Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zon in weegschaal: partnerschap impulsen

De zon houdt een constant tempo aan in haar reis door de dierenriem, waarbij ze elk van de twaalf dierenriemtekens ongeveer een maand bezoekt. De zon is verreweg het grootste hemellichaam in het zonnestelsel en oefent dus ook de meeste invloed op ons uit. Wanneer de zon een dierenriemteken bezoekt, zal iedereen die op dat moment geboren is een diepe afdruk van dat dierenriemteken in zijn of haar persoonlijkheid krijgen.

Op 22 september staat de zon in één lijn met de evenaar van de aarde. Deze uitlijning, die equinox wordt genoemd, vindt twee keer per jaar plaats. De positie van de zon hier geeft het begin van de herfst of de lente aan en het begin van de dierenriem Weegschaal of Ram. Na een equinox gaat de zon ofwel verder naar het zuiden van de evenaar, wat koelere temperaturen en kortere dagen brengt voor degenen onder ons op het noordelijk halfrond van de wereldbol, of ze beweegt naar het noorden en geeft de wedergeboorte van alles in de natuur aan als een lenterite.

Wanneer de zon Weegschaal bezoekt, is de impuls om samen te werken. Dit is het teken van partnerschap van de dierenriem en je verlangen naar relaties wordt in al zijn complexiteit onthuld door te onderzoeken hoe je reageert op planeten die Weegschaal bezoeken. Aangezien de Zon de meeste invloed heeft van alle objecten in het zonnestelsel, zal de komende maand de jaarlijkse onthulling zijn van wat we allemaal willen in een partnerschap.

Een extreem zeldzame planetaire samenstand zal plaatsvinden in 2010 terwijl de Zon Weegschaal bezoekt. Er zullen twee volle manen zijn, wat wanneer de Maan precies tegenover de Zon staat. Wanneer de Zon in Weegschaal staat, treedt de volle maan op wanneer de Maan het dierenriemteken Ram bezoekt - het teken tegenover Weegschaal. De eerste volle maan zal plaatsvinden op donderdag 23 september, slechts 6 uur nadat de Zon de Weegschaal is binnengegaan. Dit is een krachtige volle maan omdat maanenergie zal vrijkomen precies op de plek waar de dierenriem begint: het begin van de Ram. De Maan zal zojuist het teken Ram zijn binnengegaan en zal minder dan een half uur later op haar volst zijn. De tweede volle maan is precies op vrijdag 22 oktober aan het einde van het sterrengebied dat door de Ram wordt bestreken.

Tussen deze volle manen bevindt zich de nieuwe maan, die op 7 oktober plaatsvindt. Dit is wanneer de maan in hetzelfde teken staat als de zon. Een Weegschaal nieuwe maan is een uitstekend moment om plannen te maken met iemand anders en daarbij alleen jullie tweeën te betrekken. Dit is net zo belangrijk als de volle manen omdat de Weegschaal partnerschapsenergie veel baat heeft bij de emotionele Maan die een tedere dimensie toevoegt aan je gevoelens over een mogelijke partner.

Wat dit betekent voor ons hier op aarde is een maand met een veel diepere nadruk op partnerschapskwesties. Uit elkaar gaan, reünies en ander drama zullen het gevolg zijn als het zonnestelsel twee climaxen in onze interpersoonlijke relaties oplevert. Jouw individuele dierenriemteken zal op al deze Weegschaalactiviteit reageren voordat de Zon op 23 oktober vertrekt, dus lees je voorspelling hieronder.

 • Ram March 21 - April 19

  In deze tijd van het jaar ga je meestal gemakkelijk met anderen om, maar de twee volle manen kunnen je zo humeurig maken dat anderen ervoor kiezen om weg te blijven. Probeer enthousiast te zijn over alle aandacht die je krijgt in plaats van zo kritisch te zijn. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling op basis van je individuele kosmische eigenschappen.

 • Stier April 20 - Mei 20

  Dit is een van die maanden waarin je mond op de automatische piloot gaat en de juiste dingen zegt op het juiste moment. Noem het intuïtie of dom geluk, maar je zult het juiste antwoord hebben wanneer een leuke vreemdeling je om hulp vraagt. Het zal leuk zijn om een man ergens anders te ontmoeten dan op het internet. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling op basis van je individuele kosmische eigenschappen.

