Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zon in waterman: leven op het randje

De reis van de zon door de dierenriem is consistent genoeg om iets meer dan vier weken te wijden aan het bezoeken van elk teken, de een na de ander, jaar in, jaar uit. Het centrum van het zonnestelsel zal dit jaar van de avond van 19 januari tot de ochtend van 18 februari door het dierenriemteken Waterman bewegen.

De zon heerst over het menselijke ego en de plaats van de zon aan de hemel op het moment van onze geboorte bepaalt onze innerlijke samenstelling. Waterman is het dierenriemteken van het verenigen van mensen en het omarmen van een "leven en laten leven"-ideologie die een gemeenschappelijke band tussen iedereen zoekt. Waterman beloont onze samenwerking zonder te letten op je afkomst of status. Waterman beloont excentriciteiten door vrijheid te eisen - het bezoek van de zon aan Waterman is de tijd van het jaar waarin we in contact komen met onze vreemdste kantjes, omdat dit sterrenbeeld diversiteit waardeert.

Terwijl de zon in Waterman staat, zul je het gevoel hebben dat je een randje aan je persoonlijkheid hebt. Ook in uw dagelijkse activiteiten zult u de grenzen opzoeken. Soms maakt dit je aantrekkelijker. Lees de voorspelling van jouw sterrenbeeld hieronder om te weten te komen waar jij je grenzen kunt verleggen en nog steeds geaccepteerd wordt en wat voor soort man jouw opkomende scherpte het meest zal accepteren.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Jij zult zo populair worden als je maar kunt terwijl de zon in Waterman staat, dus maak het beste van je tijd in de schijnwerpers. Verkenningstocht:Een sexy karaoke-optreden kan je veel aandacht opleveren. Doelwit verovering: Verveelde zakenman of de leuke jongen bij de

 • Stier april 20 - mei 20

  In plaats van nog langer naar een soulmate te zoeken, gebruik je het bezoek van de zon aan Waterman om een carrièresprong te maken. Probeer de kantoorpolitiek een duwtje in de rug te geven voor een maximaal effect. Edge to Explore: De verslapping van een collega kan worden uitgebuit als je een meedogenloze carrièremaker bent. Doel verovering: De computerman weet meer over uw kantoorrivalen en kan ook nog eens goed zoenen.

 • Tweelingen mei 21 - 21 juni

  Je beste kans op liefde ligt in het benadrukken van je wortels. Benadruk de kern van je uiterlijk en persoonlijkheid om een man aan te trekken onder wiens "type" je valt. Edge to explore: Kun je een sexy stereotype in stand houden zonder negatieve stereotypen te stimuleren? Doelwit verovering: Een man die al weet wat hij leuk vindt.

 • Kanselier juni 22 - 22 juli

  Passie delen zal het holst van de winter opwarmen tot een levendige maand van stoeipartijen en frivoliteit. Uw gewaagde gedrag wordt beloond met ongedwongen plezier, maar verlangt u naar iets diepers? Edge to Explore: Kun je elke avond naar een feestje terwijl de Zon in Waterman staat? U kunt gemakkelijk de uitnodigingen vinden. Doelwit verovering: Een man met een eigen huis en een voorliefde voor laat opblijven.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Waterman brengt je altijd een partnerschap van topniveau. Verleg je grenzen en haal dit jaar iets meer uit hem, misschien iets met een leuke bijklank. Edge to Explore:Heeft hij een fantasie die je kunt bevredigen en die je zal verrassen en hem tegelijkertijd verzadigen? Doelverovering: Het is tijd voor Mister wishy washy om zijn intenties op te schonen.

 • Maagd August 23 - September 22

  Mannen en liefde moeten misschien even op een laag pitje omdat je de Aquarius-periode gebruikt om naar de rand van de technologie te gaan. Internettechnieken die je in februari leert, zullen over een paar maanden voor liefde zorgen. Edge to Explore: Sociale netwerken brengen de mannen naar voren die u deze zomer wilt leren kennen. Doelwit verovering: Een man die begrijpt dat het grotere plaatje uit kleine details bestaat.

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  Romance warmt op en je kunt de Waterman-rand verleggen door een paar dagen afwezig te zijn, zodat je significante andere absoluut naar je verlangt. Edge to Explore:Als afwezigheid het hart doet smachten, stel je dan eens voor wat het zal doen met de rest van zijn lichaam! Doelwit verovering: Iemand met wie je al een tijdje uitgaat zal het doelwit bij uitstek zijn om serieuzer te worden en de relatie naar een nieuw niveau te tillen.

 • Scorpio October 23 - November 21

  Heb je het huis al zo opgeknapt dat je de inrichting een uitwas van je persoonlijkheid kunt noemen? Zo ja, zoek dan de grenzen van het interieur op en nodig een vriend uit. Edge to Explore: Zal het verven van je haar in een schokkende kleur het signaal afgeven dat wanneer je wild wordt, het menens is? Doelwit: Die kwajongen zonder dagtaak is misschien wel een moederskindje in hart en nieren dat op zoek is naar een meisje dat het haar komt knippen.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Het maken van online vrienden en connecties zal je een opwindend resultaat opleveren: een mogelijke soulmate houdt van de manier waarop je flirt. Hard to get spelen zal je helpen de hoofdprijs in de wacht te slepen. Verkennen: Wie zijn de mensen in je buurt? Meer specifiek, wie zijn de vrijgezelle mannen in de buurt? Doelwit verovering: Meneer Normaal heeft een aantal behoorlijk wilde fantasieën over jou.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Financiën helpen je plotseling om iets te verwerven dat buiten het gewone valt. Het edgy uiterlijk dat je weet uit te stralen brengt je een man die je liefde voor een excentriek onderwerp deelt. Edge to explore: Kun je plezier met hem hebben zonder geld uit te geven? Doelwit: Een vrije geest die je zal losmaken, zonder al te veel van je overtuigingen in twijfel te trekken.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Als de helft van de kamer aandacht aan je besteedt op het moment dat je de deur binnenkomt, kun je er zeker van zijn dat de andere helft het jammer zal vinden dat ze jouw bijdrage aan de stijl niet hebben gezien. Edge to Explore: Kun je dezelfde look lang genoeg volhouden om je in het geheugen van de mensen te prenten? Doelwit veroveren: Probeer eens een man die een vreemde gelijkenis met uzelf vertoont. Spiegeltje-spiegeltje spelen kan leuk zijn!

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Een mystieke openbaring zal je een soulmate-kandidaat opleveren die je uit jezelf nooit in overweging zou hebben genomen. Misschien heeft de kosmos een geheim plan voor je toch! Edge to explore: Op zoek naar betekenis in de connecties die je deelt met mensen die als toevalligheden worden afgedaan. Doelwit verovering: Een man die een paar volgelingen heeft en je kennis van zowel filosofie als passie kan aanvullen.

Zonvoorspellingen van 2010