunt aantrekken en de laatste grote wandeltocht van de herfst niet kunt ondernemen voordat de broze bries van de oude man winter je voor is. Mars, je heersende planeet, staat tot 7 december in Boogschutter, dus maak je wandeling voor die tijd, en na die datum kun je knusjes gaan zitten met je nieuwe wandelmaatje en wat warme appelcider. Bel nu een astroloog voor een meer gepersonaliseerde voorspelling!

 • Stier April 20 - Mei 20

  De kilte in de lucht komt niet in de buurt van je slaapkamer. Je bent te lang een behoeftige Stier geweest en het bezoek van de Zon aan Boogschutter brengt een behoefte aan fysieke bevrediging naar boven waardoor je man je zal verwarren met een tijger. Als je jezelf spaart voor later, blijf dan op de bank en vermijd de verleiding. Je heersende planeet Venus staat in sexy Schorpioen, wat de high road er niet makkelijker op maakt. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  De liefde is een sprong van een duikplank in het onbekende. Je knieën kunnen kloppen als je op weg bent naar een verbintenis. Uw geduld kan op de proef worden gesteld door een onbetrouwbare partner die zijn deel van de sprong uit de weg gaat. Uw Mercurius heerser houdt van het verzamelen van informatie, maar het is retrograde na 7 december, dus hem vast door 30 november, terwijl Mercurius en de Zon delen Boogschutter. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • kreeft juni 22 - juli 22

  Het wilde teken Boogschutter inspireert je liefde voor op tijd zijn en je aan schema's houden. Hoewel dat misschien tegenstrijdig lijkt, slaag je er toch in om veel avontuur in te bouwen door te weten wanneer je naar het volgende leuke optreden moet gaan. Als je single bent, zullen dit een paar leuke weken worden waarin je jongleert met de aandacht van vele achtervolgers. Toegewijde krabben zullen nieuwe pieken van passie zien wanneer jullie maanheerser Boogschutter bezoekt van 4 tot 6 december voor de Nieuwe Maan. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Leeuw 23 juli - 22 augustus

  Een mooie herinnering kan een leven lang meegaan. De Leeuw brult wanneer de Zonheerser van dit teken wordt bevrijd in Boogschutter. Het motto voor elke Leeuw gedurende de komende vier weken is: Stop met dromen en begin met zijn. Verlangen is slechts de helft van het spel voor jou, want de behoefte om te bezitten en te volbrengen drijft je vol overgave naar je doelen. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Maagd August 23 - September 22

  Je onzekerheden kunnen sneller de kop opsteken dan je diepste verlangens. Als je alles eruit laat, voel je je in het begin kwetsbaar terwijl de Zon de komende vier weken in Boogschutter staat. Zodra uw Mercurius heerser is in Steenbok (na 30 november), voor te bereiden op een week van blazing paden in de richting van wat je altijd al wilde je zou kunnen hebben. Wanneer Mercurius retrograde draait na 7 december, zal een explosie uit het verleden u inspireren om vast te houden aan alles wat je hebt verdiend. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  Je heersende planeet, Venus, was deze herfst zo lang retrograde dat het bezoek van de Zon aan Boogschutter het innerlijke beest alleen maar meer lijkt te ontketenen. Misschien wil je een geliefde voorzichtig voorbereiden op de tsunami van passie die op je wacht. De kans is groot dat je tussen de lakens geen vakantieinkopen gaat doen. In feite, gebruik de Thanksgiving vakantie als een kans om contact te maken met iedereen, want de latere drie weken van Boogschutter zal je vierkant in de armen van een aangename partner plaatsen. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Schorpioen 23 oktober - 21 november

  Je verplichtingen worden concreter terwijl de Zon Boogschutter bezoekt, als kom je er precies achter met wie je dezelfde overtuigingen en benaderingen van het leven deelt. Uw Mars heerser onderstreept de veronderstelling dat een zielsverwantschap mogelijk is. Na 7 december, met de rode planeet in Steenbok, voelt u zich feestelijk genoeg om wat goede moed te verspreiden naar diegenen die u het waard acht. Omarm een vergevingsgezinde stemming en laat iemand die je verjaardag is vergeten terug in je kring. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Gelukkige verjaardag, of zoals astrologen zeggen: Gelukkige zonne-terugkeer! Je feestelijkheden zullen in evenwicht worden gehouden door een voortdurende spanning met betrekking tot je woonsituatie. Je heersende planeet, Jupiter, staat nog steeds in Vissen en wil er net zo graag uit als jij om huiselijke problemen op te lossen. Je zult in ieder geval kunnen putten uit de wortels van wie je bent en waar je vandaan komt om van dingen te genieten. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Boogschutter is de tijd van het jaar waarin alle Steenbokken te vinden zijn die de zaken afronden voor je verjaardagsmaand. De chaos van de feestdagen zal je dit jaar niet veel deren, want er vindt een grote persoonlijke transformatie plaats. Je kunt misschien aan de saaie tijden ontsnappen door anderen te laten weten welke veranderingen je ondergaat. Je Saturnus heerser staat in Weegschaal, een positie die je naaste relaties helpt. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Het vinden van de juiste toon om je ongenoegen te uiten zal gemakkelijk zijn terwijl de Zon een bezoek brengt aan Boogschutter. Je hebt een brede aantrekkingskracht op dit moment en met Saturnus, de oude heerser van de Waterman, die Weegschaal bezoekt, het teken van partnerschappen, kijk uit naar een mogelijke soulmate aantrekkingskracht om je dieper in de menigte te trekken. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

 • Vissen februari 19 - 20 maart

  Terwijl het jaar afloopt en anderen uitrusten voor een lange winterslaap, zwemmen de Vissen in een gestaag tempo door. Het bezoek van de Zon aan Boogschutter geeft je een voorsprong om opgemerkt te worden door degenen met wie je een carrièrepad deelt. Doorgroeimogelijkheden die voor anderen saai werk lijken, kunnen uw passie worden. Het vermijden van de echte wereld werkt voor een keer in je voordeel, want je zult indruk maken op je baas, leraar of andere autoriteitsfiguur met je toewijding aan de taken die voor handen zijn. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Zonvoorspellingen van 2010