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  Romance zou om je heen kunnen wervelen, maar een nieuwe ontdekte populariteit zou afstand kunnen creëren tussen jou en de love interest voor wie je verlangen het sterkst is. Probeer te midden van de hectiek wat tijd voor jezelf vrij te maken en de basis voor een relatie te leggen. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling op basis van je individuele kosmische eigenschappen.

 • kreeft juni 22 - 22 juli

  Verhuizen naar grotere en betere dingen zal een teken van onafhankelijkheid zijn, maar tegen de nieuwe maan op 7 oktober zou je zo eenzaam kunnen zijn dat je een wanhopige smeekbede om aandacht doet. De verlegenheid zal een week duren en je zou op tijd genezen moeten zijn om te knuffelen op de 22 oktober volle maan. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling op basis van je individuele kosmische eigenschappen.

 • Leeuw Juli 23 - Augustus 22

  Jouw geven en nemen met een autoriteitsfiguur zal je in de positie brengen om de leider te zijn. Als je een verleiding hebt gepland, zal hij zonder vragen weerloos in je armen lopen. Maar het web dat je aan het weven bent kan je afsnijden van vertrouwd terrein en jullie beiden laten bungelen. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling op basis van je individuele kosmische eigenschappen.

 • Maagd August 23 - September 22

  Een nieuwe bron van inkomsten zal een nieuwe relatie nog spannender maken, aangezien je kunt helpen met de verwennerij en de verzorging. Zorg er wel voor dat je nieuwe liefde je ziet zitten als persoon en niet als lifestyle accessoire waar je alleen van kunt genieten tot het model van volgend jaar arriveert. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling op basis van je individuele kosmische eigenschappen.

 • Weegschaal september 23 - 22 oktober

  Je zet een partner op een voetstuk en begrijpt het niet wanneer deze persoon ervoor kiest om naar beneden te klimmen en zijn of haar eigen ding te doen. De tijd van je verjaardag is een strijd met je perceptie van wat je partner zou moeten zijn versus wie deze persoon werkelijk is. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling op basis van je individuele kosmische eigenschappen.

 • Scorpio October 23 - November 21

  Je illusies over toewijding zullen terugkomen om je te achtervolgen. Als je ervoor koos om signalen te negeren dat je partner met iemand anders zou kunnen zijn, zal de waarheid deze keer harder zijn. Als uw minnaar u trouw is gebleven, waarom bent u dan zo koel? Waarom probeer je de liefde te inspireren om weg te gaan? Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling op basis van je individuele kosmische eigenschappen.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Je populariteit in het datingcircuit zal twee dingen over je onthullen. Het eerste is dat je echt van mensen houdt. Het tweede is dat je oppervlakkig bent en anderen blijft beoordelen op hun uiterlijk en vervolgens teleurgesteld bent over wat er aan de binnenkant van een persoon zit. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor jouw persoonlijke voorspelling op basis van jouw individuele kosmische eigenschappen.

 • Kapendoorn December 22 - 19 januari

  Terwijl de twee Weegschaal/Aries volle manen mensen verenigen, is het de nieuwe maan op 7 oktober die de richting van je liefdesleven zal aangeven. Een carrièrebeslissing rond die tijd zal het lot van je huidige en eventuele toekomstige relaties bezegelen. Kies met grote zorgvuldigheid. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor een persoonlijke voorspelling op basis van je individuele kosmische eigenschappen.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Een kans om de stad uit te gaan terwijl de Zon in Weegschaal staat zal datingmateriaal opleveren van een kwaliteit die je thuis gewoonweg niet kon vinden. Laat je echter niet misleiden dat je een stap moet zetten. Bedenk wat het importeren van liefde naar waar je nu woont zou kunnen doen. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor jouw persoonlijke voorspelling op basis van jouw individuele kosmische eigenschappen.

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Handen en knieën kruipen om een man te behagen is zo ouderwets. En toch, je verlangen om te dienen dwingt je om te aardig te zijn voor de mannen met wie je te snel uitgaat. Probeer een beetje koeler te zijn en kijk of het iemand die je leuk vindt een beetje meer bereid maakt om demonstratief en verbintenisgericht te zijn. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling op basis van je individuele kosmische eigenschappen.

Volle manen verlichten de nacht met maansverschijnselen energie en wanneer de Maan op deze manier samenwerkt met de Zon, zijn relaties gezegend. Dus als dit gebeurt met het dierenriemteken van partnerschappen en het gebeurt twee keer, kijk dan uit naar het voldoen aan je lange lijst van relatiecriteria, en ook verwacht wordt dat je aan de zijne voldoet.

Zonvoorspellingen van 2010