Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zon in schorpioen: love's loyalty lost

De zon verlaat de Weegschaal en komt in Schorpioen tijdens haar jaarlijkse cyclus. Na de gemoedelijke één-op-één tijd van Weegschaal, eist de serieuze Schorpioen meer van ons allemaal in elke relatie. Dit is een tijd van het jaar waarin de dingen afkoelen tot het punt dat we allemaal net een beetje meer discriminerend worden met de tijd die we aan een relatie besteden. Het is niet genoeg dat iemand tijd met je wil doorbrengen; als de Zon in Schorpioen staat wordt je tijd iets dat je moet verdienen. Natuurlijk is dit ook het geval met anderen in uw leven ... de toegang en intimiteit die u als vanzelfsprekend beschouwde kan plotseling een beetje meer inspanning van u vragen.

Van 23 oktober tot 21 november zal de loyaliteit die gewoonlijk door de liefde wordt opgeroepen verloren gaan. Er zal van je gevraagd worden om jezelf te bewijzen tegenover een minnaar, vriend of goede bekende en tegelijkertijd zal deze intense energie zich bestendigen op anderen die binnen je invloedssfeer komen.

Lees hieronder voor jouw dierenriemteken om te zien waar kwesties van loyaliteit en het verdienen van genegenheid zich zullen voordoen tijdens de komende maand van Schorpioen's sterkste invloed.

 • Ram Maart 21 - April 19

  Net als de hulpbronnen van de wereld zijn twistpunten tussen landen, de bezittingen van anderen zullen in het geding komen. Jouw mening weegt zwaar, maar de kans dat je mensen verdeeld achterlaat met een beslissing dreigt meer een vloek te worden dan de zegen die je zocht. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling! Loyaliteitseed: Ik beloof je spullen achter te laten in de staat waarin ik ze vond. Tenzij je wilde dat ik het ergens anders mee naartoe zou nemen, zal het precies zijn waar je het hebt achtergelaten als ik klaar ben.

 • Stier April 20 - Mei 20

  Wat je naaste partner wil, kan inspirerend voor je zijn. Wat je in ruil daarvoor van je partner eist, zou een nieuw hoofdstuk in de relatie kunnen beginnen. Voor vrijgezelle stieren zal een dominante persoon (ouder, leraar, baas) een ongewone invloed hebben op jouw wereld. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling! Loyaliteitseed: Bij het aangaan van een relatie beloof ik te begrijpen dat twee harten als één kunnen kloppen en te streven naar zulke pieken in onze relatie.

 • Tweelingen mei 21 - 21 juni

  Een toename van activiteit in je werk, school of het zoeken naar een baan zal loyaliteitskwesties naar boven brengen die je zouden kunnen scheiden. je van actief te zijn met andere groepen vrienden en familie. Deze spanning zal in evenwicht worden gebracht met een gevoel van zekerheid en veiligheid in waar je naar op weg bent. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling! Loyaliteitseed: In het grote geheel ben ik toegewijd aan het vinden van liefde bij vrienden en familie, maar in het hier en nu is mijn toewijding het zoeken naar mogelijkheden.

 • kreeft juni 22 - juli 22

  De kans dat er liefde en genegenheid jouw kant op komt wordt groter nu de Zon in Schorpioen beweegt. Iemand zou zelfs een diepe toewijding aan u kunnen verklaren. Het kan nodig zijn om deze overeenkomst tussen jullie twee voor de lange termijn vast te leggen voordat jullie er helemaal voor gaan. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling! Loyaliteitseed: Ik beloof dat naarmate de liefde groeit, mijn loyaliteit aan mijn geliefde zich zal verdiepen. Maar mijn diepste verplichting is aan mezelf en aan het beschermen van mijn hart tegen verwonding in de liefde.

 • Leeuw Juli 23 - Augustus 22

  Intense passie rond het huis kan leiden tot een aantal ongemakkelijke ontmoetingen als je geliefde nog bij zijn ouders woont of als jullie twee kinderen hebben die niet weten hoe ze moeten kloppen. Schorpioen is snel woede brengen, dus hou de lach bij de hand. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling! Loyaliteitseed: Door de ruimte om me heen vrij te houden van spanning zal het beste naar boven komen wanneer er passie gebeurt. Ik beloof de deuren op slot te doen wanneer ik mezelf verlies in passie met mijn ware liefde.

 • Maagd August 23 - September 22

  Schorpioen is een tijd van het jaar die manifestaties brengt van alles waar je naar toe hebt gewerkt. Je wilt op het pad blijven dat je bent ingeslagen, maar toch kunnen sommige nieuwe feiten over de liefde en het leven je ergens anders heen leiden. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling! Loyaliteitseed:Ik zal trouw blijven aan mijn visie, maar het uiteindelijke doel is dat ik de waarheid volg.

 • Weegschaal September 23 - Oktober 22

  Er zullen geldkwesties op je pad komen als de Zon Schorpioen bezoekt. Hou je uitgaven in de hand en je zult een nieuw ritme van vrede vinden door droge periodes te vermijden als gevolg van je maar al te gewone uitspattingen. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling! Loyaliteitseed: Ik heb mijn geld verdiend en zou het moeten gebruiken als een instrument voor groei en stabiliteit

 • Scorpio October 23 - November 21

  Het is tijd om alles weer thuis te brengen met de Zon in je teken en een verjaardagsfeest in het vooruitzicht. Maar thuis is niet waar je hart ligt, want je ambities in de liefde leiden alleen maar tot eenzaamheid. Concentreer je op gelukkig zijn met wat je hebt om de energie te creëren die een zielsverwant aantrekt. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling! Loyaliteitseed: Ik beloof positieve energie te creëren die een trouwe minnaar aantrekt.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Als de Zon door Schorpioen beweegt, wordt je verlangen naar het voltooien van een langetermijnproject meer uitgesproken. Het optimisme over het starten van een nieuw project zal snel daarna komen. Blijf bij je plannen tot alles klaar is. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling! Loyaliteitseed: Ik zal het afkrijgen en verder gaan. Ik zal het afronden en verdergaan.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Schorpioen vindt dat je je op te veel plaatsen tegelijk wilt begeven. Je vindt het leuk om je in te zetten, maar je verspreidt je te veel en voldoet niet aan wat er van je wordt verwacht. Kies deze maand je passie en beklim daar de piek van populariteit. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling! Loyaliteitseed: De wereld heeft vele klussen te klaren.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Er zou wel eens meer aan de hand kunnen zijn met een carrièrekans die zo dicht voor je neus bungelt als de zon door Schorpioen beweegt. Tijd is van essentieel belang en het kan zijn dat je je moet losmaken van een relatie om je te concentreren op deze zeldzame kans op vooruitgang. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling! Loyaliteitseed: Ik beloof de mensen om me heen duidelijk te maken dat de toekomst ons dichtbij moet houden als alleen het heden me de ruimte kan geven om te zijn wie ik bedoeld was te zijn.

 • Vissen februari 19 - 20 maart

  Een uitje dat gepland staat voor een willekeurig moment tijdens het bezoek van de Zon aan Schorpioen zal je inspireren met een kans om een wond te helen die lang geleden open is gelaten. Je zult je misschien weer helemaal schuldig voelen, maar deze keer maakt dat deel uit van het genezingsproces. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling! Loyaliteitseed: Ik beloof de wereld in te gaan om het verleden op te lossen op een manier die me vooruithelpt en de dingen voor iedereen beter maakt.

Zonvoorspellingen van 2010